Οδηγός ΚΤΕΛ ένοιωσε αδιαθεσία ..Επιβάτης σταμάτησε το Λεωφορείο αλλιώς θα είχαμε ατύχημα..Δεν θα μείνει κανένας!!!

Αδιαθεσία ένοιωσε οδηγός ΚΤΕΛ και παραλίγο να είχαμε ατύχημα αν επιβάτης δεν σταματούσε το Λεωφορείο…Τα μπόλια φαίνεται οτι δημιουργούν επικίνδυνη κατάσταση σε οδηγούς…Οπως πάει η κατάσταση δεν θα μεινει κανένας

Τέτοια περιστατικά έχουμε παρα πολλά οπως με τον οδηγό ΚΤΕΛ στην Λαμία κ.α

Διαβάστε το ρεπορτάζ για να καταλάβετε ποσο κινδυνεύετε απο μπολιασμένους Οδηγούς επαγγελματικών οχημάτων.

 

Αναστάτωση προκάλεσε το βράδυ της Κυριακής με την ασυνήθιστη συμπεριφορά του ένας οδηγός υπεραστικού λεωφορείου στους επιβάτες, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Κατερίνη.

Συγκεκριμένα, το λεωφορείο ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη με κατεύθυνση προς Κατερίνη κανονικά στην ώρα του. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, όλα εξελίσσονταν φυσιολογικά, ώσπου οι επιβάτες αντιλήφθηκαν μια… στραβοτιμονιά του οδηγού, στην οποία όμως δεν έδωσαν σημασία, αρχικά, αφού την απέδωσαν σε πιθανό πρόβλημα του οδοστρώματος.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ το λεωφορείο πλησίαζε στην Κατερίνη, επαναλήφθηκε η ίδια «στραβοτιμονιά» και αμέσως μετά οι επιβάτες αντιλήφθηκαν ότι ο οδηγός έχασε την έξοδο για Κατερίνη.

Αμέσως σηκώθηκε ένας επιβάτης, ο οποίος πλησίασε τον οδηγό και άρχισε να τον ρωτάει αν είναι καλά στην υγεία του και του ζήτησε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου για λίγο. Ο οδηγός όμως δεν αντιδρούσε σε όσα του έλεγε ο επιβάτης, αλλά ούτε στα αγγίγματά του.

Το λεωφορείο συνέχιζε την πορεία του πλησιάζοντας σε τούνελ της Εθνικής Οδού έξω από την Κατερίνη, όταν οι επιβάτες άρχισαν να πανικοβάλλονται και να φωνάζουν, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να καλέσουν την αστυνομία.

Τότε, ο επιβάτης, αφού αντιλήφθηκε πως ο οδηγός αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσε να διαχειριστεί το όχημα, προσπάθησε ο ίδιος να κόψει ταχύτητα και να φρενάρει το λεωφορείο. Στη μέση του τούνελ κατάφερε να το ακινητοποιήσει και να βγάλει όλους τους επιβάτες έξω με ασφάλεια.

Σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο η Αστυνομία με την Πυροσβεστική, ενώ αποκλείστηκε ο δρόμος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο.

Ακολούθως, ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ το όχημα συνέχισε κανονικά την πορεία του με άλλο οδηγό που έφτασε από την Κατερίνη.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Τελικά είναι χρήσιμα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.
    Ρωτάς τον οδηγό: Καπετάνιε, έχεις πιστοποιητικό;
    Εάν σου πει βεβαίως και έχω, απλά δεν ανεβαίνεις…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button