Εμβολιασμένος στο Ιποκράτειο με astrazeneca ετοιμος για διασωλήνωση με διάγνωση Covid 19

Ανάρτηση του Νικου Αντωνιάδη

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ(Δικηγόρος): ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΕΙ Ο ΚΟΒΙΝΤ ..ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ Α Φ Ο Υ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ !!!
ΠΡΟΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ:ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΠΗΣ, 65 ΕΤΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ AstraZeneca ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ ;;
Ο Γιώργος Λιάπης έχει κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του πίστευαν ότι είναι προστατευμένοι από τον …θανατηφόρο ιό.Αλλά τώρα κάτι δεν πάει καλά…Είναι βλέπετε στο Ιπποκράτειο στην Αθήνα γιατί είχε πονοκεφάλους, υψηλό πυρετό και το οξυγόνο του έπεσε στο 92.Μέχρι το εμβόλιο ήταν μια χαρά…
Φοβήθηκε και αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο. Στο Ιπποκράτειο.Και εκεί τώρα νοσηλεύεται σε κλινική …κόβιντ !!Τρίτο κτίριο, τέταρτος όροφος. Εμβολιασμένος για να γλιτώσει από τον κόβιντ ,νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο με …κόβιντ !!
Πώς ήταν αυτό το δίλημμα του Μητσοτάκη, να δείτε…Α, ναι !-Τι προτιμάτε, ένα τσιμπηματάκι ή σε Μ.Ε.Θ. με κόβιντ;
Προφανώς τον άκουσε και ο Γιώργος και προτίμησε το “τσιμπηματάκι”…Και από αυτά που μου λέει η οικογένειά του, η οποία κοντεύει να τρελαθεί βεβαίως, εγώ βλέπω τα κλασικά στοιχεία του πρωτοκόλλου.Να ξέχασαν να τους πουν ότι ο Γιώργος έχει εμβολιαστεί…;Να τους το είπαν και να ήταν αφηρημένοι…;Ο Γιώργος τις πρώτες μέρες περπατούσε, πλύθηκε, λούστηκε, αλλά μετά τέλος :Απαγορευτικό. Κλασικό απαγορευτικό, για να πέφτει η ψυχολογία των ασθενών.
Άλλωστε, με την καθήλωση στο κρεβάτι και το διαρκώς αυξανόμενο οξυγόνο, ο Γιώργος έχει καταπέσει, όπως μου λέει η οικογένειά του.Το οξυγόνο όλο και αυξάνεται, ενώ ο ίδιος δεν το αντέχει. Έτσι καταλαβαίνω από την ενημέρωση της οικογένειας από τους γιατρούς.”Δεν συνεργάζεται”.Πόσες φορές το έχω ακούσει αυτό…Η αξονική δεν είχε λέει ιδιαίτερα προβλήματα.Το οξυγόνο έχει φτάσει στο 96, μια χαρά ακούγεται, αλλά δεν τους λένε πόσο του δίνουν.
Όλο του λένε να μη φοβάται και ότι θα πάει στο σπίτι ,αλλά σήμερα ξαφνικά και από το πουθενά ήρθε η γνωστή απότομη χειροτέρευση με την γιατρό που ενημέρωσε την οικογένεια να τους μιλάει για διασωλήνωση.
Εγκεφαλικά και εμφράγματα στην οικογένεια…Ήταν καλά, να μη φοβάται, θα έβγαινε από το νοσοκομείο, και ξαφνικά στα πρόθυρα διασωλήνωσης. Γνωστά σε μένα, γνωστά και στην οικογένεια, όπως μου είπαν ,αλλά γνωστά για τους …ανεμβολίαστους, μου λένε.
Όχι και για τους εμβολιασμένους !!Εννοείται ότι μόνο για το οξυγόνο τους λένε, και αυτό δηλαδή εντελώς αόριστα. Για τα αέρια του αίματος π.χ. ούτε κουβέντα. Οπότε, όπως καταλαβαίνει το Ιπποκράτειο και ο Ε.Ο.Δ.Υ. αν σήμερα ανακοινώσουν διασωλήνωση ασθενούς κόβιντ ,εγώ θα ανακοινώσω διασωλήνωση εμβολιασμένου ασθενούς κόβιντ.
Για να ξέρουμε τι λέμε.Άντε, μπας και γλιτώσει ο άνθρωπος…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button