Κορωνοιός ο νέος Τιτανικός με καπετάνιους τον Τσιόδρα και Χαρδαλια!!

H κατάλυση της Δημοκρατίας και του Συντάγματος έχει επέλθει…Θεμελιώδη δικαιώματα χάθηκαν.. Οι Νοσοκομειακοί Γιατροί τους το είπαν κατάμουτρα χθες..Δεν είναι επιστημονικά μέτρα αυτά που εφαρμόζεται…Φυλάκισαν τους πολίτες στα σπίτια τους γιατί δεν υπάρχει σύστημα Υγείας..Και σκόπιμα δεν ήθελαν να λειτουργήσει…Τους είπαν ότι χρειαζόταν να γίνουν μαζικά τεστ στο πληθυσμό και να περιοριστούν σε Καραντίνα μόνο τα Κρούσματα και ακόμη επιπλέον οι ευπαθείς ομάδες..Να μην σταματήσουν τη ζωή μας τις επιχειρήσεις την Οικονομία του Τόπου …

Αντί αυτής της λογικής αντιμετώπισης διάλεξαν το Μαζικό Μάντρωμα ,τη φυλάκιση …Τα ποσοστά κρουσμάτων και θανάτων που έχουμε σήμερα  είναι από 0,02% εως 2%…..στο Γενικό πληθυσμό της Χώρας (11 εκ). Δηλαδή έχουν ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ όλους τους υγιείς πολίτες ..Έχουν Φυλακίσει το 98% των πολιτών που χαίρουν άκρας υγείας για το 2% !!!!!

Που είναι η στόχευση που είναι η λογική ? ΠΟΥΘΕΝΑ… Και με την πρόφαση του ιού ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ της Χώρας…Η κυβέρνηση βρήκε την ευκαιρία να κάνει πάρτι μοιράζοντας 11 εκ στα Μέσα Μαζικής εξαπάτησης και επιπλέον δώρο 21 εκ. για τις αδειες τους..Μοίρασε 30 εκ ευρώ σε Ιδιώτες της Υγείας αντί να εξοπλίσει τα Νοσοκομεία της Χώρας αφήνοντας Γιατρούς και Νοσηλευτικό προσωπικό να νοσήσουν 78 άτομα και 500 να είναι σε Καραντίνα!!!

Η κυβέρνηση βρήκε την ευκαιρία να κάνει πάρτι και με την αντικατάσταση του Ελληνα με ανέλεγκτους εισβολείς Λαθρομετανάστες μεταφέροντας τους από τα νησιά του Αιγαίου σε 28 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ που έστησε στην ενδοχώρα και τους έδωσε και Νομική υπόσταση. Έκανε μάλιστα & διάκριση σε αυτούς τους εισβολείς να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι χωρίς αδειες από το πρωί μέχρι το βράδυ…

Η Κυβέρνηση εκτελεί το σχέδιο angenta 21 & ID 2020 που καταλήγει στο Μαζικό εμβολιασμό. Μόνο τότε θα προχωρήσουν στην  άρση της Καραντίνας και αποφυλάκισης μας…Με ένα εμβόλιο που θα ρυθμίζει πόσο θα ζήσεις ,πόσα παιδιά θα κάνεις  και το πότε θα πεθάνεις!!!

Αν πραγματικά ήθελε το καλό μας  θα έκανε Μαζικά τεστ όπως τους είπε και η Ενωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος και θα έβαζε σε καραντίνα μόνο το 2%…Και οι Ελληνες δεν θα χρειαζόταν να είναι μαντρωμένοι και όλες οι επιχειρήσεις θα λειτουργούσαν κανονικά και δεν θα είχαμε ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ανέργων ..Ποια επιχείρηση θα μπορεί να ανοίξει με το βάρος των χρεών που μαζεύονται και με το επιστρέψιμο βοήθημα?

Τελικά η πολιτική που εφαρμόζουν θα σκοτώσει πολύ περισσότερους από όσους ο ιός αυτός που έτσι κι αλλιώς  έχει λιγότερα θύματα και από την απλή γρίπη…Το μόνο που κάνουν Τσιόδρας και Χαρδαλιάς είναι να ανακοινώνουν ότι θα μείνουμε Φυλακισμένοι μέχρι το Σεπτεμβρη και βλέπουμε …Θα υπάρχει Κράτος τότε? Θα υπάρχει Οικονομία?

Μας οδηγούν στο Γκρεμό και μας έχουν δεμένους στα σπίτια μας…Η πτώση είναι αναπόφευκτη  γιατί βρίσκονται οι περισσότεροι σε βολική ΥΠΝΩΣΗ .Το μυαλό τους από τα Μέσα εξαπάτησης έχει λοβοτομή και δεν πρόκειται να απελευθερωθεί η σκέψη τους το πνεύμα τους από την νοητική Φυλακή που βρίσκονται..Παρακολουθούν τα χείλη του Τσιόρδα και Χαρδαλιά και κρέμονται από τους νέους Σωτήρες-Καπετάνιους που επέλεξε η Κυβέρνηση να τους μετράνε νεκρούς μόνο  από Κορωνοιό ..

Είπαμε λοβοτομημένα μυαλά …μόλις ακούσουν τη φωνή τους καρφώνονται επάνω στη οθόνη και πιστεύουν ότι θέλουν να τους σώσουν και γι αυτό θα μένουν σπίτι μέχρι όλα να καταρρεύσουν. Μεχρι να κλείσουν οι Τράπεζες ..Θα έχει κοπεί το ρεύμα και θα ψάχνουν να βρουν μπαταρία να λειτουργήσει η Τηλεόραση να δουν τα πρόσωπα τους γιατί σκλαβώθηκαν πνευματικά και δεν αναζητούν την αλήθεια.

Αυτη η “βολεμένη” Μάζα που διαμόρφωσαν δεν μπορεί να αφυπνιστεί πλέον.

Όπως στη ταινία ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ  μέχρι τελευταία στιγμή θα βρίσκονται στο “πλοίο” που βουλιάζει με καπετάνιους τον Τσιόρδα και Χαρδαλιά που με την σημερινή τεχνολογία δεν είναι στο πλοίο αλλά το κυβερνούν  μέσω λινγκ από τα ασφαλή γραφεία τους…Κάτι σαν Play station…Και όταν θα πνίγονται οι Καπετάνιοι με τα αφεντικά τους θα το έχουν σκάσει…

Χρόνης Προσαλέντης – Δημοσιογράφος.

ΑΡΘΡΟ-ΑΠΟΨΗ

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close