Γερμανική ερευνα σε αιμα εμβολιασμένων:Η δομή ομως του αίματος των εμβολιασμένων αλλαζει τρομακτικά & επικίνδυνα (Video)!!

Η παρακάτω Γερμανική ερευνα δεν ειναι υποτιτλισμένη αλλα ειναι σημαντική…Οσοι μιλούν Γερμανικά θα καταλάβουν αμεσα..εμεις θα σας δώσουμε μια Περίληψη γι αυτή την Ερευνα..

Οι ερευνητές παίρνουν δείγματα  απο τα σκευάσματα- δηθεν εμβόλια  καθως και αίμα εμβολιασμένων (geimpfte στα Γερμανικά) και μη εμβολιασμένων (ungeimpfte) και τα εξετάζουν  απευθειας σε μικροσκόπιο.

Η εικόνα κανει μπάμ  για τους γνώστες και το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό!!

Το αίμα των μη εμβολιασμένων εχει φυσιολογική εικόνα.

Η δομή ομως του αίματος των εμβολιασμένων αλλάζει σε κατι τρομακτικά αφυσικο. Τα ερυθρά αιμοσφαίρια σχηματίζουν κυλίνδρους με κατι απροσδιόριστο στην εικόνα Πιθανως με ινες φτιάχνοντας μια στρωση οξειδίου του Γραφενίου ενα διαθλαστικό “αντικείμενο”  μη οργανικο μη βιολογικό που προκαλεί παραλύσεις και πολλαπλές σκληρύνσεις  και αυτοάνοσα αντισώματα εγκεφαλικού τυπου.

Υπάρχουν μεταλλικά αντικείμενα σχήματος ακίδας.Τα ερυθρά αιμοσφαίρια που εχουν εμφάνιση αγκαθιού εχουν προσβληθεί δεν ειναι Ζωντανά!!

Tα ιδια περίπου ειχε αναφέρει σε συνέντευξη της η Ιατροδικαστής κ.Ακριβουση απο τη Λαμια..Οτι στους εμβολιασμένους που έχει νεκροτομήσει από όλα τα εμβόλια  παρουσιάζεται διατάραξη της αρχιτεκτονικής δομής στο αίμα…τα ιδια έχουν επιβεβαιωθεί και απο το γνωστό Ιολόγο Sucharid Bahdi.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

eingeschenkt.tv/das-blutbild-der-geimpften-unter-dem-dunkelfeldmikroskop

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button