H ανθρωποφαγία για όσους έχουν ιό συνεχίζεται..και στη Κέρκυρα

Διαβάστε την ανάρτηση κόρης κρούσματος στη νησι.

Ο κόσμος τρομοκρατημένος….H διασπορά του φόβου ότι μπορεί να πεθάνει μεταδίδεται μέρα νύχτα από τα Μέσα ενημέρωσης..Την ίδια ώρα τα κρούσματα από τον ιό αντιμετωπίζονται ως λεπροί!!!

Και όμως ο ιός αυτός έχει λιγότερα θύματα από τον απλό ιό της γρίπης…Αυτά όμως τα κρύβουν τα περισσότερα Μέσα και κανιβαλίζουν συμπαρασύροντας το κόσμο που τους έχουν κατατρομάξει…Το ότι όλο αυτό το σκηνικό έχει σχεδιαστεί χρόνια πριν για να ελέγξουν το πληθυσμό και αυτό αποκρύπτεται. Eχουν φέρει  τον κόσμο στο σημείο να  είναι διχασμένος και σκόπιμα να μην έχει ολοκληρωμένη  ενημέρωση γι αυτό.

Έτσι η Ανθρωποφαγία συνεχίζεται τα κανάλια ψάχνουν κρούσματα για να γεμίσουν τα θολά δελτία τους και μετατρέπουν τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας σε ΛΕΠΡΟΥΣ..Ο φόβος που σπέρνουν ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης  κάνει πολλούς να μην μπορούν να συμπεριφερθούν με κατανόηση και λογική.Και πολλοί δυστυχώς λειτουργούν ως όχλος και δεν κάνουν τίποτα άλλο από διαπόμπευση των κρουσμάτων και των μελών της οικογένειας του κάθε κρούσματος.

Διαβάστε την ανάρτηση της κόρης ενός κρούσματος στη Κέρκυρα για να καταλάβετε..

Επειδή μαζεύτηκαν πολλά άσχημα σχόλια και πολλές ψευδείς πληροφορίες παντού, αναγκάζομαι αυτή την στιγμή να κάνω αυτή τη δημοσίευση. Θα ήθελα για 1 μόνο λεπτό να μπείτε στην θέση μας, να συνειδητοποιήσετε πόσο άσχημα και πικρόχολα σχόλια δεχόμαστε καθημερινά για τον πατέρα μας. Αντί να προσεύχεστε για όλους και να στέλνετε μόνο θετική ενέργεια πέσατε με τα μούτρα να φάτε τον άνθρωπο με τα φαρμακερά λόγια σας. Βγήκε ο κάθε πικραμένος να πει πως τον είδε να τριγυρνάει και να κάνει βόλτες στην Κέρκυρα χωρίς καμία απόδειξη, και χωρίς να ξέρει τους λόγους για τους οποίους, μαζί με τη μητέρα μου, βρίσκεται στην Κέρκυρα. Σας πληροφορώ οτι δε βρίσκονται εκεί για διακοπές αλλά για να βοηθήσουν τους παππούδες μου που είναι ηλικιωμένοι και μετά την ανακοίνωση του ιού βρέθηκαν μόνοι.

Όταν χρειάστηκε να βγει ήταν για λόγους επιβίωσης, πήγε σoυπερ μάρκετ όπου έμεινε στο αυτοκίνητο του και μιλούσε στο τηλέφωνο με εμάς, τις κόρες του και άφησε την μητέρα μας να κάνει τα ψώνια με πλήρη προστασία (γάντια,μάσκα,Υγρό χεριών). Πήρε την πρωτοβουλία να πάει διότι δεν θέλησε να έρθει σε επαφή με κάποιον άλλον συγγενή εφόσον είναι σε καραντίνα και τονίζω ότι δεν βγήκε από το αυτοκίνητο του και δε θα έβγαινε ούτε από το σπίτι αλλά δυστυχώς η μητέρα μου δεν οδηγεί.Υπό άλλες συνθήκες δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να απολογηθώ και να απευθυνθώ σε ανθρώπους που από ότι φαίνεται έχουν τόση μαυρίλα στην καρδιά.Αυτός λοιπόν o άνθρωπος που τον έχετε χαρακτηρίσει τόσο άσχημα θα μπορούσε να είναι ο πατέρα σας, η αδελφή σας, ο παπούς σας ή κ’εσείς οι ίδιοι.

Σε τόσο κρίσιμες και δύσκολες εποχές καλό είναι να είμαστε ενωμένοι και να προσευχόμαστε ο ένας για τον άλλον.Δεν θα κερδίσετε κάτι με το να τον βρίζετε και να τον καταριέστε.

Όσον αφορά τους δημοσιογράφους καλό θα ήταν να ξεχωρίζουν της αξιόπιστες πηγές με της φήμες.Λυπάμαι πραγματικά για το επίπεδο της νοημοσύνης σας που σας έχει φτάσει στο σημείο να βγάζετε τόση κακία αντί να δείχνετε λίγο σεβασμό λίγη ανθρωπιά και λίγη αλληλεγγύη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Τον πόνο που βιώνουμε εμείς καθημερινά, πραγματικά δε θα θέλατε να τον γνωρίσετε. Ντροπή και αίσχος, λίγος σεβασμός δεν βλάπτει!

Παρακαλώ όσους έχουν αποδείξεις να δείχνουν τον πατέρα μου να κόβει βόλτες να τις στείλει.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close