Η Θεσσαλία ζει τη μεγαλύτερη Καταστροφή μετα τη Γερμανική Κατοχή

Απόσπασμα σχολιασμού απο το facebook για την κατάσταση στη κτυπημένη με την Υβριδική Καταιγίδα Θεσσαλία..
Παρατηρούμαι  ότι πολλοί  δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει η πλημμύρα στην Θεσσαλία.. Αυτή τη στιγμή, συντελείται η μεγαλύτερη καταστροφή στη Χώρα απο τη Γερμανική κατοχή του 1940. Ο αντίκτυπος είναι τέτοιος που θα αλλάξει αισθητά το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (Α.Ε.Π).
Ίσως δεν έχετε καταλάβει ότι στη Θεσσαλία:
Πλέον, δεν θα υπάρξει συγκομιδή καλαμποκιού, φρούτων, βαμβακιού, λαχανικών, ζωοτροφών κλπ … Χάθηκαν χιλιάδες τόνοι αποθηκευμένων σιτηρών. Σε δύο μήνες, ΔΕΝ θα σπαρθούν σιτηρά για τη νέα χρονιά. Η Χώρα υπέστη τεράστια απώλεια οικόσιτου ζωικού κεφαλαίου που – προσέξτε ΔΕΝ αντικαθίσταται.
Έχουνε πλημμυρίσει 1.000.000 στρέμματα και ακόμη το φαινόμενο είναι εν εξελίξει. Στρέμματα τα οποία τα επόμενα χρόνια ΔΕΝ θα παράγουν τις σοδιές που παρήγαγαν.
 Αν βρεθεί, κάποιος να τα καλλιεργήσει. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΜΟΙΒΑΔΑ αυτής της Χώρας, μπορεί να σκεφτεί τι σημαίνουν τα παραπάνω.
Και ακόμη, δεν ανέφερα την καταστροφή των υποδομών (δρόμοι, γέφυρες, κτίρια, κανάλια κλπ), των γεωργοκτηνοτροφικών εξοπλισμών (μηχανήματα, εφόδια, συστήματα άρδευσης κλπ), των γεωργικών εγκαταστάσεων (αποθήκες, βιομηχανιών κλπ).
Για την τεράστια οικολογική καταστροφή, να πω: Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
Αφήνω εκτός την ανυπολόγιστη απώλεια προσωπικών περιουσιών, τους νεκρούς και τους ξεσπιτωμένους

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button