Ήξεραν ενημερώθηκαν αλλα απέκρυψαν τις παρενέργειες και την επικινδυνότητα των σκευασμάτων

Ήξεραν ενημερώθηκαν αλλα απέκρυψαν τις παρενέργειες και την επικινδυνότητα των σκευασμάτων που ονόμασαν εμβόλια…Διαβάστε το Εξώδικο που ελαβαν Πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης και Κυβερνητικά τοποθετημένα  στελέχη  αρμόδιοι στην Υγεία της Χώρας απο 05/08/2021.

H ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ 05/08/2021 ΝΙΚΟΣ Ι. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΏΝ
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ/ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ/ΑΙΤΗΜΑ/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ/ΔΗΛΩΣΗ Με επιφύλαξη δικαιωμάτων
ΤΩΝ ΚΑΤΩΘΙ :
ΟΜΑΔΑ Α:
1. Δρ. Aθανασίου Καλογερίδη, Μοριακού Βιολόγου – Γενετιστή B. Sc M. Sc. Ph. D – D. Sc Τμήμα Βιολογίας, Τομέας Γενετικής, Ανάπτυξης και Μοριακής Βιολογίας- Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
2. Δρ Ιωάννη Γιαννιού, Καθηγητή Γονιδιακής Ιατρικής και Υγείας, Προέδρου της Ελληνικής και Διεθνούς Εταιρείας Γονιδιωματικής και Μοριακής Ιατρικής και Έρευνας, Προέδρου του Μεταπτυχιακού Τμήματος γονιδιακής Ιατρικής-Πανεπιστήμιο Νότιας Ουαλίας.
3.Μαριάνθης Ευαγγέλου, Βιοχημικού Μ. Sc Βιοχημείας.
4. Ελένης Κοροξενίδου, B.Sc., M. Phil Μοριακής Τοξικολόγου, Ινστιτούτο Καρολίνσκα, Σουηδία.
5. Αικατερίνης Ρούπτσιου, Βιολόγου MSc Βιοχημείας Ph.D Υποψήφιας Ερευνήτριας, Τμήμα Χημικών Μηχανικών – Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
ΟΜΑΔΑ Β:
1.Παναγιώτη Παπαγιαννάκη, Ιατρού – Γαστρεντερολόγου.
2. Μαρίας Τραχανά, Ιατρού – Καθηγήτριας Παιδιατρικής.
3.Γεωργίου Αηδονίδη, Ιατρού – Καρδιολόγου.
4.Γεωργίου Σύρπη, Ιατρού – Ψυχίατρου.
5.Αικατερίνης Τσακμάκη, Γενικού Ιατρού.
6.Παναγιώτη Παπαπρεπώνη, Τεχνολόγου Ιατρικών Εργαστηρίων.
Γ: Δημητρίου Ποντίκα, Iδιοκτήτη Βιοτεχνολογικού Εργαστηρίου.
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ :
1. Κυριάκο Μητσοτάκη, Πρωθυπουργό, κάτοικο Αθηνών, οδός Ηρώδου Αττικού αρ. 19 – Μέγαρο Μαξίμου.
2.Βασίλειο Κικίλια, Υπουργό Υγείας, ατομικώς και για λογαριασμό της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17 – Υπουργείο Υγείας.
3.Μαρία Θεοδωρίδου, Πρόεδρο Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17 – Υπουργείο Υγείας.
4.Παναγιώτη Πρεζεράκο, Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17 – Υπουργείο Υγείας.
5. Έφη Βαγενά, Πρόεδρο Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής και Τεχνοηθικής, κάτοικο Αθηνών, οδός Νεοφύτου Βάμβα αρ. 6.
ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ :
1.Παναγιώτη Στάθη, Διοικητή 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, κάτοικο Αμπελοκήπων Αττικής, οδός Ζαχάρωφ αρ. 3.
2. Χρήστο Ροϊλό, Διοικητή 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, κάτοικο Αγίου Ρέντη Αττικής, Λεωφόρος Θηβών αρ. 198.
3. Παναγιώτη Μπογιατζίδη, Διοικητή 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, κάτοικο Θεσσαλονίκης, οδός Αριστοτέλους αρ. 16.
4.Δημήτριο Τσαλικάκη, Διοικητή 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, κάτοικο Θεσσαλονίκης, οδός Αριστοτέλους αρ. 16.
5.Φώτιο Σερέτη, Διοικητή 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, κάτοικο Μεζούρλου Λάρισας.
6.Ιωάννη Καρβέλη, Διοικητή 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, κάτοικο Πατρών, Υπάτης 1 & Ν.Ε.Ο Πατρών-Αθηνών.
