CDC: Το εμβόλιο Johnson & Johnson κατά του COVID-19 συνδέεται με περισσότερες περιπτώσεις θρομβώσεων…

Το εμβόλιο Johnson είναι αυτό που θέλει ο Μητσοτάκης με Καθολικο εμβολιασμό στα Νησιά της Επικράτειας

Την Τετάρτη, το CDC δήλωσε ότι τα γεγονότα φαίνονται παρόμοια με αυτά που παρατηρούνται μετά τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca κατά του COVID-19 στην Ευρώπη.

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ ( CDC ) επιβεβαίωσε περισσότερες περιπτώσεις σπάνιων θρόμβων αίματος που συνδέονται με το εμβόλιο Johnson & Johnson κατά του COVID-19 , λέγοντας ότι έχουν αναφερθεί περισσότερες από «δύο δωδεκάδες» περιπτώσεις. Να θυμίσουμε ότι με αυτό το εμβόλιο η ελληνική κυβέρνηση θα εμβολιάσει καθολικά τους κατοίκους των νησιών…τώρα που έρχεται καλοκαίρι και τουρίστες…!

Πηγή: The Epoch Times

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Ο Δρ Tom Shimabukuro, με την ειδική ομάδα του εμβολίου του CDC, δήλωσε σε Τελευταία ενημέρωση (pdf) ότι 28 συνολικά κρούσματα θρόμβωσης με θρομβοπενία αναφέρθηκαν μετά τη χορήγηση του εμβολίου J&J. Αυτά αναφέρθηκαν μέσω του συστήματος αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων (VAERS), το οποίο είναι το εθνικό σύστημα παρακολούθησης εμβολίων.

Ο Shimabukuro είπε ότι τέσσερα από τα 28 άτομα με την πάθηση νοσηλεύτηκαν – με ένα να νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας – ενώ τρία άτομα πέθαναν από τις 7 Μαΐου. Οι άλλοι 19 ασθενείς έκτοτε πήραν εξιτήριο, είπε.

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και το CDC στις 13 Απριλίου συνέστησαν στις Πολιτείες να σταματήσουν προσωρινά τη χρήση του εμβολίου J&J και διερεύνησαν αρκετές γυναίκες που ανέπτυξαν θρόμβωση εγκεφαλικού φλεβικού κόλπου μαζί με χαμηλά αιμοπετάλια εντός δύο εβδομάδων από τη λήψη. Ωστόσο, μια ομάδα του CDC αργότερα μέσα στο μήνα ψήφισε για να συνεχίσει τη χρήση του εμβολίου με μία δόση και συνέστησε την προσθήκη προειδοποίησης.

Οι περισσότερες από τις περιπτώσεις ήταν μεταξύ γυναικών ηλικίας 18 έως 49 ετών, ανέφερε το CDC, με ποσοστά μεταξύ γυναικών ηλικίας 30 έως 39 ετών σε 12,4 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο και εκείνων ηλικίας 40 έως 49 ετών σε 9,4 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο. Μόνο έξι από τα γεγονότα πήξης που εντοπίστηκαν ήταν άνδρες

Οι γυναίκες ηλικίας 40 έως 49 ετών είχαν την «πιο έντονη» αύξηση σε περιπτώσεις σπάνιας πήξης του αίματος, δήλωσε ο Shimabukuro, σύμφωνα με την Fox News.

Την Τετάρτη, το CDC είπε ότι τα γεγονότα φαίνονται παρόμοια με αυτά που παρατηρούνται μετά τη χορήγηση του εμβολίου AstraZeneca COVID-19 στην Ευρώπη.

Και τα δύο εμβόλια βασίζονται σε τεχνολογία που χρησιμοποιεί αδενοϊούς, η οποία μπορεί να προκαλέσει το κοινό κρυολόγημα, ως φορείς. Οι τροποποιημένοι ιοί χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά οδηγιών DNA στο σώμα για την παραγωγή συγκεκριμένων πρωτεϊνών κοραναϊού, εκτοξεύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα για την παραγωγή αντισωμάτων που καταπολεμούν τον πραγματικό κορανοϊό.

Οι επιστήμονες εργάζονται για να βρουν τον πιθανό μηχανισμό που θα εξηγούσε τους θρόμβους αίματος. Μια κύρια υπόθεση φαίνεται να είναι ότι τα εμβόλια προκαλούν μια σπάνια ανοσοαπόκριση που θα μπορούσε να σχετίζεται με αυτούς τους ιικούς φορείς.

Το COVID-19 είναι η ασθένεια που προκαλείται από τον ιό του ΚΚΚ (Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα), επίσης γνωστό ως το νέο κορωνοϊό.

Οι Epoch Times έχουν επικοινωνήσει με την J&J για σχόλια

Προηγουμένως, ο φαρμακευτικός γίγαντας είπε στους The Epoch Times, μετά από αναφορές για τους θρόμβους, ότι η «ασφάλεια και ευεξία των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας» είναι η προτεραιότητα της εταιρείας. Σημείωσε ότι γνωρίζει μια «εξαιρετικά σπάνια διαταραχή που περιλαμβάνει άτομα με θρόμβους αίματος σε συνδυασμό με χαμηλά αιμοπετάλια σε μικρό αριθμό ατόμων που έχουν λάβει το εμβόλιο COVID-19».

Το Reuters συνέβαλε σε αυτήν την έκθεση.

(Σχόλιο: Το VAERS είναι το Σύστημα καταγραφής το οποίο, σύμφωνα με τα ελληνικά «βατράχια», δεν πρέπει να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν, γιατί μπορεί ο καθένας να ανεβάσει αναφορά…και σύμφωνα με τα «βατράχια» δεν ελέγχεται από το CDC και στοιχεία από αυτό λαμβάνουν συνήθως συνωμοσιολογικά sites…! Αυτά, με αφορμή την αναφορά για θάνατο 2χρονου που υπήρχε στο ίδιο σύστημα για σχεδόν 2 μήνες και μόνον μετά την ενημέρωση των «βατράχων» στο CDC (!!) εξακριβώθηκε ως ψεύτικη αναφορά και φυσικά ως τέτοια ορθώς κατέβηκε…)

ellinikiafipnisis

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

 1. Υγιής αθλητής Λυκείου στήν Γιούτα των ΗΠΑ, αναπτύσσει ΘΡΟΜΒΟΥΣ
  αίματος στόν Εγκέφαλό του, ΜΕΤΑ από το Εμβόλιο ‘COVID’.
  KAI AΛΛΑ ΠΟΛΛΑ
  .
  Healthy Utah High School Athlete Develops Blood Clots in His Brain Following COVID Injection
  .
  https://healthimpactnews.com/2021/healthy-utah-highschool-athlete-develops-blood-clots-in-his-brain-following-covid-injection/

  .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button