Ισοπεδώνουν πόλεις με το επίπεδο 4 η Λοκ Ντάουν.Σε απόγνωση οι πολίτες…

Το παιχνίδι της αύξησης των Κρουσμάτων συνεχίζεται αμείωτα απο την Κυβέρνηση της απάτης..Μετα την Κοζάνη σειρά έχουν βάλει Γιάννινα ,Καστοριά , Σέρρες , Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις για να τις καταστρέψουν Οικονομικά ..Τα κρούσματα βγαίνουν απο διαγνωστικά που βγάζουν ολους τους ιούς αλλα και ΥΓΙΕΙΣ που εχουν αντισώματα με αποτέλεσμα να διαχειρίζονται ψευδείς αριθμούς και να θέτουν πόλεις και Νόμους σε ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ στραγγαλίζοντας οτι εχει απομείνει ορθιο στην Οικονομία κάθε περιοχής.

Δήμαρχοι ,Βουλευτές και αντιπολίτευση Πολίτες και σωματεία δεν ζητούν να ελέγξουν τα δηθεν κρούσματα και με καμένους απο τις μάσκες οι εγκέφαλοι τους αποδέχονται την καταστροφή των περιοχών τους..

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά Εθνικές και Θρησκευτικές εορτές καταργήθηκαν και μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις βλέπουμε να αντιδρούν οι Κάτοικοι.. Χθες 20/10/20 εγινε παρέλαση απο τους πολίτες στα Γιαννιτσά ενώ ετοιμάζονται μηχανοκίνητες παρελάσεις σε ολη την Eλλάδα για τις 28 Οκτωβρίου. Δείτε το video απο την παρέλαση σε λήψη του Haris Efthimiadis.

Πόλη με  πόλη Νομό με Νομό μας πάνε σε ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ και Οικονομική καταστροφή αυξάνοντας τεχνητά τα κρούσματα με “επιθέσεις” ΤΕΣΤ σε ομάδες ποδοσφαίρου Γηροκομεία Ιδρύματα στους δρόμους κλπ για να κλείνουν πόλεις και να απαγορεύουν τις μετακινήσεις και για να φέρουν το εμβόλιο της μείωσης πληθυσμού ωστε να το δεχθούν κάτω απο αυτές τις προϋποθέσεις εγκλεισμού μας .Το χάραγμα δηλαδή το τσιπάκι υπο τη μορφή τους ψευδούς υγειονομικού ελέγχου θα τροποποιήσουν το RNA μας ..

Ολες οι Κυβερνήσεις γνωρίζουν και γνώριζαν αυτο το πρόγραμμα ελέγχου μας..Κανεις σχεδόν δεν αντιστάθηκε να σωθει ο Λαός του ..H ανθρωπιστική κριση και ο Οικονομικός Αρμαγεδών ειναι στη πόρτα μας..οπως και η μετατροπή μας σε ΖΟΜΠΙ αν δεν αντισταθούμε..

Οσο πιο γρήγορα ο Λαός αντιδράσει τοτε θα απελευθερωθεί απο τους Παρανοικούς και Ψυχοπαθείς που εφαρμόζουν το πρόγραμμα Εξόντωσης μας covid 19.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Εφοδος στο σπίτι του Υπ. Υγείας και αξιωματούχων στη Γαλλία για την απάτη με τον Κορωνοιό!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close