Η Χούντα Μητσοτάκη βρίσκει ανταπόκριση σε επιχειρήσεις..Εκβιάζουν με απόλυση για το μπόλι!!(Eγγραφα)

Ο Μητσοτάκης ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ την Οικονομία και ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ τους εργαζόμενους που  θελουν να ζουν ελεύθερα χωρις Εμβολιασμούς με τα επικίνδυνα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ σκευάσματα των Φαρμακο-Μαφιών που δεν εχουν καμία ευθύνη για θανάτους και Παρενέργειες..

Η Προτροπή του Κουλη οτι η αγορά μπορει να επιβάλει το μπόλιασμα ξεκινησε..Επιχειρήσεις απο ολη την Ελλάδα ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ τους εργαζόμενους τους να εμβολιαστούν…Ηδη εχουμε 15.000 ΘΑΝΑΤΟΥΣ και 1.500.000 παρενέργειες με θρομβώσεις παραλύσεις και νευροεκφυλιστικες ασθένειες κ.α

Δειτε στη επόμενη καρτα μας δυο επιχειρήσεις που κρέμασαν ανακοίνωση και ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ τους εργαζόμενους τους..Η ΣΚΛΗΚΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ε.Ε απο την Σπάρτη και η ΝΙΚ.Ι.ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ απο Αθηνα.

Διαβάστε ποσο στυγνά απειλούν ως οι νεοι Σερίφηδες του κούλη να χώσουν στο σωμα τους άγνωστες τοξικές ουσίες σε Πειραματικό στάδιο μετατρέποντας τους εργαζόμενους σε ΖΩΑ για το Πείραμα των Φαρμακο-Μαφιών!!

Κυριοι δεν γνωρίζεται το Σύνταγμα και τους Νόμους ?? Ουτε τα δημοσιεύματα απο τα αφεντικά του Κούλη που εχουν μαρτυρήσει οτι θα μας ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ με τα εμβόλια και τεχνητούς ιούς ?? Γίνεσται ΣΥΝΕΡΓΟΙ της ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ σε ΑΟΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ εκβιάζοντας τους να το κανουν γιατι θα τους ΑΠΟΛΥΣΕΤΕ??

Δημοσιεύματα & εκδόσεις που οι Νεοταξίτες αποκαλύπτουν το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ τους σχεδιο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ και ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ…με την μετατροπή των πολιτών σε εργαλεία τους σκλάβους υπο πλήρη ελεγχο και δυνατότητα θανάτου τους κατ επιλογήν τους..

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ..ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!!!

Και ολα αυτά τα επιβεβαίωσαν στο event 201 στις 19/10/2019 .https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Επιβεβαίωση και απο τον πρώην Διευθυντικό στέλεχος της Pfizer oτι με τα εμβόλια θα μας σκοτώσουν!! “Το εμβόλιο περιέχει μια γονιδιακή ακολουθία που έχει σχεδιαστεί για να σας σκοτώσει …” Δηλώνει ο π.Αντιπρόεδρος της Pfizer!!(VIDEO)

Επιβεβαίωση απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών οτι θα μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ..Προσοχή:::: Video απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών.. για την απάτη της Πανδημίας τον εγκλεισμό μας και τα επιζήμια μέτρα

Επιβεβαίωση απο τον Νομπελίστα Ιολογο Μοντανιε οτι θα μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ και μάλιστα εξηγεί πως θα πεθαίνουν οι εμβολιασμένοι..Tα τρια κύματα του Noμπελίστα ιολόγου Luc Montanger …Πως θα πεθάνουν οι εμβολιασμένοι(Video)

Το Ιδρυμα ΡΟΚΦΕΛΕΡ τα ειχε “προβλέψει” απο το 2010…Πανδημια έλεγχος πολιτών μάσκες…Καραντίνες κλπ.ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ και ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ..(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO)

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button