Ο Έλληνας Ραγιάς δέχεται τον αφανισμό του την αντικατάσταση του απο τους λαθρο με βόλεμα και μπόλια!!!

Οταν για χρόνια ψηφίζεις για την βόλεψη σου…δεν μπορείς να δεις τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ του Ελληνα…Ολοι αυτοί που μιλούν Ελληνικά και δεν ειναι Έλληνες σε εφεραν σε αυτο το σημείο που είσαι σήμερα..ΔΟΥΛΟΣ!!!

Σου έκοψαν μισθό σύνταξη επιδόματα σε χώσανε στα μνημόνια σε κατασπάραξαν με ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΕΣ και σου εφεραν ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ να σε αντικαταστήσουν…Τωρα σου εφεραν και το ΟΠΛΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ που στο ονόμασαν εμβόλιο για να σε ΕΜΒΟΛΙΣΟΥΝ και να σε αφανίσουν…Οσοι πηρατε η θα πάρετε τις δόσεις σας θα εχετε ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ…Μεσα στα μπόλια μεσα στις κούτες εχουν ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ και ΕΛΑΦΡΙΕΣ…..

Είσαι το ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ τους…Ρουλέτα ΣΤΑ πειράματα τους είναι το μπόλι..αν σου τύχει η ισχυρή δόση έχεις το λιγότερο Παράλυση η Εγκεφαλικό άμεσα.Αν πάρεις την Ελαφριά δόση θα δουλεύει μέσα σου η μηχανή παραγωγής ιων και βεβαια εξασφάλισες να φύγεις πριν την ωρα σου…Με τα συνεχη τρυπήματα θα σε ελέγχουν και θα έχουν αυτοι την ημερομηνία λήξεως σου…

Ο Ραγιάς ο Νεοέλληνας του βολέματος δεν βλέπει γύρω απο τη μύτη του..Δέχθηκε τα Μνημόνια Δέχθηκε τη παραχώρηση της Μακεδονίας δέχθηκε την μείωση του μισθού του της σύνταξης των επιδομάτων ..Τώρα δέχεται και τα μπόλια για είναι σκλάβος..δεχθηκε την αυτογελοιοποίηση του με τις μάσκες ..Δέχθηκε τη στημένη Πανδημια για τον αφανισμο του..Οπως δέχθηκε και τους Λαθροεισβολείς..

Αλήθεια Ραγιά γιατί οι Λαθρομεταναστες δεν μπολιάζονται??? Ειδες χθες η Προέδρος της ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σου που σου είπε οτι θα σε αντικαταστήσουν με τα Μουσουλμάνια?? Είδες που θα λύσουν το Δημογραφικο με τους λαθρο εισβολείς?? Προκλητική δήλωση της Σακελλαροπούλου: Το Δημογραφικό της Χώρας θα λυθεί με τους λαθρομετανάστες!!!(Video)

Στο λένε κατάμουτρα και δεν κουνιέσαι ..Γιατι είσαι βολεμένος με ενα κοκαλάκι ..Σου διέλυσαν την ΠΑΤΡΙΔΑ και κάθεσαι στο καναπέ σου να  ακούσεις τη Πληρωμένη Τηλεόραση για να ρουφήξεις το Τρόμο του Κορωνοιού και να κάνεις το μπόλι..

Εσυ Ραγιά Έλληνα τα επέτρεψες ολα αυτα και να εγκατασταθούν τα Μουσουλμάνια στη Χώρα σου…Μονο που αυτές οι γυναίκες τοςυ γεννοβολάνε σαν κουνέλες και τώρα που αυξήθηκαν ζητανε να ψηφίζουν ζητανε δικαιωματα ..Αυριο θα φτιάξουν κομμα ..Θα μπουν στη Βουλή και εσυ ΡΑΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ θα γίνεις μειοψηφία ..Σε σκοτώνουν με τα μπόλια και μπολιάζεις και τα παιδιά σου..Σε λίγο χρόνο θα ειναι Κυβέρνηση..Οι Ελληνες θα έχουν αποδεκατιστεί με τα μπόλια και την φτωχοποίηση..

Δεν τα βλέπεις Μασκοφορεμένε Ραγιά αυτά??

Μαζί  τη Σακελλαροπούλου βγήκαν τα Μουσουλμάνια στο Σύνταγμα εξω απο τη Βουλή και  διεκδικούν ψηφο για να ακολουθήσει κομα και μετα ΚυβέρνησηΠόλεις ετοιμάζει ο ΚΟΥΛΗΣ για τους αντικαταστάτες σου…Ραγιά Έλληνα..

Εξω απο τη Βουλή ζήτησαν την πλήρη ένταξη τους και ισοτιμία με εσένα Έλληνα Ραγιά..Να έχουν δικαίωμα ψήφου να εκλέγονται να κάνουν Πολιτικό κομα να εκλέγουν δικούς τους Δήμαρχους Περιφερειάρχες να κάνουν Κυβέρνηση.Και μπορούν γιατί τα δικα τους παιδιά παίρνουν επιδόματα 2.500 το μηνα  το καθένα και το δικο σου Έλληνα Ραγιά 38 ευρω!!

Δες το Video ..αλλά που να ξυπνήσεις Μασκοφόρε και ποτισμένε με τρόμο Έλληνα Ραγιά!!!

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close