Η ωρα των 300 της Βουλής.Εξώδικο για την κατάργηση του φασιστικού Ν 4862

29.000 πολίτες συνυπογράφουν το εξώδικο. Διαβάστε και τις 4 σελίδες του

Ο Δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης παρέδωσε το εξώδικο που συνυπογράφουν 29.000 χιλ. πολίτες σε Δικαστικό επιμελητή για τους 300 της Βουλής για την κατάργηση του Φασιστικού Νόμου που υποχρεώνει τον Ελληνα σε εμβολιασμό και θεραπεία με αρπαγή σου απο το σπίτι σου η την εργασία σου ως επικίνδυνο για την Δημόσια Υγεία.

Συγκεκριμένα   πριν χρίσουν τον Κορωνοιό ως Πανδημία ψήφισαν αντισυνταγματικό Νόμο που σου επιβάλουν  δια της βιας  να σε  μεταφέρουν  χωρίς την άδεια σου σε ” ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ”  δηλαδή σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ- ΚΡΑΤΗΣΗ  οποιοδήποτε ατομο απο την Οικογένεια σου χωρίς τη θέληση σου   σε Κλινική ,νοσοκομείο ,Ιατρικό Κέντρο για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΛΙΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ,ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ και ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ακόμη και αν έχουν υπόνοια ότι μπορεί να μεταδώσουν την νόσο ‘Μπαμπούλας’ που έριξε η Νέα Τάξη με τον Νομο 4862/20.Σε αυτόν αναφερονται ολα αυτα και επιπλέον οτι ο  υποχρεωτικός προσωρινός περιορισμός σου θα γίνεται  υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου

Ο Νικος Αντωνιάδης σε ανάρτηση του αναφέρει οτι ηρθε Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ  με αυτο το Εξώδικο.

Ν.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ :

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 4682/2020, ΠΟΥ ΚΥΡΩΣΕ ΤΙΣ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ 25ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ

_____________

Κάποια άλλη εποχή, κάποιοι άλλοι 300 δόξασαν την Ελλάδα και έγραψαν μία λαμπρή σελίδα στην ιστορία του έθνους.

Σήμερα, κάποιοι άλλοι 300 καλούνται να διαγράψουν μία σκοτεινή σελίδα στην ίδια ιστορία. Και να γράψουν μία νέα λαμπρή. Διαφορετικά, από τη δική τους ιστορία θα μείνει μόνο ο Εφιάλτης…

____________

“Οι νομοθετικές αυτές προβλέψεις είναι προδήλως αντισυνταγματικές, προσβάλλουν βάναυσα κάθε έννοια ατομικής ελευθερίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παραπέμπουν σε πρακτικές ολοκληρωτικών και απολυταρχικών καθεστώτων και απαιτείται η άμεση κατάργησή τους” …

…“Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο αριθμός των 29.000 πολιτών που παρείχαν εξουσιοδότηση στον υπογράφοντα, σε μία και μόνο σελίδα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης “Facebook”, να επιδώσει το παρόν στη Βουλή των Ελλήνων, παραπέμπει σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό, εκατοντάδων χιλιάδων αν όχι εκατομμυρίων πολιτών, ώστε η ευθύνη ενός εκάστου των 300 βουλευτών έναντι των Ελλήνων πολιτών είναι βαριά και ιστορική.”

____________

Το εξώδικο αίτημα προς τον Πρόεδρο της Βουλής, απευθυνόμενο τόσο στον ίδιο ατομικώς όσο και υπό την θεσμική ιδιότητά του, με την οποία καλείται να παραδώσει αντίγραφό του σε έναν έκαστο των υπολοίπων 299 συναδέλφων του βουλευτών στη Βουλή των Ελλήνων, παραδόθηκε υπογεγραμμένο από εμένα στον αρμόδιο Δικαστικό Επιμελητή, προκειμένου αυτός να προετοιμάσει τη σχετική διαδικασία και να το επιδώσει αύριο το πρωί στον κ. Κωνσταντίνο Τασούλα.

Μόλις αύριο παραλάβω το αποδεικτικό επιδόσεως, θα το αναρτήσω μαζί με τα emails προς έναν έκαστο των 299 βουλευτών, πέραν του Προέδρου της Βουλής, με τα οποία θα τους γνωστοποιείται η επίδοση του εξωδίκου αιτήματος και θα καλούνται να ενεργήσουν κατά τον νόμο προς τον σκοπό της κατάργησης των αναφερομένων στο αίτημα φασιστικών διατάξεων του νόμου 4682/2020.

Δεν μπορώ να γνωρίζω ποια θα είναι η αντίδραση των βουλευτών.

Επιδίδουμε όμως το εξώδικο αίτημα κατά τρόπο που να θέτει έναν έκαστο εξ αυτών ενώπιον της ατομικής ευθύνης του.

Ατομική ευθύνη την οποία απαιτούν καθημερινά από εμάς, ώστε είναι ώρα να απαιτήσουμε και εμείς από αυτούς να την αναλάβουν ένας έκαστος των βουλευτών και όλοι μαζί συλλογικά, έναντι του τεραστίου χρέους τους προς τους Έλληνες πολίτες και τα παιδιά τους. Χρέος να απαλλάξουν τον ελληνικό λαό από τις επονείδιστες νομοθετικές διατάξεις που στοιχειώνουν τις ζωές μας.

Επαναλαμβάνω ότι κάθε επίθεση και κάθε χτύπημα στο σύστημα το πληγώνει. Φυσικά, ξέρουμε πόσο επικίνδυνο είναι ένα πληγωμένο θηρίο. Και όλες οι τελευταίες αντιδράσεις είναι αντιδράσεις πληγωμένου θηρίου.

Να θυμάστε όμως ότι είναι απλά ένα βήμα πριν το οριστικό τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ 4 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 300

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button