Βούτσιτς: Θα ξεσπάσει πόλεμος και όλες οι χώρες του κόσμου προετοιμάζονται γι’ αυτόν

Ο Σέρβος πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε ότι όλες οι χώρες του κόσμου προετοιμάζονται για μια παγκόσμια σύγκρουση, όπως αναφέρει η εφημερίδα Kurir.

Προειδοποίηση για επικείμενη παγκόσμια σύγκρουση

«Όλοι προετοιμάζονται για πόλεμο. Και όταν προετοιμάζονται για πόλεμο, σημαίνει ότι θα ξεσπάσει. Και αυτό θα συμβεί, σας διαβεβαιώνω, γιατί βλέπω τι συμβαίνει και πώς όλοι γύρω μου το περιμένουν», δήλωσε ο Βούτσιτς.

Ο Σέρβος πρόεδρος υπογράμμισε ότι, υπό το πρίσμα της τρέχουσας παγκόσμιας έντασης, όλες οι χώρες προσπαθούν να επιλέξουν σε ποια πλευρά θα ενταχθούν.

Συναγερμός και από τον Όρμπαν

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν προειδοποίησε επίσης την περασμένη Τετάρτη για την πιθανότητα ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου, καλώντας τις μεγάλες δυνάμεις να μην κάνουν λάθη που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυτήν την εξέλιξη.

Αυξανόμενη ανησυχία για τη διεθνή σταθερότητα

Τόνισε ότι, δεδομένης της τρέχουσας παγκόσμιας κατάστασης, μια μεγάλη σύγκρουση θα μπορούσε να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή.

Πηγή: Novosti

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button