Η Παγώνη μας ελεγε να μην φοράμε Μασκα στις 02/04..Δειτε πως αυτοξεφτιλίζονται…(Video)

Τους Ψευτοεπιστήμονες της Κυβέρνησης και τη Κυβέρνηση της απάτης τους αποκαλύπτει και η ΕΛΣΤΑΤ!! (ΕΓΡΑΦΟ).

Δείτε το νεο Σούργελο που συμβιβάστηκε με την Κυβέρνηση της ΑΠΑΤΗΣ για την Υποταγή μας στη Νεα Τάξη. Η κ. Παγώνη δήλωνε στις 2 Απριλίου 2020, ότι σύμφωνα με τα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ έξω στο δρόμο και αλλού, οι υγιείς δεν χρειάζεται να φορούν μάσκα. Μόνο οι έχοντες συμπτώματα στα σπίτια τους και οι γιατροί και οι νοσηλευτές στα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Τότε αυτά ήταν τα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ και τώρα άλλαξαν αλλαξαν αυτά γιατί τα βρήκε με την Κυβέρνηση και τις άνοιξαν τις πόρτες στα Πληρωμένα Μέσα Εξαπάτησης ..

Ειναι Γιατρός και “ειδικός’ που τη μια μας λέει ΟΧΙ στη Μάσκα και την αλλη Ναι στη Μάσκα…Στα Ψέματα είναι Πρώτη και στις Κολωτούμπες το ΨΩΝΙΟ που βγαινει στη Τηλεόραση με Μάσκα μην κολλήσει απο τη Κάμερα!!! Και κατηγορεί συναδέλφους Γιατρούς καθηγητές Πανεπιστημίου που έχουν επιστημονική αλλά απλά προσωπική άποψη. Το σούργελο δεν εχει μυαλό να καταλάβει οτι υπάρχουν και τα video που αυτοξεφτελίζεται ..Σε Βλέπουν Παγώνα και θυμούνται τι μας έλεγες τον Απρίλιο. και εκτείθεσε ..Κοινώς ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΟΜΠΑ!!!.

Ποια είναι λοιπόν η επιστημονική άποψη?  Να φοράμε ή να μη φοράμε μάσκα?? Εγινες ενα με το Συψα-Τσιόρδα και τους υπόλοιπους πληρωμένους απο τις Φαρμακευτικές τους  Λοιμωξιολόγους της Κυβέρνησης. Ποιος μπορεί να πάρει ΣΟΒΑΡΑ αυτο το ΣΟΥΡΓΕΛΟ???.

ΟΙ ΨΕΥΔΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ…..

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΓΕΛΟΙΑ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ … ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΤΟ 2020 ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ!!!

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΨΕΥΤΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ……..

ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
2019 – 74.564
2020 – 71.808
ΔΙΑΦΟΡΑ: Μείωση 1.01%
ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ  ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ …ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button