2 Οκτώβρη ΕΚΛΟΓΕΣ μας είπε ο Γιόγιακας…(Video)

Με βάση τα όσα έχει δηλώσει μέχρι σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, οι εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, δηλαδή το καλοκαίρι του 2023. Κανείς όμως δεν αποκλείει, ακόμα και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, να προσέλθουμε στις κάλπες το φθινόπωρο.

Και αυτά τα σενάρια για πρόωρες εκλογές ενισχύθηκαν μετά τα όσα είπε ο Bουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Γιόγιακας, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης (16.06.2022) στο Kontra24.

Ο Bουλευτής έδωσε μάλιστα και συγκεκριμένες ημερομηνίες για την προσφυγή στις κάλπες. «Θα πάμε σε εκλογές 25 Σεπτέμβρη ή 2 Οκτώβρη. Εκτιμώ ότι θα είναι μια καλή στιγμή για την παράταξή μας μετά από ένα καλοκαίρι που πιστεύουμε ότι θα είναι καλό με τον τουρισμό, θα βοηθήσει σημαντικά. Με τα σημαντικά επιτεύγματα της κυβέρνησης, όπως είπαμε βγήκαμε από την ενισχυμένη εποπτεία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Γιόγιακας.

Ο Bουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε σχετικά για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι οι εκλογές θα γίνουν κανονικά και απάντησε: «Ο Πρόεδρος μας διαψεύδει σε καθημερινή βάση με τις τοποθετήσεις του. Εκείνος αποφασίζει πότε θα πάμε σε εκλογές, όμως εκτιμώ και αισθάνομαι ότι θα γίνει

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Δείτε επίσης
Close
Back to top button