Εξελίξεις προφητειών και μήνυμα από Γέροντα..Έρχεται το τέλος της Τουρκίας & Αμερικής

Πολλοί έχουν ασχοληθεί με αυτά που έχουν πει κατά καιρούς άγιοι της Ορθοδοξίας.Πολλά έχουν παραποιηθεί με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια σύγχυση.Είναι μερικά όμως σημάδια μέσα στο χρόνο, κάποια γεγονότα τα οποία είναι χαρακτηριστικά.

  • Παΐσιος : ” όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται λόγος για τα 12 ναυτικά μίλια τότε είναι κοντά”

Είναι ξεκάθαρο ότι έγινε λόγος για τα 12 ναυτικά μίλια πριν μερικά χρόνια οπότε δεν υπάρχει περιθώριο για διαφορετική ερμηνεία.

  • Κοσμάς ο Αιτωλός : ”το ποθούμενο θα έρθει όταν έρθουν δύο πασχαλιές μαζι”

Φέτος γιορτάσαμε δύο φορές το Πάσχα. Μια με κλειστές τις εκκλησίες 19/04 και η δεύτερη 26/05. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν ήταν αυτό που εννοούσε ο Κοσμάς ο Αιτωλός. Σκεφτείτε όμως πως θα μπορούσαν να έρθουν δύο πασχαλιές μαζί; Η πρώτη φορά είναι ο λόγος της καραντίνας που επέβαλαν. Δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στο παρελθόν και επομένως θα μπορούσαμε να πούμε ότι και αυτό επαληθεύτηκε.

  • Τρίτο σημάδι πάλι μας έρχεται από τον άγιο Παΐσιο και έχει να κάνει και με τα 6 ναυτικά μίλια. ” Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα έξι μίλια διότι τα Εξαμίλια τώρα δεν είναι ούτε χωριά ούτε πόλεις αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια. Η Ζώνη των 6 μιλίων, χωρικών υδάτων, που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδος και κάθε νησί μας. Εξαμίλι είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας σε χερσαίες και νησιωτικές περιοχές. Εδώ περιλαμβάνεται και η ζώνη των χωρικών υδάτων Ελλάδας-Τουρκίας. Εκεί λοιπόν θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός για τους Τούρκους και τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους”

Έχει επαληθευτεί; Όχι άλλα από ότι βλέπουμε είμαστε πριν ακριβώς από αυτό που είχε πει ο Άγιος Παΐσιος :  ” Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί”

Πριν όμως από αυτά έχει ειπωθεί ότι θα υπάρξει πολιτειακή ανωμαλία στη χώρα.Επομένως μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα.Στον επόμενο τόνο θα έχουμε πολιτειακή ανωμαλία.

Όπως έλεγε και ο πατήρ Σάββας Αχιλλέως οποίος έπιασεν έπιασεν και όποιος δεν έπιασε δουλειά δικιά του. Ελεύθερος, διότι πολλοί θα ακούσουν , λίγοι θα πιστέψουν.

Επίσης το μήνυμα του Γέροντα δείχνει ότι θα έχουμε και Γεωλογικές εξελίξεις στην ΑΜΕΡΙΚΗ

ΜΗΝΥΜΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ…. Αυτό που συμβαίνει τώρα στην Λιβύη θα είναι το τέλος του Ερντογαν και σύντομα το τέλος της Τουρκίας.

Ο Ερντογαν και οι τούρκοι θα βρεθούν προ εκπλήξεων… ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ…. διότι εκεί που δεν το περιμένουν θα δουν μια άλλη χώρα η οποία θα κινηθεί στρατιωτικά εναντίον των τούρκων στην Λιβύη, θα δεχτούν και κτυπήματα στα σύνορα τους από άλλους……. Θα βρεθούν μεταξύ δυο πυρών α) Λιβύης β) πισώπλατα.

Όπως ένα πληγωμένο θηρίο θα είναι η Τουρκία και θα κτυπά παντού, και όταν έρθουν προς Ελλάδα, δεν θα τα καταφέρουν διότι θα είναι εξαντλημένοι, ταλαιπωρημένοι και θα τρέμουν τα γόνατα τους …….Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ …….

Η πτώση μιας μεγάλης Αυτοκρατορίας ( όχι του Βατικανού, δεν είναι τώρα η ώρα του ) της Αμερικανικής, η πτώσης της θα ξεκινήσει με ένα γενικό ξεσηκωμό και θα συμπληρωθεί με τον μεγάλο σεισμό στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα.

Οι ρώσοι στην αρχή θα προσπαθήσουν να πάρουν την θέση της Αμερικής ως υπερδύναμη, αλλά στο τέλος θα υπηρετήσουν το σχέδιο ΤΟΥ ΘΕΟΥ…….

Δυο μεγάλες πτώσεις θα συμβούν, της Αμερικής και της Τουρκίας……

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΑΓΡΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ……

Μεταξύ του κτυπήματος των τούρκων και του πολέμου, θα συμβεί ΕΝΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, δεν θα μείνει πέτρα στην πέτρα.

Τα γεγονότα θα έρθουν με τέτοια σφοδρότητα που θα τα χάσουν και αυτοί που τα δημιούργησαν, θα είναι το τέλος τους.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close