Πολιτική εντολή για θετικά κρούσματα..Τα Χoaxes έβγαζαν ψευδή την αποκάλυψη..για τα Τεστ

Η μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ αποκαλύπτεται καθημερινά..Οτι και να κάνει η Κυβέρνηση των Καθαρμάτων δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια..Η Συνωμοσία τους μπάζει απο παντού.

Η ομολογία του Εθνικού Λοιμωξιολόγου Τσιόρδα οτι τα διαγνωστικά Τεστ βγάζουν Θετικά Κρούσματα covid 19 ολες τις γρίπες συνιστά ΑΠΑΤΗ για τον αριθμό των Κρουσμάτων τα οποία χρησιμοποίησε ο Χαρδαλιας και ο Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση Μαριονέτα της Νέας Τάξης ωστε με αυτές τις διαγνώσεις δικαιολόγησαν το lock down, νομιμοποίησαν τη διατήρησή του, ποδοπάτησαν τα Συνταγματικά Δικαιώματά των Ελλήνων και κατέστρεψαν την Οικονομία τους επαγγελματίες τις επιχειρήσεις και τους απλούς πολίτες με εξοντωτικά πρόστιμα.

Στο κόλπο για να κατεβάζουν αναρτήσεις και Δημοσιεύματα και τα Ellinika Xoaxes που κατέβασαν ως ψευδείς και Παραπληροφόρηση αυτα και τις κοινοποιήσεις αυτων των αναρτήσεων και Δημοσιευμάτων για να αβαντάρουν την ΑΘΛΙΑ αυτή Κυβέρνηση και να ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ τον Ελληνικό Λαό..

Τα τσιράκια των Χoaxes και συγκεκριμένα ο Στάμος Αρχοντής  με ολο αυτο το σαθρό οικοδόμημα σπίλωσης και αποπροσανατολισμού χρωμάτισε ΨΕΥΔΗ τα αληθινά  γεγονότα και έδωσε εντολή να κατεβάσουν ολα τα Δημοσιεύματα και Κοινοποιήσεις για τα διαγνωστικά Τεστ που έλεγαν οτι τα τεστ δεν ξεχωρίζουν τον covid 19 αλλά τσουβαλιάζουν όλες τις γριπες και πλαστογραφούν τα αποτελέσματα σε βάρος των Πολιτων και της Οικονομίας της Χώρας για να εφαρμόζει η Κυβέρνηση τις εντολές Σορος Gates Μερκελ  και όλων αυτών των Παρανοϊκών Τύπων που θέλουν τον ελεγχο του πληθυσμού και την μείωση του.

Ολα τα Τεστ και ο αριθμός των κρουσμάτων είναι ΨΕΥΔΗ Ολα στον αέρα…Μας δουλεύουν ολους .Είναι προφανές, ότι εφόσον δεν ήταν δυνατόν τα τεστ που έγιναν να εντοπίσουν και να ξεχωρίσουν τον SARS-CoV-2 από τους ιούς της γρίπης, η επιλογή της κατάταξης των θετικών αποτελεσμάτων σε “κρούσματα SARS-CoV-2” ήταν πολιτική και όχι ιατρική δήλωσε ο γνωστός Δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης σε ανάρτηση του και κατέληξε και αυτός στο συμπέρασμα οτι “Είναι οι διαγνώσεις αυτές που δικαιολόγησαν το lock down, νομιμοποίησαν τη διατήρησή του, ποδοπάτησαν τα συνταγματικά δικαιώματά των Ελλήνων και κατέστρεψαν την οικονομία.Ο ισχυρισμός του Στάμου Αρχοντή και των Ελληνικών Hoaxes είναι ψευδής και συνιστά παραπληροφόρηση”.

Ο Στάμος Αρχοντής και τα Ελληνικά Hoaxes προσέθεσαν άλλη μία κατηγορία σε βάρος τους.Το τέλος τους έχει φτάσει. Μαζί με αυτό της χούντας του διαδικτύου.Και αυτό της απάτης.

Δείτε εδώ τι έγραφαν τα Xoaxes και ο Στάμος Αρχοντ’ης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ….

 

Να σημειώσουμε ότι απο προχθές βγάζουν στις ειδήσεις τους οτι τώρα βρήκαν μηχάνημα που θα βρίσκει και θα ξεχωρίζει τον covid 19 .. Γράφουν οτι “Πράσινο φως έλαβε από τον Οργανισμό Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) η ελβετική φαρμακευτική εταιρεία Roche για ένα διαγνωστικό τεστ που εντοπίζει και ξεχωρίζει τον ιό SARS-CoV-2 από την γρίπη Α και Β.Το πότε θα έρθει στην Ελλάδα κανείς δεν ξέρει!! Δηλαδή μέχρι σήμερα ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ και διέλυσαν την Οικονομία με υποθέσεις Φτωχοποίησαν τους Ελληνες έκλεψαν τα Δημοκρατικά μας Δικαιώματα με ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.. Μας κατέβασαν αυτό το video απο το YouTube..Είναι η Νεα Τάξη που πρέπει να τους Μηδενίσουμε και να πάνε στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button