Η εντομοφαγία που προτείνει η ελίτ δεν είναι απλά αηδιαστική αλλα και επικίνδυνη για τον άνθρωπο! (video)

Η ελίτ προπαγανδίζει όλο και περισσότερο (με την βοήθεια των αστέρων του Hollywood) «εναλλακτικές πηγές πρωτεΐνης για τους φτωχούς, όπως τα έντομα και τα σκουλήκια, με σκοπό να καλυφθεί η παγκόσμια ζήτηση για τρόφιμα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό, ενέργεια και χώρο και εκπέμποντας (όπως υποστηρίζουν) σημαντικά λιγότερες εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου (πχ αέρια αγελάδων) κατά το στάδιο της παραγωγής τους».

Η εντομοφαγία και σκουλικοφαγία σύμφωνα με τους παγκοσμιοποιητές, θα είναι η νέα διατροφή των φτωχών που θα σώσει τον πλανήτη. Μόνο που δεν μας είπαν κάτι πολύ σημαντικό, πως είναι επικίνδυνη για τον άνθρωπο!

Σύμφωνα με την Βιβλιοθήκη Ιατρικής το 2019, που έκανε μια έρευνα για την παρασιτολογική εκτίμηση των βρώσιμων εντόμων και για τον ρόλο τους στη μετάδοση ασθενειών, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μπορεί να μεταδίδουν παρασιτικές ασθένειες που αποτελούν απειλή για ανθρώπους και ζώα.

Σχετικό: Η καναδική κυβέρνηση ξοδεύει 8,5 εκ. δολάρια για εγκαταστάσεις παραγωγής εντόμων – το νέο είδος διατροφής των φτωχών!

Τα παράσιτα αυτά κάνουν αποικίες μέσα στις φάρμες και στα καταστήματα που αναπαράγωνται τα βρώσιμα έντομα. Παράσιτα εντοπίστηκαν στις 244 απο τις 300 φάρμες των εντόμων που εξετάστηκαν, δηλαδή στο τρομερό ποσοστό 81,3%! Στις 206 απο αυτες ήταν παθογόνα μόνο για έντομα και στις 91 περιπτώσεις παθογόνα για τους ανθρώπους

Όπως φαίνεται δεν είναι μόνο το άκρον άωτον της αηδίας, αλλά είναι και επικίνδυνη διατροφή.

Δείτε τις έρευνες που έγιναν στο παρακάτω βίντεο

Θυμηθείτε το την επόμενη φορά που κάποιος ψυχοπαθής “φιλάνθρωπος” ή κάποιος διεφθαρμένος διεθνής οργανισμός, θα προσπαθήσει να σας πείσει ότι είναι κοινωνικό σας χρέος να τρώτε ζωύφια.

Μετάφραση Κλαίρη Πολενάκη

ΤΟ VIDEO ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

anazitiseis.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button