Εμβόλια με prions νανοσωματίδια και κοκτέιλ θανάτου…Ξεχάσαμε την ελευθερία και παραδίδουν πολλοί της ψυχή τους!!

Βαδίζουμε στον 4ο μηνα των εμβολιασμών με ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ και έχουμε ανάπηρους εγκεφαλικά θρομβώσεις  και Θανάτους..Γιατροί και πολίτες πιέστηκαν απο το πολιτικό σύστημα εκβιάστηκαν για ενα ιο που εχει 0,5 στο maximum θνησιμότητα…

Τα οσα είχαμε δημοσιεύσει απο το συνέδριο των Γιατρων στην Αθηνα το καλοκαίρι που μας πέρασε..Γιατρων που δεν ειναι στις λίστες  της ΜΑΦΙΑΣ των ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ …δεν ελήφθησαν υπόψη..Ουτε τα οσα αναφέρουν εκατοντάδες Γιατροί εγνωσμένης αξίας απο ολο το κόσμο…Η Κυβέρνηση που εκτελει εντολές της Νέας Τάξης για μείωση πληθυσμού δεν πτοείται ουτε απο τα στατιστικά των Θανάτων στην ευρωπη..4.000 χιλιάδες πέθαναν μετα τον εμβολιασμό τους και 162.000 με σοβαρές παρενέργειες και ανίκανοι για εργασία..Οι 4.000 θάνατοι και οι 162 χιλ παρενέργειες που σας κρύβει η πληρωμένη Τηλεόραση απο το Μητσοτάκη.

Και ενω η τελευταία Ιατρική πράξη πριν τον θάνατο τους και τις παρενέργειες ηταν ο εμβολιασμός τους  και θα επρεπε να διατάσσεται Ιατροδικαστική εξέταση δεν συσχετίζουν τους θανάτους και τις παρενέργειες γιατι εχουν υπογράψει με τις Φαρμακευτικές Εταιρείες Ασυλία και καμία ποινική ευθύνη..

Υπάρχει μερίδα Ελλήνων που τρέχει και εχει κατουρηθεί απο το φοβο της η δέχονται πιεσεις και εκβιασμούς στην εργασία τους και κανουν τα Πειραματικά εμβόλια..Κάποιοι νομίζουν οτι επειδη τη γλύτωσαν στις αμεσες παρενέργειες θα είναι Αθάνατοι!!!

Τα στοιχεία που εχουν δώσει ενώσεις Γιατρών και Κορυφαίοι Γιατροί που δεν τα παίρνουν απο τις Φαρμακευτικές λένε οτι ο θάνατος και οι αρρώστιες θα εμφανιστούν απο τρεις εξη μήνες και μετα..Οταν ο ιδιο ο πρωην Αντιπρόεδρος της pfizer δήλωσε οτι  «Εντελώς πιθανόν το εμβόλιο να χρησιμοποιηθεί για μείωση μαζικής κλίμακας του πληθυσμού»  τι να περιμένουμε περισσότερο..Οταν εχουν προαναγγείλει την μείωση πληθυσμού στο event 201 τον Οκτώβρη του 2019 παρουσία των μεγάλων Φαρμακευτικών χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων και εκπροσώπων Κυβερνήσεων και εκαναν και προσομοίωση για τα περιοριστικά μετρα και αυτα που ζουμε σήμερα τι να πεις παραπάνω σε ολους αυτούς που τρέχουν ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ στους παρανοϊκούς της νεας Τάξης??

Και τωρα πάμε στους εμβολιασμένους…Νοσούν και μεταδίδουν τον ιό…Τωρα αρχίζει η Πανδημια αφου μέσα σε αυτους εχουν χώσει τον ΤΕΧΝΗΤΟ ΙΟ……και μπορούν να μεταδώσουν τον τεχνητό ιο που είναι πιο επικίνδυνος απο το φυσικό!!!

