Με Ελικόπτερο στα Τρίκαλα-Καρδίτσα χωρις αποστάσεις η Κουστωδία του και στην ΤΕΡΝΑ του Περιστέρη!!!

"Γάτα" ο Κούλης..Αδιανόητες εικόνες συγχρωτισμού

Με μεγαλοπρεπή πτήση ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε χθες τα Τρίκαλα για να συνεχίζει να δουλεύει τους πολίτες με την Ψευτοπανδημία και να δικαιολογεί την Φυλάκιση των πολιτών με ψευδή Κρούσματα και Θανάτους απο ολες τις αιτίες ως απο Κορωνοιό!!

Βασικά πήγε για την εκδήλωση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ του “φιλου” Μεγαλοεργολάβου  Περιστέρη…να ριξει λιγο καλαμπόκι στα Περιστέρια που πεινάνε.. και λιγο καλαμπόκι στις ΚΟΤΕΣ που θα μπαίνουν στο “Κοτέτσι απο τις ΕΞΗ το ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!

Η πτηση του εγινε με Στρατιωτικό Ελικόπτερο που το συνηθίζει ως ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ του ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!! Ο Άνθρωπος ειναι όπως λέμε ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ  και μας το δείχνει..

Οπως βλέπεται η Κουστωδία του τηρούσε δηθεν τα δυο μέτρα απόσταση!!

Ειχε και Μπουφε η Εκδήλωση στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ…και πολύ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

Εκτος απο Καλαμπόκι και το βαθρο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ειδε τους ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ των Τρικάλων και της Καρδίτσας και ως ΓΑΤΑ χάιδεψε μια που βρήκε και μίλησε μαζί της!!

Οι εικόνες συγχρωτισμού με την κουστωδία του και τους παρατρεχάμενους έδειξαν οτι ο Κορωνοιός δεν εμφανίζεται σε ολους αυτούς με την επίσκεψη του και οτι ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!!!! Η Προστασία ΔΗΘΕΝ της Δημόσιας Υγεία πηγε ΠΕΡΙΠΑΤΟ….Ολοι εκει μαζεμένοι δεν κολλάνε!!!!

Ο Κούλης μας δείχνει οτι αγαπάει και τις Γάτες οπως και τους Έλληνες που τους εκλεψε τη ΖΩΗ και τους ΦΥΛΑΚΙΣΕ ως ΖΩΑ στη ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ!!!

Με αυτές τις Φωτογραφίες επιβεβαιώνεται το ΔΟΥΛΕΜΑ της Ψευτοπανδημίας!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close