Η Προβολή της Κέρκυρας στην WTM εγινε σε ενα τραπεζάκι με Τράκα…απο Υδραίου-Κράτσα (Video)

Γύρισαν τα “κορίτσια” της ΝΔ απο την WTM με ενα κάρο ψέματα..Νομίζουν οτι οι πολίτες της Κέρκυρας τα καταπίνουν αμάσητα…Η Ρόδη Κράτσα μας μίλησε πάλι για Στρατηγική και οτι ασχολείται με τα Σκουπίδια το οδικο Δικτυο !!! Οτι υπόσχεται κάθε χρόνο Εργα στους Τουρίστες για να προσελκύσει τουρίστες..
Μόνο που οταν έρθουν Κέρκυρα ζουν ενα εφιάλτη με τα σκουπίδια και το Αθλιο Οδικό δίκτυο που ενα χρόνο μετα τον Μπάλο δεν εχει καταφέρει να αποκαταστήσει ..Η ανικανότητα της ειναι στο αποκορύφωμα με την μη χάραξη Οδικού Άξονα Βορρά Νότου.
Στην WTM δεν κατάφερε να κλείσει ενα αυτόνομο περίπτερο για να προβληθεί η Κέρκυρα και τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου παρα τα 560.000 ευρω του 22 και τα 1.350.000 του 23 χρήματα για την προβολή των νησιών μας..Η Περιφερειάρχης ειχε τρια μικρά Γραφεία ως χωρο της μεσα στο Περίπτερο της Ελλάδος.
Τα ιδια και η Δήμαρχος Κέρκυρας κ.Σπ.Υδραίου που σε τηλεοπτική δήλωση ανέφερε ΨΕΥΔΩΣ οτι έχουμε περίπτερο μεσα στο περίπτερο της Ελλάδας !! Τελικα με τράκα κατάφερε να εχει ενα μικρό Γραφείο μεσα στο περίπτερο της Ελλάδας.
Ενα γραφείο μικρο και μίζερο χωρις μπακγράουντ Φωτό απο Κέρκυρα ουτε ενα κέρασμα ουτε μια τηλεόραση ενας προτζέκτορας να προβάλλει την Κέρκυρα!! Επίσης δήλωσε οτι σέβεται τη πόλη που την εχει αφήσει στα Κόκκινα Λεωφορεία χωρις Πάρκινκ και χωρις Περιφερειακή οδό…
Μάλιστα πηρε μαζί της την παρεούλα της με τα χρήματα των πολιτών και η παρεούλα της πηρε και τον σύμβουλο του!!! Ο Αντιδήμαρχος κ Βαρούχας πηρε μαζι του τον Σύμβουλο του που πληρώνει ο Δημος Κέρκυρας κ.Δ.Φαιτα.
Οι επιλογές της ΝΔ αποδεικνύονται ΑΝΙΚΑΝΕΣ να προβάλλουν αξιοπρεπώς την Κέρκυρα ..Ολα αυτα που εκαναν προσβάλλουν την Ιστορία της Κέρκυρας……Δειτε την εκπομπή για την WTM.

Aυτο ειναι το αυτόνομο περίπτερο της Ρόδου και στη παρακάτω Φωτο Δειτε το γραφειάκι που πηρε με Τρακα απο το περίπτερο της Ελλάδας η Δημαρχος κ.Σπυριδούλα Υδραίου…που ειχε το θράσος να λέει ψέματα οτι εξασφάλισε Περίπτερο!!!

Και πίσω χωρις μπακγράουντ Φωτο της Κέρκυρας των παραλιων κλπ…Με το “αυτόνομο” γραφείο και οχι αυτόνομο περίπτερο φωτογραφίζεται η ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ Δήμαρχος..

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Οταν έρθει η ωρα η δίκη Υδραίου, Κρατσα και λοιπών πιθήκων και των συμβούλων αυτών θα ανατεθεί στους καταλληλους χωρίς προκυρηξη διαγωνισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button