Ραγιάδες οι Ελληνες…με μάσκα τα παιδιά τους…Λιποθύμησε μαθήτρια. Τι λένε οι γονείς που αντιδρούν.(video)

H μητέρα πήδηξε απο τα καγκελα για να του βγάλει τη μάσκα ενώ ήταν λιπόθυμο!!

Η Κυβέρνηση  που υπακούει σε εντολές Παγκοσμιοποίησης ..Ο έλεγχος πληθυσμού και ο Τερματικός στόχος για μείωση του συνεχιζεται αμείωτα με όπλο την ΜΑΙΜΟΥ ΠΑΝΔΗΜΙΑ και τον ιό που είναι στατιστικά ανύπαρκτος.

Τώρα έβαλαν στόχο τα παιδιά μας – Μαθητές  για να τα βάλουν και αυτά από τα νήπια  και μέχρι όλες τις βαθμίδες στο πρόγραμμα ελέγχου και Μαζικής Εξόντωσης μας..

Δείτε στο video δηλώσεις από την μητέρα που λιποθύμησε το παιδί της από την Μάσκα στο σχολείο ..Το σχολείο όπως και πολλά αλλά υποχρέωναν τα παιδιά να φορούν μάσκα στην αυλή πάρα την εντολή οτι οι μάσκες θα φοριούνται μόνο μέσα στη Τάξη…

Δειτε επίσης στο ίδιο video δηλώσεις και από άλλους γονείς..Δυστυχώς κάποιοι άλλοι δέχθηκαν τα παιδιά τους να φορέσουν μάσκα ως νεότεροι ΡΑΓΙΑΔΕΣ μη γνωρίζοντας τις επιπτώσεις για την ζωή τους..

Προσέξτε είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ με  σχέδιο..σκοπός τους είναι να αρρωστήσουν τα παιδιά μας.Να μπορέσουν να τα πάρουν σε απομόνωση βάσει του Νόμου που ψήφισαν και να τα εμβολιάσουν.Το σχέδιο αυτό με τα κρούσματα με διαγνωστικά που βγάζουν θετικούς όλους τους ιούς  μπάζει από παντού γιατί μας το προ ανήγγειλαν..Κάνουν Πειραματόζωα τα παιδιά μας..Δεν θα περάσει..

  • Το video αναρτήθηκε στο Λογαριασμό της Μαργαρίτας Xιονίδη στο facebook. Video απο imerazante.gr

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Που΄ναι ο εισαγγελεας; γαργαρα;Για να ξεκινησουμε ευγενικα και νομικα το θεμα,γιατι πολυ λασκα τους αφησαμε.Μασκες χωρις προδιαγραφες,σχολεια χωρις προσωπικοαιθουσες χωρις υγειονομικη καλυψη.Και να δειτε,αυτοι οι αλητες θα τα ριξουν στους δασκαλους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button