Οι επιπτώσεις απο τις ψεύτικες Υποσχέσεις της Δημάρχου Κέρκυρας & ο Βασανισμός των ΙΧ..Ουρές μεχρι τις Αλυκές. Πόλη σαν Ζούγκλα…(Video)

Η Δήμαρχος Κέρκυρας κ.Σπ.Υδραίου κοιτάζει μόνο την επανεκλογή της και η Πόλη και τα προάστια έχουν μετατραπεί σε μικρές Ζούγκλες με χόρτα βάτα και με ακαθάριστα ρέματα.. Οι εικόνες στην εκπομπή αποκαλυπτικές της αδιαφορίας της να εχει τη πόλη Καθαρή …

Εδειξε οτι νοιάζεται μονο για τα Ιδιωτικά-Εργολαβικά Συμφέροντα και άφησε τους Δημότες να ταλαιπωρούνται 4 χρόνια για να βρουν ενα παρκινγκ να δουλέψει το κεντρο η να εξυπηρετηθεί ο πολίτης.. Περιφερειακά και Υπόγειο που υποσχέθηκε ήταν ενα μεγάλο Ψέμα…

Η Παράκαμψη πόλεως ουτε καν σχεδιάστηκε και μαζι με την αλλη επιλογή της ΝΔ στην Περιφέρεια Ι.Ν άφησαν το νησι να ΔΙΑΛΥΘΕΙ μη εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των Δημοτών της..κατασπαταλώντας το Χρήμα απο τα Δημοτικά Ταμεία..

Η Ουρά των ΙΧ απο την πλευρά της Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας κατεγράφη πριν απο λίγες μέρες απο την Πλατυτέρα μέχρι την διασταύρωση της Αγίας Αικατερίνης στις Αλυκές.

Οι εκλογές πλησιάζουν και η Κέρκυρα πρέπει να απαλλαγεί απο τις ανίκανες πολιτικά να δώσουν λύσεις στο νησί..

ΔΕΙΤΕ την εκπομπή μας απο το amazonios TV  σε σχολιασμό του Δημοσιογράφου μας Χρόνη Προσαλέντη

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button