Ο Τραμπ ΣΠΑΕΙ την ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ σύντομα .. Η Θεραπεία δε θα γίνει ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από το Πρόβλημα !!

Θα χτυπηθεί με τη Νέα Τάξη? Θα το κάνει πράξη να έρθουμε στην κανονικότητα ?

Ο Τραμπ ΣΠΑΕΙ την ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ – Η Θεραπεία δε θα γίνει ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από το Πρόβλημα !!!

Ο Τραμπ ΣΠΑΕΙ την ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ – Η Θεραπεία δε θα γίνει ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από το Πρόβλημα !!!

Posted by Όχι στην νέα ηλεκτρονική ταυτότητα – balanthsberoia on Monday, March 30, 2020

Με κομμένη την ανάσα -κυριολεκτικά- παρακολουθούν οι παγκόσμιες αγορές τις κινήσεις του Ντόναλντ Τραμπ και ιδιαίτερα το εάν σκοπεύει να υλοποιήσει την κατάργηση της καραντίνας και να ανοίξουν όλες οι επιχειρήσεις..

ΤΡΑΜΠ: Δεν θέλουμε οι μικρές επιχειρήσεις να σταματήσουν όπως δεν θέλουμε ούτε οι μεγάλες να σταματήσουν.

ΔΗΜ: Όταν είπαν Κύριε Πρόεδρε πρέπει να τα κλείσουμε όλα..Πως αντισταθήκατε?

ΤΡΑΜΠ: Δεν το άκουσα ποτέ κάτι τέτοιο..είχαμε γρίπες όπου χάσαμε 36.000 έχουμε χάσει μέχρι 38.000 ανθρώπους σε ένα χρόνο ..και ήρθαν και μου είπαν ότι για να είμαστε σίγουροι πρέπει να κλείσουμε τη Χώρα.Και είπα τι είναι αυτά που μου λέτε? έχουμε έναν ιό που έρχεται και το γνώριζα αυτό και πήρα την απόφαση να κλείσω την είσοδο από την Κίνα αλλά ήρθαν οι ειδικοί και μου είπαν να κλείσω τη Χώρα…Και είπα αυτό δεν  έχουμε κλείσει ποτέ τη Χώρα αυτό δεν συνέβη ποτέ στο παρελθόν ..Τους είπα είστε σοβαροί γι αυτό που λέτε? πρόκειται να πάρουμε αυτή τη Χώρα που έχει πλήρη απασχόληση ,έχουμε 160 εκατομμύρια εργαζόμενους και σεις μου λέτε να την κλείσουμε και να βγουν αυτοί οι άνθρωποι εκτός εργασίας? Και να χρεοκοπήσουν και να μην έχουν δουλειές? Τι είναι αυτά που λέμε εδώ?

Μην ξεχνάτε ότι αυτό δεν έχει γίνει ποτέ..Είχαμε γριπες πριν είχαμε ιώσεις πριν ..Θα χάσεις ένα αριθμό ατόμων από γρίπη θα χάσεις όμως περισσότερους ανθρώπους  βάζοντας μια Χώρα σε Μαζική ύφεση  η Κατάθλιψη θα χάσεις ανθρώπους από αυτοκτονίες και ένα σωρό άλλα πράγματα θα συμβούν.Θα έχεις αστάθεια Δεν μπορείς να έρχεσαι και να λες θα κλείσουμε τις ΗΠΑ την πιο μεγάλη και πιο επιτυχημένη Χώρα . Ας αναλογιστούμε ότι είχαμε κατά μέσο όρο 36.000 θανάτους από γρίπη αλλά ποτέ δεν κλείσαμε τη χώρα εξαιτίας της γρίπης..

Θα ανακοινώσουμε το ΤΕΛΟΣ της καραντίνας σύντομα..Θα ανοίξουμε την Χώρα μας στις Επιχειρήσεις διότι η Χώρα μας είναι για να παραμείνει ανοικτή και να συνεργάζεται ειδικά με τους εργαζόμενους μας .Και ξαναλέω έχουμε μια πολύ δραστήρια περίοδο εποχιακής γρίπης πιο δραστήρια από ποτέ ..Τείνει να ανέβει στους 50.000 θανάτους ..αν κοιτάξεις τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα τα οποία είναι πολύ περισσότερα από κάθε τι άλλο αλλά δεν λέμε μην οδηγείτε!!

Θα νικήσουμε και θα δώσουμε τη μάχη κατά του ιού αλλά παράλληλα έχουμε τρομακτική ευθύνη έχουμε δουλειές έχουμε ανθρώπους που τους έχει δημιουργηθεί από τα μέτρα τρομερή ανησυχία και κατάθλιψη έχουμε αυτοκτονίες ..κ.α Όταν έχεις άθλια Οικονομία έχεις θανάτους και προφανώς και εννοώ ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχουμε πολύ μεγαλύτερα νούμερα θανάτων από αυτά που συζητάμε με τον ιό. Άρα έχουμε υποχρέωση ΔΙΠΛΗ υποχρέωση .Θα παρακολουθούμε και θα είμαστε κοντά σε οποιον έχει ασθένεια και μπορούμε να το κάνουμε αυτό έχοντας την Οικονομία ΑΝΟΙΚΤΗ και πρέπει να το κάνουμε διότι θα έχουμε άλλα προβλήματα και θα δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα από αυτά που συζητάμε τώρα .ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ Αν το αφήσουμε στους γιατρούς που μας λένε να τα κλείσουμε όλα και ολόκληρο το κόσμο ..Είμαστε 150 Χώρες να κλείσουμε όλοι για 4 χρόνια!! Γίνεται αυτό? Δεν γίνεται  γιατί θα δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα από το αρχικό .Γι αυτό λέω ότι η ΘΕΡΑΠΕΙΑ θα είναι χειρότερη από το Πρόβλημα..

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO με τις δηλώσεις του ΤΡΑΜΠ που σπάει την Καραντίνα…Το ερώτημα είναι θα τον Αφήσει η Παρανοϊκή Νέα Τάξη που σχεδίασε αυτό το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ για τον έλεγχο του πληθυσμού  να την σπάσει η θα τον ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ? Εκτος και αν τα λέει για να ακολουθήσει το σφράγισμα…το υποχρεωτικό εμβόλιο τσιπάρισμα..Θα δείξει…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close