Καταρρέει η εγκληματική Συμμορία των εμβολίων απο τις αποκαλύψεις..(Video)

Η Γιατρός Ευη Καγια ο Νομικός και Ναύαρχος εν αποστρατεία κ Παπαντωνίου και ο Δημήτρης Πόντικας μιλούν σε τηλεοπτική εκπομπή για τα εμβόλια τους Θανάτους και τις παρενέργειες..Οι αποκαλύψεις και ο βασανισμός που υφίσταται η ανθρωπότητα απο αυτα τα Καθάρματα θα ξεσηκώσει το κοσμο..

Εμβολιάζουν κόσμο με δηλητήρια   για να στείλουν με αργο θάνατο τους πολίτες στον αλλο κοσμο..Τα εχουν προαναγγείλει οτι θα τα κάνουν για μείωση πληθυσμού και ελεγχο…Και βλέπουμε εμβολιασμένους που νοσούν και μεταδίδουν τον ιό!!! Προς τι λοιπόν ο εμβολιασμός? Εμβολιασμένοι και φορούν μάσκα  με απαγορεύσεις στη μετακίνηση τους..οπως και οι ανεμβολίαστοι…

ΕΥΗ ΚΑΓΙΑ: Δεν μπορεί θάνατοι που συμβαίνουν μετα την τελευταία Ιατρική πράξη (εμβολιασμός) είναι απαράδεκτο να μην συσχετίζονται με την χορήγηση εμβολίου….το ιδιο γαι τις παρενέργειες οπως θρομβώσεις παραλύσεις κλπ. και πολύ περισσότερο οταν ο εμβολιασμός γίνεται σε ακόμα που χαίρουν ακρας υγείας..Δυστυχώς δεν γίνεται Ιατροδικαστική διερεύνηση και κρύβουν θανάτους .

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ:Οι “άνθρωποι” είναι εγκληματίες..Οτι και να κάνουν να χτυπιόνται κατω δεν μπορούν να επιβάλουν υποχρεωτικότητα πιστοποιητικού ,εμβολιασμού και Τεστ!! η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ ..ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙς..Θα πρέπει να καταργήσουν ολο το Διεθνές Δίκαιο για να επιβάλουν τα εμβόλια τα πιστοποιητικά κλπ.Μιλάμε για αλητες σε Κυβερνήσεις για Καθάρματα..Θα ξεσηκωθεί ολος ο κόσμος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ VIDEO..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close