Χαρδαλιάς: Με Στρατιωτικές συνθήκες οι έλεγχοι στα Αεροδρόμια ..Έτσι θα έρθουν Τουριστες!!! (VIDEO)

Οι Τουρίστες θα πέφτουν σε ΜΠΛΟΚΟ Στρατού-Αστυνομίας-πυροσβεστών στα αεροδρόμια

Από την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 θα εγκατασταθεί ειδικό κλιμάκιο του Στρατού από υγειονομικά στελέχη στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας και σε όλα τα Αεροδρόμια της Χώρας. Αυτά δήλωσε στη Κέρκυρα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ.Χαρδαλιάς.

Οι  Ενόπλες Δυνάμεις   μαζί με την Ελληνική Αστυνομία και την Πυροσβεστική  θα κυνηγούν τους Τουρίστες που θα καταφθάνουν στο αεροδρόμιο παίρνοντας παράνομα βιολογικό υλικό από Τουρίστες  το οποίο θεωρείται προσωπικό δεδομένο και εμπίπτει στο αρθρο 57 του Αστικού Κώδικα περί προσωπικότητας για την πραγματοποίηση των δειγματοληπτικών ελέγχων.

Επικεφαλής των Τριών Σωμάτων ασφαλείας θα είναι Στρατιωτικός ο Κομάντικ Οφισερ!!!!!!!!  Αυτα δήλωσε ο κ.Νικος Χαρδαλιάς..Δηλαδή τα Αεροδρόμια τίθενται υπό τας ΔΙΑΤΑΓΑΣ του Χαρδαλιά και των Κομάντικ Οφισερ!!!

Συνεπώς Η ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ …και θα έχουμε Τουρίστες που θα περνάνε το Μπλόκο της COMMATANTOUR με Κλήρωση στα ΤΕΣΤ!!! Αν περάσεις το μπλόκο κάνεις Διακοπές αλλιώς ΦΥΛΑΚΗ και ξανά πίσω στη Πατρίδα τους!!!!

Όπως μπορείτε να ακούσετε και στο ΗΧΗΤΙΚΟ –  video που ακολουθεί  οι Ένοπλες Δυνάμεις θα έχουν επικεφαλής Κομάντικ Οφισερ!!!! και θα κυνηγούν 400 τουρίστες την ημέρα και θα επιλέγουν αν θα τους πάνε σε Ξενοδοχείο Καραντίνας κάτι σαν πρόχειρο Νοσοκομείο  που έχει βρεθεί στη Κέρκυρα στη περιοχή Πέραμα η θα τους αφήνουν να κάνουν διακοπές στο Κατάλυμα η Ξενοδοχείο που οι Τουρίστες έκλεισαν..

Μάλιστα ο Χαρδαλιας μιλά  ότι αυτό είναι   ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ στα πλαίσια της Υγείας  με τρία Σώματα Ασφαλείας ΣΤΡΑΤΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ στο χώρο κάθε Αεροδρομίου με αρχηγό ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ τον Commanτik  Officer …Ολα αυτά με πρόφαση τον Κοροιδο-ιό.Την Δευτέρα συνέχισε ο κ.Χαρδαλιας  θα γίνει στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΣΩΜΟΙΩΣΗΣ…

Ετσι θα προσελκύσουν Τουρίστες στο 10% των ξενοδοχείων που άνοιξαν για να μετατραπούν σε Ξενοδοχεία Νοσοκομεια και οι Καμαριέρες σε Νοσοκόμες!!!!

Ποιος Τουρίστας θα έρθει όταν ξέρει ότι σε κάθε Αεροδρόμιο τον περιμένει ο ΣΤΡΑΤΟΣ,Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ για να του κάνουν δια της ΒΙΑΣ  τεστ αμφιβόλου ποιότητας?

Ποιος Τουρίστας θα έρθει όταν δεν ξέρει στην πραγματικότητα αν θα κάνει σίγουρα διακοπές στο κατάλυμα η το ξενοδοχείο που έκλεισε και πλήρωσε και τελικά οι Στρατονόμοι του Χαρδαλιά θα τον στείλουν μαζί με άλλους “ΛΕΠΡΟΥΣ” COVID στο μετατρεπόμενο σε Νοσοκομείο Ξενοδοχείο Κορωνοιού?

Θα το παίξει στα ζάρια? Πως θα ταξιδέψει για Ελλάδα όταν δεν γνωρίζει  αν θα πάει στην περιοχή επιλογής του να ηρεμήσει και να κάνει τα μπάνια του η τελικά θα βρεθεί ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ στο Ψευτο – Νοσοκομείο -Ξενοδοχείο Κορωνοιου αποκλεισμένος ως ΛΕΠΡΟΣ για 7 η 14 μέρες..

Είναι που είναι το 10% μόνο ανοικτά καταλύματα να έχει και αυτό στο μυαλό του  ότι μπορεί να τον ΣΥΛΑΒΟΥΝ μαζί με την Οικογένεια του και να καταλήξει ΦΥΛΑΚΗ !!!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ?

Όλα αυτά είναι ο ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΣ του Τουρισμού για όσους λίγους θα ανοίξουν…Και αν το κρούσμα βρεθεί η κατασκευαστεί  σε κανονικό κατάλυμα θα έχουμε άλλα ντράβαλα και βέβαια ΤΟΠΙΚΑ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ σε Νησιά η περιοχές νησιών..

Ο Χαρδαλιάς και ο Μητσοτάκης θέλουν να διατηρούν τον ΤΡΟΜΟ εκτελώντας εντολές Σόρος Bill Gates κ.α  και όταν πέσει σύρμα  για σχέδιο Β ελέγχου του πληθυσμού –  Τσιπάρισμα για στείρωση και μείωση πληθυσμού ΤΟΤΕ θα δουν οι Ελληνες το ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ της ΧΟΥΝΤΑΣ και των εδώ  ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΗΣ..Και όλα αυτά  χωρίς καμία αντίδραση ουσιαστικά από τους Τουριστικούς φορείς  Ξενοδόχους και επαγγελματίες του Τουρισμού.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button