Μελέτες που δείχνουν ότι οι μάσκες είναι άκυρες και άχρηστες..απο το Fox news (video)

Η χρήση μάσκας όχι μόνο χρήσιμη δεν είναι στη προφύλαξη από τους ιούς οι οποίοι μετριούνται σε nano-meters και είναι χιλιάδες φορές μικρότεροι από τις οπές της επίστρωσης μιας μάσκας οι οποίες είναι σχεδιασμένες να κατακρατούν μικροβιακούς οργανισμούς που μετριούνται σε micro-meters αλλά είναι και επικίνδυνες όταν η χρήση τους είναι εκτεταμένη, η υγεία του ατόμου καταπονημένη και η σωματική δραστηριότητα αυξημένη.

Να θυμηθούμε επίσης πως κι ο κ. Τσιόδρας τον Απρίλιο στην αρχή του lock-down όχι μόνο δεν συνιστούσε αλλά αντιδρούσε στην χρήση της μάσκας. Όταν μετά από ένα μήνα έπεσε το σύνθημα από Αμερική άλλαξε ταχύτατα άποψη.

Tο αναπνευστικό σύστημα είναι προορισμένο να λειτουργεί ελεύθερα εισπνέοντας αέρια, στη συνέχεια φιλτράροντας τα και διαχωρίζοντας τα αποβάλλει τα άχρηστα και δηλητηριώδη αέρια μαζί με τους άχρηστους, τοξικούς και επικίνδυνους για το σώμα μικροοργανισμούς. Ας φανταστούμε τι παγιδεύουμε εκπνέοντας στη μάσκα και επανα-εισπνέουμε άρα ξαναβάζουμε στο αίμα μας ότι τοξικό έχει καταφέρει να αποβάλλει το σώμα μας.

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία την Υπουργό Παιδείας κ.Κεραμεως σε μια ολιγόλεπτη ανακοίνωση στα Μέσα Ενημέρωσης πως σε 90 δευτερόλεπτα δεν την άντεχε και προσπαθούσε να αναπνεύσει..Και θέλουν να την επιβάλουν στους μαθητές !!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Δεν τους νοιαζει η υγεια μας.Ο σκοπος τους ειναι αλλος.Γιαυτο πρωτα εφτιαξαν νομους που στερουν το οποιαδηποτε δικαιωμα αντιρρησης[Επατε τιποτα για το παν/κο ασυλο;],πληρωνουν,με δικα μας λεφτα,στρατους κλακαδορων,λαγων και ταγματασφαλιστων ενημερωσης.Τωρα χρησιμοποιουν τα παιδια στα σχεδια τους.Δοξα και τιμη στα ραμολι του 48%.
    Εμαθα ο βαρκαρης της σικατης θα δωσει παγουρινια,καποιος αλλος μηπως κανα ταπερ;κασετινες;σαγοναρες;Αντε τωρα να ξεμαθει ο γυιος μου που πινει απο γουρνα μαζι με τα κατσικια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button