Μερόπη και Ροδούλα τα δίνουν ολα στο Μαρκεζίνη & Φέρρυ Γρηγόρης…Αλλαξαν προκλητικά τα μέτρα ..Διαγωνισμός ΜΑΙΜΟΥ στο ΥΠ.Ναυτιλίας!!!!

Το Φέρρυ για ολες τις δουλειές..Πέφτει ΜΠΑΓΙΟΚΟ ΚΑΡΓΑ!!!

Στις 19 04.22 το Υπουργείο Ναυτιλίας προκήρυξε διαγωνισμό για πλοίο που θα μεταφέρει οχληρά και επικίνδυνα φορτία (Βενζίνη-Πετρέλαιο κ.α) στα Διαπόντια Νησιά για ενα Επιβατηγό ανοικτού Τυπου Φερρυ..που να εχει μηκος 65 μέτρα..Οπως βλέπετε στη Φωτο στις 29/04/22 αλλάζει τη προκήρυξη σε Φορτηγό απο επιβατηγό και λιγότερα μέτρα ..Τα κάνει 55 και φωτογραφίζει το πλοίο ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ που του τα χώνουν ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ και ΦΟΣΔΑ..

Μαιμου (Φωτογραφικός) Διαγωνισμός δηλαδή για να τον πάρει ο Μαρκεζίνης με το αργοκίνητο ΓΡΗΓΟΡΗΣ…

Πισω απο αυτή την αλλαγή ανφερουν πληροφορίες  η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας κ Μερόπη Υδραίου και η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ.Ροδη Κράτσα….Να μην φαει και κάποιος αλλος κάποιο αλλο πλοιο..Ολα να τα τρώει ο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ..Βλέπεται έχουν άριστες σχέσεις…Μέχρι και ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΦΕΡΡΥ το μετέτρεψαν οταν επιασε φωτιά το EUROFERI OLIMPIA…

Η Δήμαρχος Κέρκυρας κ.Υδραίου  του χώνει  Χιλιάρικα για να μεταφέρει τα Σκουπίδια απο τα  Διαπόντια Νησια….Ερείκουσα Μαθράκι Οθωνοί. Το Μπαγιόκο εδω ανέρχεται σε 57.000,00 € πλέον 24 % ΦΠΑ ( συνολικά 70.680,00 €) για ενα χρόνο που ανανεώνεται συνεχως…Δηλαδή ΜΟΝΙΜΑ!!!

Θυμίζουμε την περίπτωση που μετέφερε προ ετων  αλεύρια νερα μαζι με σκουπίδια Καλοκαιριάτικα με 40 βαθμούς θερμοκρασία… με το αργοκίνητο και γεμάτο ποντίκια πλοιο.. Ποντίκια που βγαίνουν απο τα διαλυμένα κοντέινερ και εχουν φωλιές στο πλοίο..

Του χώνουν  χιλιάρικα Δήμος Κέρκυρας και ΦΟΣΔΑ Μερόπη και Ροδούλα  για να ταξιδεύουν τα σκουπίδια στη Θάλασσα και να πηγαίνει Ηγουμενίτσα και απο εκει Κοζάνη κ.α Το μπαγιόκο εδω για τις μεταφορές των σκουπιδιών Φορτηγών και Σκουπιδιών είναι ΑΓΝΩΣΤΟ??? Το Μπαγιόκο εδω δεν θα ειναι 8.000 με 10.000 ευρω ανα δρομολόγιο? Αυτη είναι η ταρίφα του συνήθως..Εδω η πληρωμή του γίνεται απο τον Εργολάβο που πληρώνει ο δημος Κεντρικής Κέρκυρας Στην παρακάτω ΦΩΤΟ βλέπεται το Γρηγόρης φορτωμένο με Κοντέινερ σκουπιδιών και Φορτηγά στην Ηγουμενίτσα.

Ως παρένθεση σημειώνουμε οτι τα δεματοποιημένα σκουπίδια στη Λευκίμμη παραμένουν φθαρμένα στο χωρο και ρυπαίνουν το περιβάλλον..Εννιακόσιες χιλιάδες ευρώ  (900.000) χρηματοδότηση εχει ο ΦΟΣΔΑ Ιονίων Νήσων και η κ.,Ροδη Κράτσα ακόμη δεν τα μετέφερε..

