Μάσκες σαν “σώβρακα” έδωσε η Κυβέρνηση..15 λιποθυμίες την πρώτη μέρα στα σχολεία!!

Η όλη διαδικασία έγινε μέσω της ΚΕΔΕ και δαπανήθηκαν πάνω από 6 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία των μασκών που μοιράστηκαν στα σχολεία της χώρας που έδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών για λογαριασμό της Κυβέρνησης.

Το φιάσκο της Κυβέρνησης συνεχίστηκε με τις 27 χιλ μάσκες που παραδόθηκαν και είχαν τεράστιο μέγεθος δείχνοντας την προχειρότητα και ότι κανείς δεν έλεγξε την παραλαβή τους..

Η κ Θεοδωρικάκος  έδωσε στην  ΚΕΔΕ  στις 7 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μόλις μία εβδομάδα πριν αρχίσει η σχολική χρονιά, να αναλάβει την ανάθεση για  την παρασκευή μέρους των μασκών σε τρεις εταιρίες. Μεταξύ αυτών και η γνωστή εταιρεία Exalco ΑΕ Βιομηχανία Αλουμινίου, η οποία ανέλαβε να παρασκευάσει πάνω από 300.000 μάσκες αντί ενός 1,12 ευρώ για κάθε μία από αυτές. Οι άλλες δύο εταιρίες είναι οι «ΜΠΛΙΟΥΜΗ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ» και «ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ ΟΕ».

Από την πρώτη μέρα της σχολικής περιόδου είχαμε 15 λιποθυμίες μαθητών στα σχολεία. Ζάκυνθος 1, Καστοριά 3,Δράμα 1, Θεσσαλονίκη 3, Αμφισα 1, Πάρος 1, Φωκίδα 3,Λάρισα 2.

Δυστυχώς από την πλύση εγκεφάλου υπάρχουν γονείς που δεν μπορούν να δουν την άπατη με τον ιό και υπέκυψαν στην σκλαβοποίηση των παιδιών τους με συνέπειες και επιπτώσεις που ξεκινησαν από την πρώτη μέρα..ενώ έχουμε ολόκληρη σχολική περίοδο ..μπροστά μας..Κάνουν τα παιδιά μας πειραματόζωα για να για να προσαρμόσουν στη Νέα Τάξη αυτή την ανώμαλη και απάνθρωπη που υπηρετούν.

Οσο για τις μάσκες μοιάζουν περισσότερο με ΣΩΒΡΑΚΑ που μπορούν να σκεπάζουν κεφάλι Γαϊδάρου!! Το “μαλλί” μας στοίχισε 6,2 εκ ευρώ και κατασκευάστηκαν απο 3 ανωτέρω εταιρείες με μια απο αυτές φιλικά προσκείμενη στον  Μητσοτάκη την ΕΞΑΛΚΟ Βιομηχανία Αλουμινίου!!!

Ο φίλος του Μητσοτάκη Γιάννης Καντωνιας απο την ΕΞΑΛΚΟ εκτός απο Αλουμίνια κάνει και μάσκες ΣΩΒΡΑΚΑ!! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε εξάλλου τις εγκαταστάσεις της Exalco τον Μάιο του 2019. Εκεί τον υποδέχτηκε ο καλός του φίλος Γιάννης Καντώνιας, ενώ ο πρωθυπουργός δήλωσε μεταξύ άλλων ότι στόχος του είναι «η κυβέρνηση της ΝΔ να διευκολύνει με την πολιτική της όλες τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας στην χώρα μας».

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button
Close