7.Ελένη Μπορμπουδάκη, Διοικήτρια 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, κάτοικο Κρήτης, 3ο χιλ. Εθνικής Οδού Ηρακλείου-Μοιρών.
8. Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, Πρόεδρο Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, κάτοικο Αθηνών, οδός Πλουτάρχου αρ. 3.

Η παρούσα θέτει απόλυτα και αδιαμφισβήτητα επιστημονικά δεδομένα, στοιχεία και μελέτες,
με πληθώρα σχετικών παραπομπών, τα οποία αποδεικνύουν, αφενός ότι τα τέσσερα εμβόλια τα οποία χρησιμοποιούνται έναντι του αναπνευστικού ιού SARS-CoV-2
και της ασθένειας Covid-19, δεν εξυπηρετούν τον σκοπό για τον οποίο υποτίθεται ότι κατασκευάστηκαν και χρησιμοποιούνται από τον πληθυσμό, αφετέρου ότι εκθέτουν τους πολίτες σε πολύ σοβαρό κίνδυνο για την υγεία και τη ζωή τους,
όπως άλλωστε έχει ήδη εκ του αποτελέσματος αποδειχθεί σε πλείστες περιπτώσεις, παρά την προφανή προσπάθεια που γίνεται από πλευράς της κυβέρνησης και των συνεργαζομένων με αυτήν ειδικών επιστημόνων,
απόκρυψης των σοβαρών παρενεργειών και των θανάτων που προκλήθηκαν μετά τον εμβολιασμό πολ μεγάλου αριθμού πολιτών.
Παρατηρούμε μία πραγματικά αφύσικη εμμονή της κυβέρνησης και των συνεργαζομένων με αυτήν ειδικών επιστημόνων, συνεπικουρουμένων από τα συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Μ.Μ.Ε.).,
και με την κάλυψη της Δικαιοσύνης, να εμβολιαστεί ο πληθυσμός, ενώ, αφενός το σύνολο των εμβολίων που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στη χώρα μας είναι ουσιαστικά σε πειραματικό στάδιο,
με σοβαρότατες ελλείψεις σε επίπεδο κλινικών μελετών, αφετέρου, δε, αποκρύπτονται οι σοβαρές παρενέργειες
και οι θάνατοι ακόμη και νέων ανθρώπων, μετά τον εμβολιασμό τους, την ίδια ώρα που συστηματικά αποφεύγεται η εκ των ουκ άνευ αναγκαία και επιβεβλημένη νεκροτομή στις περιπτώσεις θανάτου μετά από εμβολιασμό.
Ήταν από την πρώτη στιγμή, και πριν καν την κήρυξη της πανδημίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.),
εμφανής η προσπάθεια της κυβέρνησης, να εμβολιάσει τον πληθυσμό, παραλείποντας την ίδια ώρα να ενεργήσει προς την κατεύθυνση της προμήθειας φαρμακευτικών αγωγών για την αντιμετώπιση της νόσου στα πρώτα στάδια της εμφάνισης συμπτωμάτων.
Αρχικά, υπήρξε καθησυχασμός του πληθυσμού, δια της διαβεβαίωσης των πολιτών ότι ο εμβολιασμός δεν θα ήταν υποχρεωτικός, καίτοι η ίδια η κυβέρνηση είχε εκδώσει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 25ης Φεβρουαρίου 2020,
πριν την κήρυξη της πανδημίας από τον Π.Ο.Υ. την 11η Μαρτίου 2020, δια της οποίας προβλέφθηκε, μεταξύ άλλων υποχρεωτικοτήτων, και αυτή του εμβολιασμού.
Εν συνεχεία, υπήρξε γιγαντιαία «πλύση εγκεφάλου» των πολιτών από τα συστημικά Μ.Μ.Ε.,
για τον εμβολιασμό τους, εν μέσω μάλιστα έξαρσης του ιού, όπερ επιστημονικά απαράδεκτο, ενώ όταν προφανώς δεν λειτούργησε η πειθώ,
προστέθηκε μία ευρύτατη, σε όλους τους εργασιακούς χώρους, εκβιαστική κατ’ ουσίαν, πρακτική έναντι των εργαζομένων, ακολούθως εφαρμόστηκε μία έμμεση εκβιαστική πρακτική, δια του διαχωρισμού της κοινωνίας σε πολίτες δύο κατηγοριών,
πατρικίων εμβολιασμένων και πληβείων ανεμβολίαστων, με την πρόβλεψη πλήθους «προνομίων» στους πρώτους, και τέλος, όλες τις ανωτέρω προσπάθειες και πρακτικές,
διαδέχθηκε η εφαρμογή της «τελικής λύσης», ήτοι της εφαρμογής της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού,
την οποία μετ’ επιτάσεως αποκήρυτταν μέχρι πρότινος οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης, μηδέ του αρμοδίου Υπουργού Υγείας και του ιδίου του Πρωθυπουργού εξαιρουμένων.
