Οδηγούμαστε ξεκάθαρα στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Οι ροές κεφαλαίων επιβεβαιώνουν ότι ο πόλεμος έρχεται!

Οι ροές κεφαλαίων επιβεβαιώνουν ότι ο πόλεμος έρχεται!

Του Martin Armstrong  Armstrong Economics 28 March 2022

Τα μοντέλα μας έχουν επιβεβαιώσει ότι οι κυρώσεις του Biden εναντίον όλων των Ρώσων έχουν αναμφισβήτητα καταστρέψει την παγκόσμια οικονομία, δυστυχώς, ακριβώς στην ώρα από τη γέννησή της το 1950. Τα μοντέλα ροών κεφαλαίων έχουν επιβεβαιώσει ότι υπήρξε μια άνευ προηγουμένου εκροή μετρητών από την Κίνα μετά τις κυρώσεις του Biden.

Όχι μόνο γινόμαστε μάρτυρες μιας απόσυρσης του δυτικού κεφαλαίου από την Κίνα, συνειδητοποιώντας ότι οι ΗΠΑ δεν ενδιαφέρονται για την ειρήνη και ότι η Κίνα θα είναι η επόμενη, αλλά παρατηρούμε επίσης την κατάρρευση της εμπιστοσύνης στην παγκοσμιοποίηση που θα συνεχιστεί από εδώ και στο εξής

Τα μοντέλα μας επιβεβαίωσαν μια εξαιρετικά ασυνήθιστη αλλαγή στην κατεύθυνση των παγκόσμιων ροών κεφαλαίων, η οποία εμφανίζεται ακόμη και στις αναδυόμενες αγορές. Η Κίνα είδε τους επενδυτές να αποχωρούν από τις αγορές μετοχών της λόγω ανησυχιών ότι οδηγούμαστε ξεκάθαρα στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ιστορικά, το κεφάλαιο ρέει στο δολάριο κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου πολέμου με την υπόθεση ότι τανκς δεν θα προσγειωθούν στις παραλίες της Βιρτζίνια ή της Καλιφόρνια. Αυτό θα τείνει να στηρίξει το δολάριο, αλλά όχι μακροπρόθεσμα.

Οι κυρώσεις του Biden που επιτίθενται σε μεμονωμένους Ρώσους έχουν μετατραπεί σε εφιάλτη. Εκτός της κατάσχεσης από την Τσεχική Δημοκρατία ΟΛΩΝ των περιουσιακών στοιχείων οποιουδήποτε Ρώσου βάσει της εθνικότητάς του, όπως έκαναν στους Ιάπωνες κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στις Ηνωμένες Πολιτείες, τώρα ακόμη και η Ελβετία κάνει το ίδιο πράγμα.

Αυτές οι κυρώσεις δεν πρόκειται να προκαλέσουν αλλαγή καθεστώτος και ανατροπή του Πούτιν με τους Ρώσους να τρέχουν στην αγκαλιά της Δύσης. Αυτό είναι ξεκάθαρο μίσος για τους Ρώσους ως λαό και δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να δεσμευτούν με την Κίνα σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον αυτής της εξωφρενικής τυραννίας. Αμφιβάλλω σοβαρά αν ο Biden καταλαβαίνει καν τι κάνει με τις οδηγίες αυτών των Νεοσυντηρητικών που έχουν διεισδύσει στον Λευκό Οίκο.

Αυτοί οι Νεοσυντηρητικοί οδηγούν ολόκληρο τον κόσμο στην καταστροφή, κάτι που ορισμένοι υποστηρίζουν ότι είναι μέρος του σχεδίου τους για να επιτρέψουν στον κόσμο να ΞΑΝΑΧΤΙΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ (BUILD BACK BETTER), πράγμα που απαιτεί την καταστροφή του τρέχοντος ενεργειακού συστήματος και τη μείωση του πληθυσμού για να κάνει τον Μπιλ Γκέιτς να κοιμάται άνετα τη νύχτα. Έτσι, η επόμενη σεζόν του BUILD BACK BETTER μπορεί να είναι η κορύφωση.

Το μοντέλο μας ΠΑΝΤΑ πιάνει τις αλλαγές στις ροές κεφαλαίων που προηγούνται του πολέμου. Αυτή τη φορά παρατηρούμε εκροές όχι μόνο από την Κίνα, αλλά και από ΟΛΕΣ τις αναδυόμενες αγορές σε κλίμακα που απλά δεν έχει προηγούμενο. Ο χρόνος των εκροών συνδέεται σαφώς με τις άνευ προηγουμένου κυρώσεις του Biden κατά του ρωσικού λαού – όχι μόνο της ίδιας της Ρωσίας ως πολιτικό κράτος. Αυτό δεν συνέβη ΠΟΤΕ στην ιστορία, με μοναδική εξαίρεση τις κυρώσεις των ΗΠΑ που επιβλήθηκαν στην Ιαπωνία και το πάγωμα όλων των περιουσιακών τους στοιχείων στις Ηνωμένες Πολιτείες που προηγήθηκαν του Pearl Harbor.

Με πονάει που αναγκάζομαι να γράψω γι’ αυτό ακόμη και σήμερα. Αλλά ξεκάθαρα, αυτοί που καταλαβαίνουν πού οδηγεί αυτό, βλέπουν ότι πάει στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και μην κάνετε λάθος περί αυτού – αυτό είναι ΣΚΟΠΙΜΟ! Ακόμη και τα επίσημα στοιχεία αποκάλυψαν ότι οι ξένοι επενδυτές πούλησαν καθαρά κινεζικά κρατικά ομόλογα 5,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Biden απείλησε βλακωδώς την Κίνα ότι, εάν στηρίξει τη Ρωσία, θα υποστούν τις ίδιες κυρώσεις. Αυτό είναι απλώς τρελό και ΣΚΟΠΙΜΩΣ προσπαθεί να καταστρέψει ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία.

Ακόμη και από το ΝΑΤΟ, ο Γενικός Γραμματέας Jens Stoltenberg είπε σε συνέντευξη Τύπου στις 24 Μαρτίου, «η Κίνα δεν πρέπει να παρέχει οικονομική ή στρατιωτική υποστήριξη για τη ρωσική εισβολή». Την προηγούμενη μέρα κατηγόρησε το Πεκίνο ότι διαδίδει «κατάφωρα ψέματα και παραπληροφόρηση». Αυτό που αποκαλούν «παραπληροφόρηση» είναι οτιδήποτε αμφισβητεί την προπαγάνδα της ίδιας της Δύσης.

Θέλουν ΠΟΛΕΜΟ γιατί οι απαιτήσεις του Πούτιν είναι λογικές – η Ουκρανία να παραμένει ουδέτερη, να παραδώσει το Ντονμπάς και την Κριμαία όπου είναι όλοι Ρωσόφωνοι. Παρά ταύτα ο Ζελένσκι ψήφισε τον νόμο ότι τα ρωσικά δεν θα είναι πλέον επίσημη γλώσσα στην Ουκρανία. Αυτό είναι το ίδιο με το να λέτε σε όλους τους Ισπανούς εάν δεν μιλάτε αγγλικά – φύγετε.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να γράψουμε σε κάθε πολιτικό ηγέτη και να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ λογοδοσία διότι η Κυβέρνηση Biden έχει επιδοθεί στο “ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ”, αλλά αυτό απαιτεί πρώτα ολοκληρωτική καταστροφή.

Αναδημοσίευση από το Lewrockwell.com με άδεια από την Armstrong Economics.

Τα καλύτερα του Martin Armstrong

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button