4 Λύκεια & 2 Γυμνάσια υπό κατάληψη για την μάσκα..Οι μαθητές κλείδωσαν απ έξω τους Καθηγητές!!

(Φωτό από The BEST &Πρώτο Θέμα)

Πρόκειται για το 2ο, το 5ο, το 12ο Λύκειο Πάτρας αλλά και το Γυμνάσιο – Λύκειο Φαρών.Οι μαθητές που πραγματοποιούν κατάληψη στα Λύκεια της Πάτρας ζητούν την κατάτμηση των τμημάτων που αριθμούν 25 μαθητές το κάθε ένα, όπως επίσης και το να μην φορούν μάσκες κατά την διάρκεια των μαθημάτων.

Φαίνεται πως μετά τις αντιδράσεις των γονέων για τη χρήση μάσκας στα σχολεία έρχονται και οι πρώτες αντιδράσεις από μαθητές αφού ήδη από σήμερα σχολεία της χώρας βρίσκονται υπό κατάληψη.

Τέλος στα Χανιά βρίσκεται από το πρωί υπό κατάληψη το σχολικό συγκρότημα Βουκολιών του Δήμου Πλατανιά, στο οποίο στεγάζονται το Γενικό Λύκειο και το Γυμνάσιο της περιοχής.

Στην κατάληψη συμμετέχουν μαθητές του σχολείου εκφράζοντας την αντίθεσή τους με την χρήση μάσκας στα σχολεία. Οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση έχουν κλείσει την είσοδο του σχολείου, ενώ έχουν υψώσει και πανό.

Οι ΣΑΥΡΕΣ που μας κυβερνούν φιμώνουν τα παιδιά μας και τα θέλουν ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ…Σήμερα άρχισε η αντίδραση των μαθητών..

Καθηγητές εχουν μετατραπεί σε Ρουφιάνους του Υπουργείου και Χωροφύλακες Κορονωιού!! Τομάρια συνένοχοι της ΑΠΑΤΗΣ για τον ελεγχο του πληθυσμού και των παιδιών μας..εκτός ολίγων εξαιρέσεων..Ολα αυτά αντιβαίνουν τις θεμελιώδεις αρχές της Παιδαγωγικής.

Στις τάξεις χωρίς κλιματισμό και με μάσκες εξω στο προαύλιο χώρο τα κυνηγούν όταν μαζεύονται και τους φωνάζουν για μάσκες..Η Προσευχή κόπηκε και αυτη ..Ολα στα μέτρα των Οπαδών ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού..Ολα αυτα τα βασανιστήρια για να μας πουν κάποια στιγμή ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ για να πεθάνουν τους πολίτες πριν την ώρα τους..Ολα σχεδιασμένα από χρόνια με μια ΜΑΙΜΟΥ ΠΑΝΔΗΜΙΑ που την φέρνουν στα μέτρα τους με Κρούσματα από διαγνωστικά που βγάζουν Θετικούς όλους τους ιους ..

Αν τους αφήσει ο Λαός σε λίγο θα τα ΑΡΠΑΖΟΥΝ για Δομές και ΑΠΟΜΌΝΩΣΗ…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button