Απορυθμίζουν τη Χώρα με δολιότητα και την καταστρέφουν..Η μάσα όμως μάσα..

Το σποτ των 40 δευτερολέπτων με μια σκηνή για την προσέλκυση Τουριστών κατασκευάστηκε με 99 χιλιάδες ευρώ .Ερχεται και το σποτ Νο 2 που θα μοιραστεί στα Ελληνικά Μέσα για την προώθηση του Εσωτερικού τουρισμού.Η marketing Grecce έχει αναλάβει και αυτό για την κατασκευή του όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του Ιωάννα Δρέττα στη βραδιά παρουσίασης του πρώτου.

Από ποιες δεξαμενές το Μαξίμου θα πληρώσει  και πόσα εκατομμύρια θα φθάσει το μοίρασμα και για τα δυο ξέρει ο ανιψιός ο Γεραπετρίτης και ο Σκέρτσος …32 εκατομμύρια εδώ 20 εκατομμύρια εκεί 10 παραπέρα όπου θέλουν τα δίνουν ενώ η ύφεση έχει τσακίσει τη Χώρα.

Ευτυχισμένα πρόσωπα στο Ζάππειο λόγω Κορωνοιού μοιράζουν εκατομμύρια  σε δικούς τους.Ο Αδωνις Γεωργιάδης που κάθισε δίπλα στον Κυριάκο με στυλ Μέγα Ναπολέοντα βόλεψε τον 34 χρόνο Δημήτρη Χρόνη   στον ΟΒΙ Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.Στενός συνεργάτης του Αδωνι  μέλος της Πολιτικής επιτροπής της ΝΔ με μισθό 3.750 ευρώ και του έδωσε ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ χωρίς να είχε πατήσει το πόδι του στον Οργανισμό.Δηλαδή ΤΖΑΜΠΑ από τα λεφτά του Ελληνα 22.000 ευρώ Αερα Κοπανιστο!!!

Ο Αδωνις είναι ο τύπος που κυνικά μας είπε πως ο Ελληνας θα μείνει χωρίς δουλειά  και πως αν δεν υπήρχε μνημόνιο έπρεπε να το εφευρουμε..

Η ομάδα του Κυριάκου στο Ζαπειο δεν παίζεται και στις απ ευθείας αναθέσεις για την προβολή του σποτ ο Θεοχάρης πίεζε να υπογράψουν τα μέλη του ΕΟΤ.. Εν αναμονή μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν..Και μέχρι να τακτοποιήσουν το θέμα ποια Μέσα θα φάνε με το δεύτερο σποτ για τον Εσωτερικό Τουρισμό έριξε μια απ ευθείας ανάθεση ακόμη 3,5 εκατομμύρια ευρώ για την μίσθωση Τουριστικών καταλυμάτων με πρόσχημα τον Κορωνοιό!!!

Εξόφληση επιταγών και έχει ζαλιστεί ο ανιψιός στο Μαξίμου με όλες αυτές τις αναθέσεις .Δημητριάδης Γεραπετρίτης Σκέρτσος  έχουν αναλάβει το Ειδικό Γραφείο Ξεπλύματος και αποτέφρωσης σκανδάλων..

Ο Κυριάκος έριξε και μια πενιά για επιδότηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων τη στιγμή που οι μισοί Ελληνες δεν έχουν να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους ..Βέβαια δεν απευθύνεται σε όλους μας αλλά σε όποιους είναι ακόμη φραγκάτοι. Πάλι ντίλερ έγινε ο Κυριακός.. Δουλικό της Μερκελ για να πουληθούν ηλεκτρικά οχήματα Γερμανικών συμφερόντων. Δεν θα αφήσει να πουληθούν άλλες μάρκες όπως Τεσλα,Χιουνται Κια κ.α. Μονο Γερμανικά συμφέροντα. Έτσι είχε κάνει και ο Καραμανλής με τα τρακτέρ και έκλεισε τους Ελληνες κατασκευαστές.

Όσο η ύφεση προχωρά και η ΠΕΙΝΑ μεγαλώνει όσο οι μισθοί μειώνονται οι συντάξεις οι δαπάνες στην Υγεία την Παιδεία και όσο καταργούνται τα εργασιακά επιδόματα….έχουμε Δημοσκοπήσεις που αυξάνονται τα ποσοστά της ΝΔ και παρουσιάζουν τον Κυριάκο ως Σωτήρα της Χώρας. Βέβαια οι “Ψεύτικες” δημοσκοπήσεις είναι τρόπος να κάνουν όσους τρώνε το παραμύθι αμάσητο από τα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ Μέσα Εξαπάτησης ποιο δηθεν θα είναι το αποτέλεσμα των Εκλογών που ετοιμάζει.

Αν είναι έτσι Κυριάκο πες τους ότι δεν είναι ανάγκη να ψηφίσει ο Κόσμος. Βγήκες από τώρα..Η αλήθεια είναι ότι δημιουργούν Τετελεσμένα αποτελέσματα γιατί θέλουν να τα δημιουργήσουν με Νοθεία και θα το επιχειρήσουν.

Οι μάσες θα συνεχιστούν με τα 32 δις που ερχονται και θα τα χρεώσει με 5ο μνημόνιο στο λαό.Η μετάβαση στην απολιγνιτοποίηση με 30 χιλιάδες επιπλέον άνεργους στη Βόρεια Ελλάδα έγινε για να προωθήσει επίσης Γερμανικά συμφέροντα.Στην Ελλάδα ο Μυτιληναίος τρίβει τα χέρια του όπως και  άλλοι για  εταιρείες αερίου..Όλα σε φίλους για  την δηθεν πράσινη ανάπτυξη.Η ΜΑΣΑ  δεν έχει χρώμα.

