Οι Έλληνες βγαίνουν στο Σύνταγμα την Κυριακή 31/01/21.Καλεσμα απο ομάδα στο facebook

Αγανακτισμένοι πολίτες  με την Κυβέρνηση που εκτελει Γενοκτονία με πρόφαση τον Κορωνοιό αλλα και τα της Πολιτικής που μοιράζουν το Αιγαίο και τον Ορυκτό μας πλούτο ετοιμάζουν διαμαρτυρία την Κυριακή 31/01/21 στο Σύνταγμα..Σε ομάδα στο διαδίκτυο ανέβηκε το παρακάτω κάλεσμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 /01 /2021. ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!

Είναι τόσα πολλά τα γεγονότα που συμβαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα που δεν προλαβαίνουμε πλέον να αντιδράσουμε όπως θα γινόταν αν είμασταν ελεύθεροι πολίτες. Όλα όμως έχουν κοινό παρανομαστή, είτε πρόκειται για εσωτερικά ή εξωτερικά θέματα, είναι πώς θα παραδώσουν την χώρα εξ ολοκλήρου στην Γερμανία και την Τουρκία!

Θα αναφερθώ στις ΕΔ που εμπιστεύομαι που τα στελέχη έφεδροι και μόνιμοι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί είναι ικανοί να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους όποια και όπου τους ζητηθεί, και σε λίγο θα τους ζητηθεί να κάνουν επιχειρήσεις γι αυτό πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη σε μας τους απλούς Έλληνες πολίτες που αγωνιούμε για τις εξελίξεις που οι πολιτικοί ανθελληνες έχουν τον πρώτο λόγο της ευθύνης που έφτασε η χώρα μας σε αυτό το σημείο, να μήν έχει τον σεβασμό που απαιτείται για την ιστορία των πολιτισμό και τους Έλληνες ήρωες που έχουν γίνει είδωλα πολλών ξένων ηγετών.

Γι αυτό το λόγο οι στρατηγοί μας να πιέσουν με τρόπο που οι ίδιοι γνωρίζουν την πολιτική ηγεσία να πάρει στην ύστατη στιγμή απόφαση και να μην κάνει καμία παραχώρηση ούτε στην Μεσόγειο, ούτε στο Αιγαίο, και να αδειάσει ο Έβρος από τους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ όπως και τα νησιά μας! Ή ιστορία θα κρίνει εσάς που μπορείτε να λάβετε αποφάσεις και ή θα είστε τιμή των παιδιών σας και των Ελλήνων ή το όνομα σας θα είναι αμαυρωμενο στην ιστορία της Ελλάδας. Ή Παναγία να είναι κοντά στους Έλληνες, καλη λευτεριά στην Ελλάδα μας!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button