Peter McCullough (Dr) : «Τα εμβόλια κατά της Covid-19 είναι υπεύθυνα για τους αιφνίδιους θανάτους παιδιών & νεαρών ατόμων»

Πρέπει να αποσυρθούν άμεσα από την αγορά....

Επικαλούμενος τα διαθέσιμα επιστημονικά στοιχεία, ο διάσημος καρδιολόγος Dr. Peter McCullough εξηγεί πως υπεύθυνα για τα «αιφνίδια και απροσδόκητα» καρδιακά συμβάντα και τους θανάτους σε παιδιά σε κατά τα άλλα υγιή άτομα είναι τα εμβόλια για τον Covid-19.

Σε μια συνέντευξη στο WND, ο McCullough επεσήμανε ότι στο παρελθόν, πολύ πριν από τα εμβόλια για τον Covid, οι αθλητές που πέθαιναν ξαφνικά συνήθως είχαν διαγνωστεί με υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια. μη φυσιολογική πάχυνση της καρδιάς ή πρόωρη απόφραξη της καρδιάς.

«Ακούμε πολλές ιστορίες νεαρών ανθρώπων που πεθαίνουν ξαφνικά, δεν θα έπρεπε να το εξετάσουμε;  Εννοώ μιλάμε για μυοκαρδίτιδα ως παρενέργεια» ρώτησε ο δημοσιογράφος τον Peter McCullough.

Όπως απάντησε:

 «Έχετε δίκιο. Το 80 με 90% των παιδιών που νοσηλεύονται με αυτό, είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Η νοσηλεία εξ ορισμού, είναι μια σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια και γνωρίζουμε ότι, μπορεί να προκαλέσει θανατηφόρες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας.

Στο κολέγιο Paton, κυκλοφόρησε πρόσφατη αναφορά εκατό θανατηφόρων περιπτώσεων. Λοιπόν, οι γονείς χάνουν τα παιδιά τους λόγω μυοκαρδίτιδας και καρδιακής βλάβης. Σχηματίζει την ουλή στην καρδιά και στην συνέχεια τα παιδιά, καταρρέουν ξαφνικά και σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούν να επανέλθουν».

Ο McCullough σημείωσε ότι η βιβλιογραφία που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους δείχνει ότι τα εμβόλια προκαλούν μυοκαρδίτιδα.

Μια αναφορά περιστατικού από Νοτιοκορεάτες ερευνητές παρουσίασε τα ευρήματα της αυτοψίας ενός 22χρονου άνδρα που εμφάνισε πόνο στο στήθος πέντε ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer και πέθανε επτά ώρες αργότερα.

«Όταν κάποιος πεθαίνει και η οικογένεια δεν βγαίνει και δεν λέει τίποτα, ή οι γιατροί δεν βγαίνουν και λένε τίποτα, είναι εύλογη υπόθεση ότι ήταν το εμβόλιο, μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο», είπε στο WND.

Είπε ότι ως καρδιολόγος και επιστήμονας δεν θέλει να τρομάξει το κοινό.

«Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι περισσότερο μια δημόσια προειδοποίηση», είπε. «Βλέπουμε ένα ισχυρό σήμα για αιφνίδιο θάνατο που σχεδόν σίγουρα οφείλεται σε υποκλινική ή κλινική μυοκαρδίτιδα».

Τα δύο μοτίβα του «αιφνίδιου θανάτου», είπε, είναι ότι συμβαίνει συνήθως κατά τη διάρκεια ενός αθλητικού γεγονότος με έντονη καρδιοπάθεια ή κατά τη διάρκεια του ύπνου.

«Και στις δύο περιπτώσεις, υπάρχει ένα κύμα αδρεναλίνης, κορτιζόλης, που βοηθά το σώμα φυσικά κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων, και αυτό φαίνεται να είναι ένα έναυσμα για τις αρρυθμίες», είπε ο McCullough.

Εξήγησε ότι η φυσική βιοχημική αλλαγή προς το τέλος του κύκλου ύπνου δίνει σήμα στο σώμα να ξυπνήσει.

Και, ομοίως, αυτές οι ορμόνες που παράγονται από τα επινεφρίδια, οι κατεχολαμίνες, απελευθερώνονται ως απάντηση στη σωματική καταπόνηση ή στο συναισθηματικό στρες.

Μπορούν να στρεσάρουν την καρδιά και να την κάνουν να χτυπά αρρυθμικά. Και αν υπάρχει φλεγμονή και ουλές, ο μηχανισμός μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο.

«Μας έχει μείνει τι είναι το όπλο που καπνίζει; Το μόνο όπλο που καπνίζει είναι το εμβόλιο COVID-19», είπε ο McCullough.

«Τα εμβόλια έχουν ξεπεράσει κάθε προστατευτικό όριο για ασφάλεια», κατέληξε. «Πρέπει να αποσυρθούν από την αγορά, όλοι τους, και οι εντολές πρέπει να ακυρωθούν».

Ο McCullough επεσήμανε τις πολλές ειδήσεις για αιφνίδιους θανάτους στους οποίους δεν αναφέρεται η κατάσταση του εμβολίου.

pronews

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button