Η  ψηφιακή μετάβαση Πιερακάκη με τις νέες ταυτότητες των 150 εκ ευρώ είναι στο πρόγραμμα.

Το σχέδιο Μητσοτάκη έχει επαφές με Ελληνες του εξωτερικού όπως τους  Χριστόφορο Πισαρίδη , Κωνσταντίνο Αρκολάκη κ.α για την εικόνα που θέλει να παρουσιάσει. Αυτούς τους θέλει για τη σαλάτα στο λαό. Λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι..

Τελικός στόχος είναι το εμβόλιο που θα πρέπει να κάνουν όλοι οι Ελληνες υποχρεωτικά για να ελέγξουν πλήρως τον άνθρωπο και να γίνουμε τα ρομποτάκια της Νέας Τάξης με όριο ζωής  και στείρωση. Έχει ορίσει εκπρόσωπο του για το τσιπάρισμα τον Ηλία Μόσιαλο καθηγητή του LSE και εκτός του Bill Gates συνομιλεί για το εμβόλιο του Θανάτου με τον καταγόμενο από τη Θεσσαλονίκη Αλφρεντ Μπούρλα, που είναι Global CEO της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer, η οποία έχει θέσει ως στόχο την ανακάλυψη του εμβολίου κατά του κορωνοϊού πριν από το τέλος του χρόνου.

Το κυνικό σχέδιο του Κυριάκου πέρα από την επιλεκτική διοχέτευση πόρων επιδομάτων κλπ είναι η θανάτωση των περισσότερων επιχειρήσεων για να εξοικονομηθούν πόροι σε όσες επιχειρήσεις  αντέξουν  και σε νέες που θα δημιουργηθούν μετά από αυτή την ανακατάταξη.Το τέλος του Καλοκαιριού που θα τελειώσει η ΣΦΑΓΗ πάνω στα ερείπια  θα χτίσει τη νέα Οικονομία του. Μόνο που τα νούμερα δεν είναι άπλα σκέτοι  αριθμοί θα υπάρχουν χαμένες ανθρώπινες ζωές και εκατόμβη ανέργων..Οι τεράστιες οικονομικές απώλειες  οι Ταραχές που θα ξεσπάσουν  οι διαμαρτυρίες και η ΟΡΓΗ των πολιτών θα είναι στο κόκκινο.Θα έχει διαλύσει επιχειρήσεις Οικογένειες …

Η θυσία  χιλιάδων επιχειρήσεων και η Εκατόμβη ανέργων  τα λουκέτα και ο θάνατος των εμπόρων στο όνομα της εξυγίανσης και του Κορωνοιού που σχεδιάστηκε να παιχτεί θα σηκώσει Τσουνάμι αντιδράσεων…

Το ξέρει και φροντίζει γι αυτό..Έδωσε εντολή για την προστασία τους να αγοραστούν χιλιάδες ασπίδες κράνη  Αλεξίσφαιρα Γιλέκα και μεγάλη ποσότητα δακρυγόνων ύψους από 25 έως 34 εκατομμύρια ευρώ..Θα θέσει την αστυνομία απέναντι στο Φτωχοποιημένο πολίτη να τον τσακίσει στο ξύλο και τα δακρυγόνα.

Εσωτερικά θα μοιράσει κι άλλο χρήμα στους εργολάβους Περιστέρη ,Μυτιληναίο και Καλλιτσάντση για νέες δομές δηλαδή Μουσουλμανικές πόλεις και για την δηθεν  πράσινη ανάπτυξη με εταιρείες αερίου. Ο αρμόδιος Υπουργός κ Μηταράκης περιμένει εντολές από το Μαξίμου για νέες δομές και νέα κονδύλια για την αντικατάσταση του Ελληνα με λαθροεισβολείς. Όσο περιμένει δίνει σε περιστέρια λίγο καλαμπόκι και αυτός.Συγκεκριμένα έδωσε με απ απ ευθείας ανάθεση την απομαγνητοφώνηση των ομιλιών και των συνεντεύξεων του για 24.000 ευρώ, συν 136.400 ευρώ που θα λάβει εταιρεία που θα τον συμβουλεύει για τις …αναθέσεις. Δεν μπορεί το κεφάλι του να κατεβάσει ιδέες και μπορούν άλλα κεφάλια γι αυτό τα πληρώνει με χρήματα του Ελληνικού Λαού..

Ο Μπακογιάννης κατασκευάζει πεζόδρομο στην Αθήνα συνολικής δαπάνης 50 εκατομμυρίων. Να μην ανορθώσει η σύζυγος  Σία από το δελτίο της το σχέδιο Κορωνοιού? Όλοι έχουν από μια κουτάλα και μια κατσαρόλα..

Απορυθμίζουν την Χώρα και την Καταστρέφουν. Κατευθύνουν κεφάλαια στο Εξωτερικό και την Γερμανία.Εσωτερικά οι απ ευθείας αναθέσεις το μοίρασμα και η Μάσα της σχολής Masai συνεχίζεται..

Έτσι θα βαδίσουμε το επόμενο διάστημα που θα είναι καυτό και μπορεί να έχει εκπλήξεις με την Τουρκία να θέλει να τρυπήσει στα έξη μίλια από την Κρήτη και άλλα νησιά αρπάζοντας την ΑΟΖ ..

amazonios.net

 

*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….στο προσωπικό σας προφίλ  σε ομάδα η σε άλλα site & blog.Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Το ΟΠΛΟ σου είναι η Κοινοποίηση…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..

 

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button