Αδεια η ΜΕΘ στο Σωτηρία…Ο Πολάκης μπούκαρε και κατέγραψε τα ψέματα Μητσοτάκη-Λοιμωξιολόγων

Άδειες οι ΜΕΘ. Και επιβάλουν από τα πιο τυραννικά μέτρα σε όλη την Ευρώπη.Ο Πολάκης ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ το σύστημα

Μετα τα οσα κατήγγειλε ο Παύλος Πολάκης πρώην υπουργός υγείας για την Κυβερνητική Επιτροπή Υγείας οτι ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ και ΑΛΛΑΖΕΙ “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ” ΑΠΟΨΕΙΣ και οσα είπε για τον ΣΩΤΗΡΗ του Κυριάκου ..ηρθε σε κόντρα και με τον Προέδρο της Βουλής κ.Τασούλα τον οποίο κάλεσε να πάνε μαζί στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Πατήστε PLAY και ακουστε τι κατήγγειλε στη Βουλή για Πολιτικές εντολές στην Κυβερνητική  Επιστημονική επιτροπή Υγείας.

Μπούκαρε στο ΣΩΤΗΡΙΑ πήγε στις ΜΕΘ και τις Βρήκε ΑΔΕΙΕΣ…Εβγαλε Φωτογραφίες ανέβασε video στο προσωπικό λογαριασμό του και αποκάλυψε το ΠΑΙΧΝΙΔΙ του Μητσοτάκη με τους πληρωμένους απο τις Φαρμακευτικές Λοιμωξιολόγους του. Αστελέχωτες οι Μονάδες!!

Ανέβασε και video προς τον Τασούλα …Η Κυβέρνηση το μόνο που βρήκε να απαντήσει ήταν οτι δεν φορούσε μάσκα ο Πολάκης!!! Λες και αυτοί φορούν όπως και οι Δημοσιογράφοι του Συστήματος στα πληρωμένα Τηλεοπτικά Κοπροδοχεία…

Ακόμη και αν κάποιες ΜΕΘ εχουν εισαγωγές είναι αυτοί απο αλλα βαριά νοσήματα…Παίζουν με τις ζωές μας Τρομοκρατώντας του πολίτες…Σε λίγο θα βάζουν και οσους έχουν απλή ίωση για να σπείρουν κι αλλο ΦΟΒΟ!!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Πηγαίνει φίλος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης να δώσει εξετάσεις της μάνας του σε ένα νευροχειρούργο, εκεί που μιλούσαν έρχεται ένας άλλος γιατρός και ρωτάει το νευροχειρούργο «πόσους έχεις με κορονοϊό στην εντατική; Εγώ έχω τρεις» και φεύγει. Ο νευροχειρούργος απάντησε, έναν, φεύγει κι αυτός για λίγο και γυρνώντας μονολόγησε φωναχτά, «μα πού είναι οι τρεις, μόνο ο δικός μου είναι κάτω».
    Τι γίνεται δηλώνουν όσους θέλουν και παίρνουν επιδότηση με το κεφάλι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close