Νέα Θρόμβωση μετά απο εμβολιασμό!! (Video Kαταγγελία στο Mega)

Ασταμάτητα τα περιστατικά παρενεργειών απο τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ εμβόλια…Θρομβώσεις Παραλύσεις κ.α και Θάνατοι δεν πτοούν τις Κυβερνήσεις αρκεί να συνεχιστεί το Σατανικό εμβολιαστικό τους πρόγραμμα που κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά που θα καταλήξει…εκβιάζοντας – απειλώντας και καταργώντας τις θεμελιώδεις δημοκρατικές μας ελευθερίες καταργώντας το Συνταγμα.

Γιατροί που δεν είναι στις λίστες πληρωμών των Φαρμακευτικών υποστηρίζουν οτι δεν πρόκειται για εμβόλια αλλά οπλα Μαζικής εξολόθρευσης που θα δείξουν τα “δόντια” τους μολις επωάσουν τα δηλητήρια που χύνουν στα σώματα των πολιτών..Αναφέρουν οτι θα δούμε πολλά απο τρεις -εξη μήνες και πάνω…

Αλλη μια περίπτωση με ΘΡΟΜΒΩΣΗ κατήγγειλε σήμερα τηλεοπτικώς μια 63 χρονη στο MEGA με μούδιασμα παντού…Η 63χρονη Γυναίκα πριν τη τελευταία Ιατρική πράξη του εμβολιασμού δεν ειχε κανένα πρόβλημα Υγείας!

ΔΕΙΤΕ το απόσπασμα στο παρακάτω video..Βέβαια ο Ευαγγελάτος στην αρχή και το τέλος λέει αυτα για τα οποία εχει πληρωθεί..Οτι το εμβόλιο χρειάζεται κ.λ.π..Ακούστε τη καταγγελία απο μια ακόμη γυναίκα που είναι ΑΝΑΠΗΡΗ απο την πρώτη δοση!!! και δεν μπορεί να περπατήσει μετα τον εμβολιασμό της…Και οπως βγαίνει απο το ρεπορτάζ δεν πηγαίνει για τη 2η δόση!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκη & Κικίλια δείτε τον Γιατρό Σ.Σκιαδοπουλο τι του κάνατε …Με Πί και αναπηρικό καροτσάκι!!!

Δυο Eλληνιδες πέθαναν ακόμη μετα τον εμβολιασμό τους με AstraZaneca

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. ΈΝΑ ΝΑ ΘΥΜΆΣΤΕ….
    ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΘΆΝΑΤΟΙ……..
    ΟΜΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ,
    ΕΣΤΙΆΖΟΥΝ ΜΌΝΟΝ ΣΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΤΗΣ AΣΤΡΑΖΕΝΕΚΑ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close