Οι εμπρηστές είναι άνθρωποι της κυβέρνησης και των επενδυτών – τροποποίησαν το νόμο για να αφήνονται οι εμπρηστές ελέυθεροι

Όχι πως αποτελεί κάποια έκπληξη το έχουμε αποδείξει πολλές φορές και με πολλούς τρόπους. Το ερώτημα είναι γιατί ο Ελληνικός λαός βρίσκεται σε τόσο βαθιά ύπνωση ή αν τελικά απλά δε τον ενδιαφέρει…

Το ντοκυμαντέρ “Το Σχέδιο“, είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη πως οι φωτιές είναι έργο της κυβέρνησης προσχεδιασμένο για τα μεγάλα συμφέροντα της χώρας μας. Αυτά που αν δε τα “ταϊσεις” δεν μπορείς να κυβερνήσεις…

“Το Σχέδιο” είναι ένα ντοκιμαντέρ που αποτελείται απο δύο μέρη και περιέχει αδιάψευστα στοιχεία, πως η φωτιά στην Β. Εύβοια ήταν προσχεδιασμένη απο την ίδια την κυβέρνηση με σκοπό να εξυπηρετηθούν συμφέροντα εταιριών στην περιοχή.

Ιδιαίτερα, το δεύτερο μέρος «θάφτηκε» όχι μόνο απο τα κυβερνητικά ΜΜΕ αλλα και τα αντιπολιτευτικά, όπως και σύσσωμη την αντιπολίτευση που δεν έκανε καμία αναφορά, παρά τις υποσχέσεις για το αντίθετο.

Όσοι δεν έχετε δει και τα δύο μέρη του ντοκιμαντέρ, επισκεφτείτε την σελίδα tosxedio.com και διαπιστώστε μόνοι σας, πως αν κάτι τέτοιο είχε πάρει διαστάσεις θα μπορούσε να “ρίξει” ακόμη και την κυβέρνηση.

Τα συμφέροντα της οικογένειας Μητσοτάκη

Συμφέροντα όμως σε αυτό δεν έχουν μόνο οι μεγαλοκαρχαρίες που για δεκαετίες λυμαίνουν την χώρα αλλα και η ίδια οικογένεια Μητσοτάκη. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο άρθρο: Το λόμπι των αιολικών και οι λομπίστες της οικογένειας Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι υπάλληλος των εταιρειών καθότι επιχορηγούν το κόμμα και τον ίδιο τον Μητσοτάκη. Ξέρουμε πολύ καλά τι εξουσία έχουν τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα σε αυτή τη χώρα. Τα στοιχεία είναι αδιάψευστα αλλα δεν θα τα δει κανείς όσο κάνει τον στρουθοκάμηλο.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο με τον Τραπεζικό

Δείτε ακόμα: Πώς τα ΜΜΕ και τα κόμματα (παρά τις υποσχέσεις για το αντίθετο), έκρυψαν “Το Σχέδιο” στοιχεία της προσχεδιασμένης φωτιάς στην Βόρεια Εύβοια!

anazitiseis.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Τελικά δεν είναι μόνο εμείς που φωνάζουμε ότι τα δήθεν Αντιστασιακα site έκρυψαν το Ντοκιμαντέρ “το Σχέδιο”… Anazitiseis gr από τον Απρίλιο το λένε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button