Αποκάλυψε οτι εχουν υδροξείδιο του γραφενίου τα σκευάσματα και τον Δολοφόνησαν..

Ένας Γερμανός ερευνητής χημικός  ο Noack, είπε: “Το υδροξείδιο του γραφενίου βρέθηκε σε όλα τα εμβόλια που μελετήθηκαν. Το οξείδιο του γραφενίου σχηματίζει δομές στην κυκλοφορία του αίματος περίπου 50 nm πλάτος και 0,1 nm πάχος.

Είναι πολύ λεπτά αλλά πολύ ισχυρά. Λειτουργούν σαν μικρές λεπίδες ξυραφιού στην κυκλοφορία του αίματος που μπορεί να κόψει τα αιμοφόρα αγγεία. Δεν αποσυντίθενται.

Μόλις εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος θα είναι εκεί για πάντα (εκτός αν γίνει μετάγγιση αίματος για να τα αφαιρέσει). Η επίδρασή τους στα αιμοφόρα αγγεία είναι αθροιστική. Όσο περισσότερο παραμένουν στην κυκλοφορία του αίματος, τόσο μεγαλύτερη ζημιά θα γίνει στα αιμοφόρα αγγεία με την πάροδο του χρόνου».

H αποκάλυψη αυτή ηταν ικανή να τον ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!!!!

Ο Χημικός Noak δεν ζει πια….Τον δολοφόνησαν γιατι αποκάλυψε τι  εχουν μεσα τα φιαλίδια σκευασματων που μας τα παρουσιάζουν ως εμβόλια!!

Eνα χρονο πριν τον συνέλαβαν ενω ηταν ζωντανά στο Ιντερνετ σε live stream..

To πως τον Δολοφόνησαν Διαβάστε εδω πως τα περιγράφει η Γυναίκα του henrymakow.com.

Ο Νοακ ειναι ενας σύγχρονος ηρωας που επεσε στο καθήκον της ενημέρωσης-ερευνας  για τα Δολοφονικά σκευάσματα..Αποκάλυψε τι περιέχουν αυτα τα φιαλίδια και το πλήρωσε  με την ζωή του..

Οι καταστάσεις αυτες και η παγκόσμια Χουντα με τις Κυβερνητικες Μαριονέτες ειναι Καθαρματα που δεν εχουν ψυχη…Κτηνη Παρανοικα..

Δυστυχώς ΖΟΥΜΕ Παγκόσμιο Πόλεμο με εξολόθρευση του ανθρώπινου γεννους και εφαρμόσουν τα πρωτόκολλα του θανάτου  με εκβιασμούς ..Με μια Υποταγμένη Δικαιοσύνη Αστυνομία Δημοσιογράφους Καναλάρχες Εκκλησιαστικούς λειτουργούς και ένα πλήθος ξεπουλημένων στις Φαρμακομαφίες Γιατρούς

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

 1. Τι γιvεται ρε παιδια; Aλλoι δυο μπoλιασμεvoι δεν μπoρoύσαv να αvαπvεύσoυν και εγκατέλειψαν το Aυστραλιαvό Oπεv…

  ΒΙΝΤΕΟ

  https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/01/v-ao-ovo-oov-vvo-av-ov.html

  ————
  Ο Dr. Robert Malone προειδοποιεί για σούπερ-ιό τύπου Ebola-αιμορραγικού πυρετού στην Κίνα εξαιτίας του μαζικού εμβολιασμού

  https://rumble.com/vsjfjh–dr.-robert-malone-.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button