Ο αέρας πηγε να τους σηκώσει στο roof garden Ξενοδοχείου στον εορτασμό της 157ης επετείου της Ενωσης.

Κομμένη η παρέλαση κανονικά το Χλαμπάκωμα και αποχώρηση του Μητροπολίτη Κερκυρας απο την εκδήλωση.

Τα Επτάνησα γιορτάζουν φέτος την 157η επέτειο της Ένωσής τους με την Ελλάδα..Ο εορτασμός πετσοκομμένος λογω της κατάστασης με τον Κορωνοιό ..Την Κυβέρνηση εκπροσωπei  ο Υπουργός Εσωτερικών κ Βορίδης ενώ θα παρίσταται και  η Προέδρος της Δημοκρατίας κ Κατερίνα Σακελαροπούλου..

Οι εκδηλώσεις περιορισμένες η παρέλαση κομμένη αλλα το τραπέζι για φαγητό το χλαμπάκωμα δηλαδή  δεν κόπηκε και πραγματοποιήθηκε  στο ρουφ γκαρντεν του Ξενοδοχειου Καβαλιερι ..Το λογαριασμό τον πληρώνει πάντα ο πολίτης.

Τα μετρα της Κυβέρνησης δυσκόλεψαν τους καλεσμένους αφου ο δυνατός αέρας χθες το βράδυ  έριχνε τα τραπέζια τις καρέκλες και γενικά “βασάνισε” τα Κυβερνητικά στελέχη Υπουργό Εσωτερικών κ Βορίδη   τα στελέχη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ..και την Προέδρο της Δημοκρατίας..Τιμωρήθηκαν απο τα μετρα περιορισμού τους και αναγκάστηκαν να κρατάνε το φαγητό να μην φυγει απο τα τραπέζια λόγω του δυνατού αέρα..για να φανε εξω…Εκει ο Κορωνοιός δεν ανέβηκε!!!

Στα παραλειπόμενα ηταν η απαγορευση ιερέως να εισέλθει στην εκδήλωση που εγινε στην Ιονια Ακαδημια ο οποιος συνόδευε το Μητροπολίτη Κέρκυρας κ Νεκταριο με αποτέλεσμα την αποχώρηση του Μητροπολίτη από την εκδήλωση διότι οι πορτιέρηδες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων δεν άφηναν τον Ιερεα να εισέλθει..

Ο Μητροπολίτης μετα από αυτή την απαγόρευση δεν παρευρέθηκε ουτε στο Δείπνο του Καβαλιέρι παρ ότι του ζητήθηκε με τηλεφώνημα..

Θεμα τέθηκε και με μια Αγγλική σημαία στο Ξενοδοχείο Καβαλιέρι …απο την Προεδρία της Δημοκρατίας και την κ Σακελλαροπούλου…Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι κατέβηκε και εμεινε η ελληνική και της Ε.Ε…

Χωρις να υπάρχει καμία ΚΥΑ η Νομο η Π.Ι.Ν αποφάσισε οι εισερχόμενοι στην αιθουσα της Ιονίου Ακαδημίας Δημοσιογράφοι να εχουν πιστοποιητικό Εμβολιασμού η αρνητικό Τεστ rapid η PCR για την καλυψη της εργασίας τους..που επίσης σχολιάστηκε αρνητικα..

Στις επτα  χτες το απόγευμα η Προέδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στον Ταφο του Ιωάννη Καποδίστρια στην Πλατυτέρα..Το πετσοκομμένο πρόγραμμα παρουσία του κ Βοριδη και της κ Σακελαροπούλου δεν εχει παρέλαση οπως προαναφέραμε αλλα δοξολογία στον Ιερο Ναο του Αγιου Σπυρίδωνος  τον Πανυγηρικό της ημέρας από τον κ Μεταλληνό στην Ιόνια Βουλη και κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο της Ενωσης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Διαχωρισμός Δημοσιογράφων στην Π.Ι.Ν σε εμβολιασμένους ανεμβολίαστους Τεσταρισμένους & Ατεστάριστους..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button