Μας τα λένε οι Γιατροί εκτος λίστας των Φαρμακευτικών…

ΙΑΤΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Πατηστε play

O Dr Κόλεμαν μιλα για οπλα Μαζικης εξολόθρευσης.. Dr Coleman:Ο κορωνοιός & τα εμβόλια είναι “οπλα μαζικής καταστροφής” για το ανθρώπινο είδος!!(Video)

Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι τα εμβόλια Covid εγχέουν επίσης άλλες ασθένειες στο ανθρώπινο σώμα, πολλές φορές πιο σοβαρές από την ίδια την ‘’πανδημία’’,  π.χ την ασθένεια Prion, που είναι μια μεταδοτική ασθένεια. Η νόσος Creutzfeldt-Jakob (CJD) είναι ένα παράδειγμα ανθρώπινης νόσου prion ή μιας μεταδοτικής νευροεκφυλιστικής νόσου, η οποία δεν έχει ακόμη θεραπευθεί. Συμπεριφέρεται όπως η «ασθένεια τρελών αγελάδων» στους ανθρώπους. Η ασθένεια είναι πάντα θανατηφόρα. Η μόλυνση με αυτή την ασθένεια οδηγεί σε θάνατο, συνήθως εντός ενός έτους. Έτσι, όταν βλέπετε όλους αυτούς τους ανθρώπους που λένε ότι έλαβαν το εμβόλιο και απλά αισθάνονται εντάξει, δείτε τι μπορεί να τους συμβεί σύντομα, μετά από μερικούς μήνες…. Επιστημονική μελέτη αποδεικνύει: Τα εμβόλια Covid ενέχουν τον κίνδυνο ασθενειών Prion!

Υπάρχει μια γενοκτονία αυτή τη στιγμή: μας σκοτώνουν με εμβόλια…..Η Ατζέντα του 2030 στόχο έχει τον πληθυσμό, θέλουν να αφανίσουν το 90% της ανθρωπότητας σε αυτόν τον πλανήτη. Όχι μόνο μέσω εμβολιασμών, αλλά και με άλλους τρόπους…… Αυτή τη στιγμή απενεργοποιούν το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα! Με άλλα λόγια, το εμβόλιο είναι βιολογικό όπλο.

Τα εμβόλια covid-19 περιέχουν γενετικά τροποποιημένα PRIONS με μεγάλες περιόδους επώασης που έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν μεταδοτική σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια (TSE) προκαλώντας έτσι εγκεφαλική βλάβη που οδηγεί σε θάνατο. Ένας αργός θάνατος, ένας άθλιος θάνατος … ένας μαζικός θάνατος γενοκτονίας που δεν απαιτεί έναν θερμοπυρηνικό πόλεμο που καταστρέφει την ακίνητη περιουσία.

Τα Prions νανοσωματίδια στα εμβόλια θα δράσουν μεταχρονολογημένα…Τα υπόλοιπα “δηλητήρια” και κύτταρα εμβρύων σε αυτά δρουν και αυτα παράλληλα δίνοντας ενα ΘΑΝΑΤΙΚΟ κοκτέιλ για τους πολίτες…

Η επιλογή αυτων που τρέχουν να τα κάνουν θα πληρωθούν με φρικτό τρόπο και την ιδια τους τη ζωή γιατι χύνουν στο σωμα τους Πειραματικά εμβόλια και θέτουν το σωμα τους και την ψυχή τους στο ΔΙΑΒΟΛΟ..ετσι θα έχουμε μαζικούς θανάτους ανάλογα με τις ηλικιακές ομάδες που εμβολιάζονται και μετάδοση του Τεχνητού ιου απο τους εμβολιασμένους στους ανεμβολίαστους…Εχουμε μπει σε νεα φάση και μονο αν γίνει ΣΕΙΣΜΟΣ ισως να ξυπνήσουν οσοι κατουρήθηκαν απο το ΦΟΒΟ που σπέρνουν τα Μέσα εξαπάτησης και έτρεξαν να γίνουν Πειραματόζωα…και οσοι είναι στη γραμμή για να τους τρυπήσουν..

Πολλοί Έλληνες δεν έλαβαν υπόψη τους τα οσα ειπώθηκαν απο μελη της κυβερνητικής επιτροπής Υγείας για την μεθόδευση των στοιχείων ωστε να παρουσιάζονται οι θάνατοι μονο ως covid απο ολες τις αιτίες και τα διαγνωστικά που βγάζουν θετικούς υγιείς ανθρώπους και δεν διαχωρίζουν τον ιό!! Την ομολογία δηλαδή της Απάτης για να παίρνουν περιοριστικά μέτρα και να εχουν καταργήσει τις θεμελιώδεις ελευθερίες του Συντάγματος.

