Ο ΘΙΑΣΟΣ της ΝΔ ξεκίνησε τις νέες Προεκλογικές παραστάσεις του για Φράγματα και Οδικό Άξονα..στην Κέρκυρα (VIDEO)

Ο ΘΙΑΣΟΣ της ΝΔ ξεκίνησε τις νέες Προεκλογικές παραστάσεις του για Φράγματα και Οδικο Άξονα..στην Κέρκυρα. Εφεραν και τον Υπουργό Υποδομών Κ.Καραμανλή να παίξει στο ΕΡΓΟ!!

Τι θα κάνουμε τα Φράγματα χωρις δικτιο σωληνώσεων  αντλιών παροχής ρεύματος σε αυτες κ.α και πως θα φθάσει το νερο στα σπίτια μας..απο του Τρουμπέτα σε Λευκίμμη στη Κατσιώπη στο Νησάκι κ.α

Στη Πόλη πως θα φθάσει στις βρύσες που βγάζουν σκουριά? Ποτε θα σκάψουν ολη τη Κέρκυρα να αντικαταστήσουν το δικτιο…Τι παραμύθια είναι αυτα??

Κορόιδεψαν για ακόμη μια φορα τη Κέρκυρα και τους πολίτες της ο ΘΙΑΣΟΣ της Νεας Δημοκρατίας  για τον ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ που δικαιούται το νησί εδω και Χρόνια..Για να μην είναι η Κέρκυρα ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ να αναπτυχθεί Τουριστικά και για να μην χάνονται ανθρώπινες ΖΩΕΣ στο ΑΘΛΙΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΙΟ..

Τα μπαλώματα οι ασφαλτοστρώσεις σε αυτο το επικίνδυνο δικτιο δεν λύνουν το πρόβλημα ουτε οι Παρακάμψεις..Ποσο μάλλον που ακόμη 3 ΧΡΟΝΙΑ η Περιφερειάρχης κ.Ρόδη Κράτσα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ τους πολίτες για ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ για Οράματα και Κυβέρνηση που ενδιαφέρεται για την Κέρκυρα..

ΤΙΠΟΤΑ μονο ΦΟΥΛΑΡΙΑ εφερε να μοιράζει και καθρεφτάκια στους ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ…

Παιζουν με τις λέξεις  ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και εννοούν μπαλώματα και παρακάμψεις αντι  ΧΑΡΑΞΗ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ και ευρεση Χρηματοδότησης για να εξασφαλιστεί η κατασκευή του..

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΠΟ …Απλα επειδή μύρισαν εκλογές βγήκε ο ΘΙΑΣΟΣ της ΝΔ να σας υποσχεθεί λαγούς με πετραχήλια..για να υφαρπάξει τη ψηφο των Κερκυραίων πολιτών.

Εκει που ήθελαν στην Κρήτη βρήκαν ΔΥΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ και ξεκινησαν τον ΑΞΟΝΑ…Εκει επέλεξαν ΟΧΙ την Κέρκυρα που την θέλουν ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ και ακρωτηριασμένη για να ξεπουληθούν ολα για ένα κομματι ψωμι..και ας πεθαίνουν στην άσφαλτο και σε αυτο το άθλιο δίκτιο συνάθρωποι μας…

Δειτε στο AMAZONIOS TV το σχολιασμό απο τον Δημοσιογράφο μας Χρόνη Προσαλέντη στο παρακάτω  video ..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button