Θελουν παιδιά για τεκνοθεσία να μεγαλώνουν με ομόφυλα ζευγάρια & να έχουν δικαίωμα γονεϊκότητας (Video)

Τις τελευταίες μέρες παίζει μια Καμπάνια από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και τις “Οικογένειες” Ουράνιο Τόξο στο πλαίσιο του Athens Pride για ομοφυλόφιλα ζευγάρια που με τεκνοθεσία μεγαλώνουν παιδιά και τα μαθαίνουν και τα ποτίζουν με την άρρωστη αυτη τάση τους..Οι Φωτογραφίες και τα video της Καμπάνιας ειναι παντού σε ολες τις στάσεις των λεωφορείων κλπ.

Μην ξεχνάμε οτι  παίρνουν και κομματικές γραμμές για να νομιμοποιήσουν αυτες τις καταστάσεις..

Ετσι τα Ελληνόπουλα βλέπουν την Ανωμαλία αυτή και οτι η Αγάπη κάνει την Οικογένεια όπως είναι το μότο τους..Η Νεα Τάξη παρουσιάζει ως φυσιολογική αυτη την Διαστροφή και την λένε Οικογένεια.

Στο video δυο “αντρες” φιλιούνται και δείχνουν να ζουν μαζι με ενα κοριτσάκι που παραπονείται γιατι δεν μπορούν να έχουν οι ομοφυλόφιλοι “Γονείς” του  την αναγνώριση  γονεϊκότητας.

Στο video ωραία το παρουσιάζουν..Ρώτησαν ομως αυτά τα παιδιά που θα μεγαλώσουν και θα γαλουχηθούν σε αυτή τη Γραμμή τι κινδύνους θα αντιμετωπίσουν και πως θα καταλήξουν βλέποντας τις ανωμαλίες ως φυσική κατάσταση?? Ενα παιδί στο προσχολική ηλικία μπορεί να αντιληφθεί τι συμβαίνει? ..Και ποιος εγγυάται οτι αυτα τα ομόφυλα ζευγάρια δεν εχουν τάσεις να τα βάλουν στο κρεββάτι για να ικανοποιήσουν τις ανώμαλες ορέξεις τους??

Τελικά ζούμε τα ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΑ και δεν θα αργήσει να μας κάψει..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button