Ηθοποιός πέθανε 24 ωρες μετα τον εμβολιασμό που διαφήμιζε!!!

Ένα τραγικό γεγονός συγκλονίζει την Ινδία του 1,400 δισεκατομμύρια κατοίκων. Απεβίωσε ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της χώρας, ο Vivek, ηθοποιός, ακτιβιστής, κινηματογραφικός παραγωγός και πρωτοπόρος της διαφημιστικής εκστρατείας υπέρ του εμβολιασμού για την αντιμετώπιση της “πανδημίας”….

Ο έξοχος Ινδός ηθοποιός ηγήθηκε σε τηλεοπτικά σποτ της εκστρατείας για τον εμβολιασμό. «Θέλω να δείξω στους ανθρώπους ότι δεν υπάρχει κίνδυνος εμβολιασμού»… ήταν το σύνθημά του κι εμβολιάστηκε με όλες τις διαφημιστικές συνέπειες για να πεισθούν οι πολίτες γι’ αυτή την αναγκαιότητα στις 15 Απρίλη 2021. Μετά από 24 ώρες, ο απόλυτα υγιής ηθοποιός άφησε την  τελευταία του πνοή από έμφραγμα. Μία παράπλευρη απώλεια των παρενεργειών του εμβολίου, ή της σύμπτωσης όπως θα ανακοινώσουν οι φαρμακοβιομηχανίες έκανε φτωχότερη την 7η τέχνη της Ινδίας.

Οι φαρμακοβιομηχανίες επέλεξαν ως διαφημιστή των εμβολιασμών τον Vivek για τη δημοφιλία του, αφού όσοι κλήθηκαν να εμβολιαστούν από τις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες, προσήλθαν σε ποσοστά κάτω του 1/3, μιας κι η Ινδία “πληρώνει” ακόμη σήμερα το πρόγραμμα εμβoλιασμού κατά της πολιομυελίτιδας με επικεφαλής τον Μπιλ Γκέιτς, που είχε καταλήξει δημιουργώντας ένα πιο θανατηφόρο στέλεχος της νόσου το 2011 στην Ινδία, με χιλιάδες νεκρά παιδιά και περισσότερα από 500.000 χιλιάδες παιδιά με μόνιμη αναπηρία,  ως άμεσο αποτέλεσμα την από του στόματος πειραματικού εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας.

Σ’ εκείνους τους εμβολιασμούς συμμετείχε προσωπικά, εμβολιάζοντας ως γιατρός τα παιδάκια, ο ίδιος ο “φιλάνθρωπος” πολυεκατομμυριούχος κι αυτό παραμένει άσβεστο στη μνήμη του Ινδικού λαού.

«Θέλω να δείξω στους ανθρώπους ότι δεν υπάρχει κίνδυνος εμβολιασμού»

Vivek, ηθοποιός, o πρωταγωνιστής της εκστρατείας εμβολιασμού στην Ινδια και….

Πεθαίνει από έμφραγμα 24 ώρες μετά τον εμβολιασμό του.

Ο Vivekanandan (19 Νοέμβρη 1961 – 17 Απρίλη 2021), πατέρας 3 παιδιών, αφήνει πίσω του 143 ταινίες και δύο που ήταν στη φάση γυρισμάτων, ώστε να προβαλλόταν το 2022.

press-gr.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button