Οπλο τους ο φόβος του Θανάτου…Ο ιός ως έσχατη επίθεση κατά της Κυριαρχίας μας.

Μετά το νόμισμα και τα σύνορά μας, το ανοσοποιητικό μας σύστημα, η απόλυτη προστασία μας, είναι το θύμα των αδίστακτων παγκοσμιοποιητών.

Oλο ένα και περισσότεροι γιατροί και καθηγητές μιλούν για το Covid19 ως μια απλή γρίπη (PrRaoult, Dr Trotta κ.α) ….

Σύμφωνα με αυτούς τους ίδιους γιατρούς η επιδημία περιορίζεται και θα εξαφανιστεί αυθόρμητα, το εμβόλιο επομένως είναι άχρηστο.

Θεραπείες όχι πολύ ακριβές υπάρχουν κατά αυτής της παθολογίας.

Aρχικά θύματα : ηλικιωμένοι κι ευπαθείς.

Ερώτηση:γιατί όλοι πρέπει να φοβόμαστε αυτόν τον κοινό ιό στο σημείο να θέσουμε τον μισό πλανήτη σε κατ ‘οίκον περιορισμό;Αυτός ο ιός θα έκρυβε κάτι άλλο;

Θα έκρυβε, για παράδειγμα, μια επιτακτική ανάγκη για:

Επανεκκίνηση χρηματοπιστωτικού συστήματος στα πρόθυρα της ασφυξίας (η λειτουργία“RESET” περνώντας από την απαραίτητη φάση διακοπής!).

Έλεγχο των πληθυσμών που είναι όλο και πιο διστακτικοί απέναντι στην κλοπή των αγαθών και των ελευθεριών τους.

Συνέχιση για λίγους, να πλουτίζουν όλο και περισσότερο και πάντα με ατιμωρησία …

Από το τέλος του 2019, παρατηρούμε παράλληλα αναπτύξεις κεραιών 5G, εκτόξευση δορυφόρων της Elon Musk, την βουβή πτώχευση των τραπεζών…και τον πληθωρισμό του φόβου μπροστά στον εχθρό, τον τρομερό Covid19! Σύμπτωση;

Από τον Μπιλ Γκέιτς και τα εμβόλια του που έγιναν στα εργαστήρια στα οποία είναι μέτοχος, στον Elon Musk και στους αστερισμούς των δορυφόρων του σε χαμηλό ύψος, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να ενταχθούν στο« Net » (δίκτυο, στα γαλλικά !), στο MarkZuckerberg (Face Book), Steve Jobs (Apple), Jeff Bezos (Amazon), …ηγη και το διάστημα ιδιωτικοποιήθηκαν.

Μερικές περιουσίες (κάποια γερά πορτοφόλια)έχουν μπήξει τα νύχια τους στην ιατρική,την επικοινωνία, τη διανομή, την ενέργεια… μοιράζονται τη Δημιουργία!

Με τα εμβόλια θα λάβουμε παράγοντες στείρωσης, μικρόβια χρόνιων παθήσεων κι ένα τσιπ, μέσο για να παραμείνουμε ορατοί για το δαιμονικό « πλέγμα » που προεδρεύει στιγμιαία σε αυτόν τον κόσμο.

Με το 5G , όλοι οι εμβολιασμένοι θα γίνουν μικρές σιωπηλές κεραίες κι όλα θα είναι υπό έλεγχο ή όχι. Οι δορυφόροι του SpaceXθα μας κάνουν τον ουρανό απρόσιτο… στην παρατήρηση, καθώς θα υπάρχουν πολυάριθμοι(42 000 ιδιωτικοί δορυφόροι). Ο κόσμος θα εγκλωβιστεί.

Για να δεχτούμε αυτήν την ολοένα και πιο σημαντική και καταναγκαστική κυριαρχία,μας υποσχέθηκαν ότι θα είμαστε “σαν Θεοί” και τους πιστέψαμε!

Καταναλώσαμε τις υποσχέσεις τους τα προϊόντα τους μέχρι να γίνουμε εξαρτημένοι από αυτά,σκλάβοι κι άρρωστοι. Τώρα αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε ότι είμαστε ολόγυμνοι στην έρημο, σε καραντίνα, απομονωμένοι και διωγμένοι από τις ζωές μας.

Αυτές οι βιοτεχνολογίες και τεχνολογίες της πληροφορικής μας αποδυναμώνουν, μας δηλητηριάζουν χημικά κι με ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες. Ένας οργανισμός κανονικά δομημένος απαντά σε κάθε επίθεση κατασκευάζοντας μέσα συναγερμού κι άμυνας.

Τα προτεινόμενα tests διαλογής σήμερα δεν μετρούν παρά αυτή την αντίδραση των οργανισμών μας και δεν μπορούν αυτά από μόνα τους, να μας επιτρέψουν να αναλύσουμε τη φύση της επιθετικότητας.

Ωστόσο,το ανοσοποιητικό μας σύστημα που χρησιμοποιείται υπερβολικά από τη χημεία, τα φάρμακα και την ακτινοβολία υπόκειται σε κάθε είδους αποτυχίες και δυσλειτουργίες.

Είμαστε στο φάσμα του θανάτου αυτό το οποίο μας παρακίνησε να αμαρτήσουμε.

Πρέπει ν΄αντιδράσουμε γρήγορα και ν΄αρνηθούμε να παίζουμε το τρελό παιχνίδι τους.

Ποιος φόβος μπορεί να είναι τόσο δυνατός για να δεχθούμε αυτή την φυλάκιση;

Oφόβος της χωροφυλακής (σσ. αστυνομοκρατίας),ο κομφορμισμός, το αγελαίο ένστικτο δεν θα ήταν αρκετό για να μας υποδουλώσει τόσο βάναυσα και “το ξέρουν”.

Αλλά φοβόμαστε το θάνατο κι αυτός ο φόβος του θανάτου θα είναι το μαζικής καταστροφής όπλο τους.

Όμως ο κόσμος που κατασκευάζουν θα είναι πολύ χειρότερος από το θάνατο γιατί θα είναι χωρίς ελπίδα χωρίς ουρανό.

Το να «φεύγεις» από αυτή την κατάσταση είναι να περνάς στο επέκεινα, είναι να ζεις για πάντα.

«Nα μην φοβόμαστε » τη μάχη και να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας που μας ανήκουν (για εμάς) και γι αυτούς που έρχονται (τα παιδιά μας)!

Κατοχικα Νέα

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button