Στο Τεμπλόνι συντελείται το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ περιβαλλοντικό ΕΓΚΛΗΜΑ και η κ.Υδραίου οπως και η Περιφερειάρχης σφυρίζουν αδιάφορα.

Οκτακόσια (800) ευρώ ΠΟΙΝΗ  για κάθε τόνο πλαστικών που δεν ανακυκλώνεται θα πρέπει να καταβάλλουν από φέτος όλες οι χώρες της ΕΕ. Αυτό συνεπάγεται ότι η καθυστέρηση της Ελλάδας να προχωρήσει σε αύξηση των ποσοστών ανακύκλωσης θα «μεταφραστεί» σε περίπου 60 εκατ. ευρώ/έτος για τα επόμενα χρόνια.

Στην πρόσφατη Φωτιά που εκδηλώθηκε στο Euroferry Olympia το μετέτρεψαν σε ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΦΕΡΡΥ και του έχωσαν μεσα Πυροσβεστικά οχήματα για να σβήσει έγκαιρα τη Φωτιά οταν πηγαίνει σαν ΧΕΛΩΝΑ και μέχρι να φθάσει η Φωτιά έκαψε τα πάντα…και χάθηκαν ΖΩΕΣ!!

Μια Περιφέρεια και ενας Δήμος μια Περιφερειάρχης η κ Ρόδη Κράτσα και μια Δήμαρχος η κ Μερόπη Υδραίου που δεν έχουν φροντίσει να υπάρχει στο Λιμάνι Πυροσβεστικό σκάφος…ενω είχαμε και αλλες περιπτώσεις φωτιάς σε πλοία και ΚΑΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

Οπου η χαρά και η Μαγδάλω πρώτη….Μέχρι και σε επιχείρηση να μαζέψουν σκουπίδια στο Λιμάνι…Ετσι το ΓΡΗΓΟΡΗΣ και ο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ έγιναν αυτοκόλλητοι με την Εξουσία της Κέρκυρας και τώρα στο τελευταίο Διαγωνισμό ΑΛΛΑΞΑΝ για χαρη του την προκήρυξη να πάρει και αυτα τα Χιλιάρικα ..Το Φέρρυ για ολες τις δουλειές..Πέφτει ΜΠΑΓΙΟΚΟ ΚΑΡΓΑ!!!

Μάλλον θα εχει Εικονίσματα ο Μαρκεζίνης στο κρεββάτι του την ΟΣΙΑ ΡΟΔΗ και την ΟΣΙΑ ΜΕΡΟΠΗ….Δεν υπάρχει αλλο πλοίο να φάνε λιγο ψωμί και κάποιοι αλλοι μονο το ΓΡΗΓΟΡΗΣ…

Και το Υπουργείο Ναυτιλίας και ο κ Πλακιωτάκης ακούει οτι του λένε η Περιφερειάρχης κ.Ροδη Κράτσα και η Δήμαρχος κ. Μερόπη Υδραίου. Δεν ειναι τυχαία ολα αυτα ούτε εχει το ΧΡΥΣΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ο Μαρκεζίνης. Κάποιοι κατευθύνουν τα πάντα..Η ΣΙΩΠΗ που επικρατεί σημαίνει ΑΠΟΔΟΧΗ αυτής της κατάστασης ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ και ολοι αντιλαμβάνονται οτι ολα καθορίζονται πισω απο τις  κλειστές πόρτες της κ Μερόπης Υδραίου και Ρόδης Κράτσας και ακόμη του Κυβερνητικού Βουλευτή κ.Στέφανου Γκίκα.

Ετσι αλλαξαν το Διαγωνισμό και έραψαν αυτον στα μέτρα του ΓΡΗΓΟΡΗ!!! Η ΝΔ και τα στελέχη της στη Κέρκυρα προσφέρουν  8.000 χιλιάδες ευρω ανα Δρομολόγιο για τις Υπηρεσίες του ΓΡΗΓΟΡΗ….Είδες αμα είσαι καλο παιδί με την εξουσία πως γεμίζεις τις τσέπες σου με Κρατικό Χρήμα??

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button