Οι απεσταλμένοι Υπουργοί του Κ.Μητσοτάκη στο σπίτι του μεγαλοεφοπλιστή Μαρινάκη στο Ψυχικό παραιτήθηκαν!!

Θέατρο Κυριάκου οτι δήθεν δεν υπήρχε συνδιαλλαγή!!!

 

Απομακρύνθηκαν από το Μαξίμου και την κυβέρνηση οι Γιάννης Μπρατάκος  ( Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ) και Σταύρος Παπασταύρου (Υπουργός Επικρατείας)  γιατί κατά τον Κούλη «έστειλαν το λάθος μήνυμα». και για να δείξει ότι δεν υπάρχει συνδιαλλαγή με τον Β.Μαρινάκη.  Η πρώτη φορά ήτανε με τις υποκλοπές όπου «θυσίασε» τον εξ’ απορρήτων ανιψιό του Γρηγόρη Δημητριάδη, αλλά και την ηγεσία της ΕΥΠ που ο ίδιος είχε επιλέξει, ενώ τώρα η «θυσία» αφορά ανώτατα στελέχη του βασικού μηχανισμού του Μαξίμου.

Έχει γίνει ήδη γνωστό πως την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ ότι οι δύο στενότεροι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Γιάννης Μπρατάκος βρέθηκαν στη βίλα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο παλαιό  ψυχικό , με εντολή του πρωθυπουργού ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με την κυβέρνηση, για να “σβήσουν” τις φωτιές λίγες ώρες πριν είχε προηγηθεί το πρωτοσέλιδο από την εφημερίδα «Το Βήμα».

Και ενώ από το βήμα της Βουλής ο Άκης Σκέρτσος μιλούσε για μηθεύματα και θεωρίες συνωμοσίας, ο Παύλος Μαρινάκης, κυβερνητικός εκπρόσωπος, επιβεβαίωνε το ραντεβού λέγοντας ότι ήταν μια «φιλική επίσκεψη – συνάντηση».

ΤΟ edolio 5 γραφει:

Ήλθαν, είδαν και απήλθαν! Έχει γίνει ήδη γνωστό πως την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ ότι οι δύο στενότεροι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Γιάννης Μπρατάκος βρέθηκαν στη βίλα του Βαγγέλη Μαρινάκη, με εντολή του πρωθυπουργού ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με την κυβέρνηση, για να “σβήσουν” τις φωτιές λίγες ώρες πριν είχε προηγηθεί το πρωτοσέλιδο από την εφημερίδα «Το Βήμα».

Οι πληροφορίες μου από παριστάμενο στην σύναξη μου λένε ότι έγινε της ξεφτίλας το κάγκελο!

Με τον πλήρη εξευτελισμό των Παπασταύρου και Μπρατάκου, μπροστά σε 30 άτομα, μιας και ο πανίσχυρος εφοπλιστής, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, ιδιοκτήτης των μεγαλύτερων ΜΜΕ της χώρας ήταν εκεί με μεγάλη παρέα και τους περιέπαιζαν επιδεικτικά. Κάποιος μου είπε ότι το κύριο θέμα της κουβέντας εξαντλήθηκε στο μεγάλο έρωτα που ζει ο Γιάννης Μπρατάκος! Εδώ που τα λέμε ο Μπρατάκος θεωρείτο με «μηδέν» πολιτικό κεφάλαιο στην πλάτη ενώ ο Παπασταύρου που έχει αναλάβει τον ρόλο του άλλοτε πανίσχυρου Γρηγόρη Δημητριάδη κάτι θα μπορούσε να κάνει αλλά όπως φάνηκε η απόφαση Μαρινάκη είναι τελειωμένη.Οι 2 υπουργοί έμαθα ότι έκατσαν μισή ώρα και έφυγαν με τα μούτρα στο πάτωμα.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button