Ετσι η ΝΔ και τα κόμματα της αντιπολίτευσης ρήμαξαν τη Χώρα ..την πρόδωσαν την ξεπούλησαν εξαθλίωσαν τους πολίτες τις Οικογένειες διέλυσαν την Οικονομία και συνεχίζουν χωρις να υπάρχουν αντιδράσεις σε βαθμο που μπορεί να σωθεί η Χώρα και να επιζήσουν οι πολίτες της.

Οι άνθρωποι μετετράπησαν σε ρουφιάνους του συστήματος είτε απο φόβο είτε απο χαραχτήρα..Εγιναν άδειοι ρηχοί Επιφανειακοί Γυμνοί απο Αρχές και αξίες ..Έχασαν την επικοινωνία μεταξύ τους ξέχασαν τι σημαίνει ελευθερία  και φόρεσαν τα “πανιά” στο στόμα αυτα τα προσωπεία που δεν έχουν εικόνα και ομοιότητα με τον άνθρωπο που επλασε ο Θεός.Το πολιτικό σύστημα εχει προσκυνήσει στο Σατανά και Μεγάλη μερίδα της Εκκλησίας και η Ηγεσία της..Εχουν εικόνα του διαβόλου και υπακούν στις εντολές του μεσω των αμαρτωλών εκτελεστών του..τους δηθεν Σωτήρες της Κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης…Σόδομα και Γόμορα…και σείεται η γη και παλι δεν ξυπνάνε…

Έρχεται ομως ο λογαριασμός για ολους τους Σατανάδες και οσους τους ακολούθησαν..και θα “ξυπνήσουν” με αυτά που θα ακολουθήσουν…

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

 

Γιατροί σε όλο τον κόσμο εκδίδουν τρομερή προειδοποίηση: Μην Κάνετε το εμβόλιο για Κορωνοιό (Video)

Οι 4.000 θάνατοι και οι 162 χιλ παρενέργειες που σας κρύβει η πληρωμένη Τηλεόραση απο το Μητσοτάκη.

Καταρρέει η εγκληματική Συμμορία των εμβολίων απο τις αποκαλύψεις..(Video)

Γάλλος Υπουργός Υγείας:Oι εμβολιασμένοι δεν θα κυκλοφορούν ελεύθερα …

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

 1. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ……………

  ΔΗΛΩΣΗ- ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

  Ο κάτωθι δηλών/-ούσα………………………………σας γνωστοποιώ/δηλώνω τη σαφή και απαρέγκλιτη εναντίωσή μου σε ιατρικές πράξεις, χωρίς την έγκυρη και σαφή συγκατάθεσή μου. Επικαλούμαι με το παρόν τα δικαιώματά μου ως πολίτης, λήπτης υπηρεσιών υγείας και υποκείμενο ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, απορρέοντα εκ των:

  1. Άρθρο 5 του Συντάγματος της Ελλάδας.

  2. Άρθρο 12 του Ν. 3418/2005 (Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας).

  3. Άρθρο 338 του Ν. 4512/2018

  4. Ν. 2619/1998 (Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης – Οβιέδο 1997- για την προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Αξιοπρέπειας του ατόμου σε σχέση με τις εφαρμογές της Βιολογίας και της Ιατρικής με την ισχύ που ορίζει το άρθρο 28 του Συντάγματος).

  5. Ν. 4624/2019 και την Ευρωπαϊκή Σύσταση CM/Rec (2019)2 για την προστασία των δεδομένων υγείας.

  6. Τη Διακήρυξη του WMA (Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου) Της Λισαβόνας για τα Δικαιώματα του Ασθενούς όπου περιλαμβάνεται και το δικαίωμα του αυτοκαθορισμού. Σύμφωνα δε με το προοίμιο της οποίας «Οι γιατροί και άλλα άτομα ή φορείς που εμπλέκονται στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης, έχουν κοινή ευθύνη να αναγνωρίζουν και να διατηρούν αυτά τα δικαιώματα. Κάθε φορά που η νομοθεσία, η κυβερνητική δράση ή οποιαδήποτε άλλη διοίκηση ή ίδρυμα αρνείται αυτά τα δικαιώματα στους ασθενείς, οι γιατροί πρέπει να αναζητήσουν τα κατάλληλα μέσα για να τους τα εξασφαλίσουν ή να τα αποκαταστήσουν».

  7. Το Διεθνή Κώδικα Ιατρικής Ηθικής του WMA (Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου) και τα περιγραφόμενα σε αυτόν καθήκοντα του ιατρού.

  .

  Ο/Η δηλών-ούσα

  Ονοματεπώνυμο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button