Γιατροί Τινάζουν την Κυβέρνηση για το Bρώμικο κόλπο με τον Κορωνοιό.(VIDEO)

Ολη η αλήθεια για τον Κορωνοιό το εμβόλιο τη μάσκα!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ..ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.

Οι Γιατροί που κόπηκαν και δεν βγήκαν να πουν την Ιατρική τους άποψη για αυτή την μαϊμού Πανδημία οι Γιατροί που εχουν διαφορετική άποψη απο τους Λοιμωξιολόγους της Κυβέρνησης θα μιλήσουν σε συνέδριο στην Αθήνα. μεσα στον Σεπτέμβριο. Αυτό θα μεταδοθεί διαδικτυακά…ενας Γιατρός ο κ.Γιανουλόπουλος Καρδιολόγος απο τους διοργανωτές μίλησε στο Ραδιοσταθμό Fokus 106,3.Στην Ελλάδα λιγα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης και Δημοσιογράφοι δίνουν το βήμα για την διαφορετική άποψη. Εμείς οφείλουμε να προβάλουμε αυτές τις απόψεις που κόβουν τα Μέσα εξαπάτησης που πληρώθηκαν απο την Κυβέρνηση για να μας κλείσουν σπίτι να μας τρομοκρατήσουν και να μας μετατρέψουν σε σκλάβους που θα ελέγχονται απο τους οπαδούς μείωσης πληθυσμού και πλήρους ελέγχου μας.

Ο Ανδρέας Γιανουλόπουλος ΤΙΝΑΖΕΙ την Κυβέρνηση στον ΑΕΡΑ…Απο τα λίγα που αναφέρει γίνεται κατανοητό οτι παίζεται το πιο ΒΡΩΜΙΚΟ παιχνίδι κατά των πολιτών με τον Κορωνοιό.

Αποκαλύπτει αυτά που σας δημοσιεύουμε εδώ και χρόνια…Το πιο σημαντικό επιβεβαιώνει οτι ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ολα αυτά που ζούμε σήμερα..Κατονομάζει χρονολογίες και στην συνάντηση στην Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο του 2019 που προ ανακοίνωσαν την δηθεν Πανδημία!!!

Μιλά για την επικινδυνότητα της μάσκας και ολο το ΣΤΗΜΕΝΟ παιχνίδι που γίνεται με μέρος της Ιατρικής κοινότητας και τους λοιμωξιολόγους της κυβέρνησης..

Ακούστε τον..Επιτέλους ακούμε τις κομμένες Ιατρικές Φωνές.. και περιμένουμε να επέμβουν οι Αρχές ως οφείλουν κατά όλων αυτών που έστησαν αυτή την επιδημία για ξένα Συμφέροντα κατά των πολιτών..

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ  ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14/09/20 :Το VIDEO το κατέβασε το Youtube και το ανεβάζουμε ΕΔΩ απο το δικό μας server…Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button