Ο Θίασος με Χαρδαλιά-Τσιόρδα έδωσε παράσταση στην Ξάνθη με μάσκες και αντιδράσεις..

Έθεσαν παράνομους και Αντισυνταγματικούς περιορισμούς στην μετακίνηση των κατοίκων της Ξάνθης

Το Θέατρο από Χαρδαλιά και Τσιόρδα μεταφέρθηκε στην Ξάνθη χθες 12/06/20. Ο Θίασος του Μητσοτάκη χρησιμοποίησε ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ για να φθάσει στην περιοχή το οποίο προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο του Νοσοκομείου.Στην 09.30 άρχισε η παράσταση με σύσκεψη και φορώντας τις μάσκες τους Χαρδαλιάς και Τσιόρδας ανακοίνωσαν περιοριστικά μέτρα για την περιοχή που στόχευσαν με 15 θετικά κρούσματα.

Αποφάσισαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΥΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ οι  πολίτες να πηγαίνουν με ραντεβού σε Δημόσιες Υπηρεσίες, Δημοτικά Καταστήματα και ΔΕΚΟ.Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλες τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και καταστήματα.Απαγόρευση και αναστολή λειτουργίας λαϊκών αγορών και εν γένει υπαίθριου εμπορίου.

Στην κοινότητα του Εχίνου του Δήμου Μύκης, τα Παράνομα και Αντισυνταγματικά περιοριστικά μέτρα είναι: Απαγόρευση Δημόσιων και Ιδιωτικών συγκεντρώσεων-συναθροίσεων πλην εντός οικογένειας συγκεντρώσεων.Απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών καθημερινά από ώρα 21:00 ως ώρα 07:00 της επομένης.Απαγόρευση μετάβασης εργαζομένων εντός και εκτός Εχίνου.Υποχρεωτική χρήση μάσκας και εν γένει προστατευτικών μέτρων από όλους τους πολίτες που μένουν στην περιοχή.Τροφοδοσία εμπορικών καταστημάτων θα γίνεται με υποχρεωτική χρήση μάσκας.Αναστολή λειτουργίας νηπιαγωγείων και δημοτικών. Λήψη μέριμνας για την εξασφάλιση της ελάχιστης απαραίτητης δραστηριότητας των αγροτών και κτηνοτρόφων του Εχίνου από τον Δήμο Μύκης στο πλαίσιο των αναγκαίων για την εποχή γεωργικών και κτηνοτροφικών δραστηριοτήτων.

Οι κάτοικοι βγήκαν έξω και τους έκραζαν από χθες το βράδυ θεωρώντας ότι ότι είναι στοχοποιημένοι.

Θυμίζουμε ότι στην Λάρισα που έπαιξαν ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ οι Ρομά τους έβγαλαν ΝΟΚ ΑΟΥΤ με Μοριακό ελεγχο και τα 36 ΘΕΤΙΚΑ κρούσματα βγήκαν όλα ΑΡΝΗΤΙΚΑ στο ΙΑΣΩ. Ο Θίασος εκτελεί ΕΝΤΟΛΕΣ Μητσοτάκη και αυτός εντολές Σόρος Bill Gates και Βερολίνου.(Δείτε στο τέλος το link)

Διαβάστε και στο facebook τι τους σέρνουν…Μεχρι και ΤΣΙΡΚΟ-ΦΩΤΟ ανέβασαν. Και πολλά “Γαλλικά”

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Μούφα για 36 άτομα δηθεν θετικά σε Κορωνοιό..Κυβέρνηση Ξεφτίλα..Να συλληφθούν όλοι για την ΑΠΑΤΗ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close