Δια της παρούσης εξωδίκου αναφοράς – καταγγελίας – αιτήματος – προσκλήσεων – δηλώσεων,
ζητάμε πολύ απλά την ανατροπή των επιστημονικών αναλύσεων, δεδομένων, στοιχείων, μελετών και συμπερασμάτων που εκτίθενται σε αυτή, εφόσον αυτό είναι δυνατόν, ώστε να προσθέσετε και …εμάς σε αυτούς που θα συμβάλουν στην εκστρατεία εμβολιασμού.
Άλλως, όμως, και εφόσον δεν υπάρχει ουσιαστικός επιστημονικός αντίλογος στα κάτωθι εκτιθέμενα,
απαιτούμε την άμεση διακοπή του εμβολιαστικού προγράμματος, δεδομένου ότι η μη αντίκρουση της παρούσης,
θα συνιστά από τους αποδέκτες της σιωπηρή αποδοχή του περιεχομένου της και ομολογία ότι τα συμπεράσματά της είναι απολύτως ορθά.
Προς τον σκοπό αυτό, άλλωστε, θέτουμε διορία στους αποδέκτες της παρούσης, δύο εργασίμων ημερών, προκειμένου να απαντήσετε και να ανατρέψετε κατά τα άνω το περιεχόμενο της παρούσης.
Είναι αυτονόητο, ότι η ανατροπή αυτή δεν νοείται να είναι αφοριστική και γενικόλογη,
αλλά επιβάλλεται να συνοδεύεται από επιστημονικά τεκμηριωμένη αντίκρουση των εκτιθέμενων επιστημονικών αναλύσεων, δεδομένων, στοιχείων, μελετών και συμπερασμάτων, με αντίστοιχα επιστημονικά δεδομένα και στοιχεία, μελέτες και συμπεράσματα.
Πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι, μετά την επίδοση της παρούσης, θα συνταχθούν με το «δια ταύτα» αυτής, χιλιάδες πολίτες από όλους τους εργασιακούς χώρους.
Είναι ίσως από τις ελάχιστες περιπτώσεις στην ιστορία της χώρας, αν όχι η μοναδική, όπου η μαζικότητα της αντίδρασης συνδυάζεται με την ΟΥΣΙΑ,
δεδομένου ότι εν προκειμένω η αντίδραση του κόσμου που θα συνταχθεί με το «δια ταύτα» της παρούσης, δεν θα περιορίζεται απλά και μόνο στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, αλλά θα στοχεύει στην καρδιά του προβλήματος, που δεν είναι άλλη από τα ίδια τα εμβόλια και τη δράση τους.
Το κείμενο της παρούσης περιλαμβάνει τις επιστημονικές αναλύσεις, δεδομένα, στοιχεία, μελέτες, συμπεράσματα και παραπομπές, των τριών κατά τα άνω ομάδων.
Μετά την επίδοσή της, το μεταφρασμένο στην αγγλική γλώσσα κείμενό της, με τα σχετικά αποδεικτικά επιδόσεως, θα σταλεί στο εξωτερικό στις αρμόδιες για το περιεχόμενό της διευθύνσεις στην Ευρώπη και στις Η.Π.Α.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας
ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ τα ανωτέρω αδιαμφισβήτητα επιστημονικά δεδομένα, στοιχεία και συμπεράσματα, τα οποία αποδεικνύουν, αφενός την αναποτελεσματικότητα σε μεγάλο βαθμό των εμβολίων έναντι της Covid-19, αφετέρου την επικινδυνότητά τους, για την υγεία και τη ζωή των πολιτών.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την παρά ταύτα έναρξη και συνέχιση μέχρι και σήμερα του εμβολιαστικού προγράμματος, χωρίς την ενημέρωση των πολιτών για τους κατά τα άνω κινδύνους για την υγεία και τη ζωή τους.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την όχι απλά και μόνο συνέχιση κατά τα άνω του εμβολιαστικού προγράμματος, αλλά επιπλέον, αφενός τις εκβιαστικές πρακτικές που ασκούνται στους πάσης φύσεως εργασιακούς χώρους, και από τα ίδια τα κυβερνητικά στελέχη, καθώς και τον διαχωρισμό των πολιτών σε δύο κατηγορίες, πατρικίων εμβολιασμένων και πληβείων ανεμβολίαστων, αφετέρου την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, η οποία νομοθετήθηκε ήδη από την 25.2.2020, πριν καν την κήρυξη της πανδημίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, και ήδη αποφασίστηκε η εφαρμογής της, κατ’ αρχήν στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας, στο οποίο ανήκουμε και εμείς.
ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ την άμεση διακοπή του εμβολιαστικού προγράμματος, άλλως τη συνέχισή του σε αποκλειστικά εθελοντικό επίπεδο, με την πλήρη ενημέρωση των πολιτών για τους κινδύνους που κατά τα άνω διατρέχει η υγεία και η ζωή τους από τα συγκεκριμένα εμβόλια.
ΑΛΛΩΣ ,
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να απαντήσετε στην παρούσα ΕΝΤΟΣ ΔΙΟΡΙΑΣ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, αντικρούοντας το περιεχόμενό της, η αντίκρουση δε αυτή να είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη με αντίστοιχα επιστημονικά δεδομένα και στοιχεία, μελέτες και συμπεράσματα.
ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι η άπρακτη παρέλευση της ανωτέρω διορίας, θα συνιστά σιωπηρή αποδοχή του περιεχομένου της παρούσης, και ομολογία ότι το σύνολο των συμπερασμάτων αυτής απολύτως ορθά.
Πείστε μας ότι δεν ισχύουν αυτά που αναφέρουμε και καταγγέλλουμε, και εντάξτε και …εμάς στην εμβολιαστική εκστρατεία.
Αλλιώς, διακόψτε τη…
Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου,
αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα
στον Κυριάκο Μητσοτάκη, Πρωθυπουργό, κάτοικο Αθηνών, οδός Ηρώδου Αττικού αρ. 19 – Μέγαρο Μαξίμου, και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.
*Αντίστοιχες παραγγελίες υπάρχουν στα εξώδικα που επιδόθηκαν στους άλλους τέσσερις.

Αθήνα, 5 Αυγούστου 2021
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Νικόλαος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

Η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα εμφανίζονται μόνο μετά από εμβολιασμό και όχι μετά από μόλυνση από κορωνοϊό. Αυτό φαίνεται από μια μελέτη με επικεφαλής επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Συνέκριναν την υγεία εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων παιδιών.
https://www.medrxiv.org/con…/10.1101/2024.05.20.24306810v1
Όλες οι περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας εμφανίστηκαν σε εμβολιασμένα άτομα κατά την περίοδο της μελέτης, είπαν οι συγγραφείς. Θα πρέπει να τονίσουν ότι πρόκειται για «σπάνιες» παρενέργειες.
Τα εμβολιασμένα παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών και 12 έως 15 ετών συγκρίθηκαν με μη εμβολιασμένους συνομηλίκους τους. Επιπλέον, τα παιδιά που είχαν λάβει μία δόση συγκρίθηκαν με τα παιδιά που είχαν λάβει δύο δόσεις. Τα παιδιά παρακολουθήθηκαν για 20 εβδομάδες.
Οι εμβολιασμένοι νέοι είχαν υψηλότερο κίνδυνο καρδιακής νόσου. Επίσης ενδιαφέρον: στην ερευνητική ομάδα (ένα εκατομμύριο), ούτε ένα παιδί δεν πέθανε από κορωνοϊό (εμβολιασμένο ή όχι).
Αυτά τα δεδομένα από την Αγγλία δείχνουν ότι η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα εμφανίζονται μόνο σε εμβολιασμένα άτομα. Οι νέοι ήταν περισσότερο σε κίνδυνο για αυτές τις παθήσεις από τα παιδιά.
Περισσότεροι από τους μισούς νέους με περικαρδίτιδα και μυοκαρδίτιδα κατέληξαν στο νοσοκομείο ή στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.
Αυτή η μελέτη δεν καταλήγει στο συμπέρασμα αυτό
«Για αυτούς που λένε: «η κορώνα έχει σαν σύμπτωμα ακόμα περισσότερες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας». Αυτή η επιστημονική έρευνα δεν καταλήγει στο συμπέρασμα αυτό. Μόνο μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, τα παιδιά και οι νέοι ανέπτυξαν μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα», σημειώνει η δημοσιογράφος Eva Munnik.
The Epoch Times

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button