Με παράνομες υποχρεώσεις οι μετακινήσεις με τα φέρρυ για Κέρκυρα -Ηγουμενίτσα

Ελεύθερη μετακίνηση από αύριο Δευτέρα από και προς τα νησιά ανακοίνωσε η Κυβέρνηση..Είναι έτσι όπως μας τα λέει?

ΟΧΙ  φίλοι μας..Από Δευτέρα 25/05/20 η μετακίνηση με πλοία γίνεται με ΟΡΟΥΣ που δεν υπήρχαν πριν την απαγόρευση..Όρους παράνομους και Αντισυνταγματικούς.

Στην πορθμειακή γραμμή Κέρκυρας Ηγουμενίτσας τα δρομολόγια δεν θα είναι κανονικά όπως πριν την απαγόρευση. Για μια ακόμη εβδομάδα δηλαδή εως 31 Μαΐου τα δρομολόγια θα παραμείνουν τα ίδια όπως στην απαγόρευση. Τέσσερα δρομολόγια καθημερινά θα εκτελούνται από Κέρκυρα προς Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα και τέσσερα δρομολόγια από Λευκίμμη και αντίστροφα.

Όλα τα δρομολόγια θα έχουν μέχρι 50% είσοδο για τους επιβάτες από το πρωτοκολλο μεταφοράς του κάθε Φερρυ μπόουτ.

Υπάρχει απαγόρευση επιβίβασης για όσους δεν θα συμπληρώνουν προσωπικά στοιχεία -δεδομένα Ιατρικών και πληροφορίες Υγείας. Πλήρες παράνομο και αντισυνταγματικό.Το ΦΑΚΕΛΩΜΑ αυτό θα το κρατά η Ναυτιλιακή εταιρεία και θα ενημερώνει το Υπουργείο Ναυτιλίας και Υγείας χωρίς ακόμη να έχουν ανακοινώσει ποιος υπογράφει αυτή την απαγόρευση αν είναι Υπουργική απόφαση ,Πράξη Νομοθετικου Περιεχομένου,η Νόμος. Ότι και να είναι είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων και επιπλέον  η παράνομη καταγραφή φακέλωμα  με το  Ιατρικό Ερωτηματολόγιο είναι πράξεις αντισυνταγματικές και δεν συνάδουν με την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών.

Τα στοιχεία αυτά μπορεί το Κράτος να τα χρησιμοποιήσει και βιαίως να κρατηθείς και να μεταφερθείς σε Διαγνωστικά Κέντρα η Νοσοκομεία ανάλογα με πιθανά κρούσματα που μπορεί  να στήσουν όπως στη Λάρισα .Εχουν ψηφίσει και Νόμο  4682/2020 να σε μαζεύουν  και με όσους είχες έρθει σε επαφή και βεβαία την οικογένεια σου.

Πέρα αυτών σου απαγορεύουν την επιβίβαση αν δεν  έχεις μάσκα και δεν δεχθείς την θερμομέτρηση που θα σου κάνει μέλος του πληρώματος του πλοίου που θα ταξιδέψεις.

Θυμίζουμε ότι υποχρεωτικά θα φοράς τη μάσκα ακόμη και στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου και στους εσωτερικούς. Το αδιανόητο είναι γιατί σε εξωτερικό χώρο στη θάλασσα πρέπει να φοράς μάσκα? Όλα αυτά τα τρελα και τα παράλογα  για να μετακινηθείς με πλοίο!!!

Πλοιοκτήτες ,Ναυτιλιακές και πολίτες θα πρέπει να αποδεχθούν το ΦΑΚΕΛΩΜΑ και  να γίνεται ΚΟΥΡΕΛΙ το Σύνταγμα και τα θεμελιώδη δικαιώματα μας?

Αυτά θα συμβαίνουν από τη Δευτέρα σε όλη την Επικράτεια για τις μετακινήσεις μας με πλοία!!!

ΝΟΜΟΣ 4682/2020..Τι λέει μέσα αυτός ο Νόμος? Τι μέτρα πέρασαν για να ισχύει η ΑΡΠΑΓΗ ΠΟΛΙΤΩΝ? Διαβάστε

Τα μέτρα αυτά συνίστανται:(α) στην υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό ιατρικό έλεγχο, υγειονομική παρακολούθηση,εμβολιασμό, φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία προσώπων, για τα οποία υπάρχουν εύλογες υπόνοιες ότι μπορεί να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα τη νόσο.

(β) στην επιβολή κλινικών και εργαστηριακών ιατρικών ελέγχων, καθώς και μέτρων προληπτικής υγειονομικής παρακολούθησης, εμβολιασμού, φαρμακευτικής αγωγής και προληπτικής νοσηλείας προσώπων που προέρχονται από περιοχές όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση της νόσου.

(γ) στην επιβολή προληπτικών ελέγχων υγειονομικής φύσεως και κλινικών ή εργαστηριακών ελέγχων σε όλα ή επιμέρους σημεία εισόδου και εξόδου από τη χώρα μέσω αεροπορικών, θαλάσσιων, σιδηροδρομικών ή και οδικών συνδέσεων με χώρες μεγάλης διάδοσης της νόσου.

(δ) στον προσωρινό περιορισμό, εν όλω ή εν μέρει, των αεροπορικών, θαλάσσιων, σιδηροδρομικών ή και οδικών συνδέσεων με χώρες μεγάλης διάδοσης της νόσου.

(ε) στον προσωρινό περιορισμό προσώπων των περιπτώσεων (α) και (β) υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου. Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού δύναται να υλοποιείται σε κατάλληλο χώρο νοσοκομείου, υγειονομικής δομής, θεραπευτικού ιδρύματος, σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις προσωρινής διαμονής, ή και κατ’ οίκον.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close