ΕΙΣΒΟΛΗ στα Δωδεκάνησα απο λαθραίους για να μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν Ασπίδα

Χιλιάδες παράνομοι αλλοδαποί  έχουν κατακλύσει το κέντρο της πόλης της Ρόδου μετατρέποντάς το σε «hot spot»! Υπό διάλυση της Αστυνομικά Τμήματα του νησιού. Εφιαλτικές εικόνες, δίπλα απ την Τουρκία και το Καστελόριζο.

Στο κέντρο της Ρόδου, εκεί που το κατέκαψαν Πακιστανοί και μισθωμένοι πράκτορες, εκατοντάδες λαθραίοι έχουν στήσει «καταυλισμούς» στους δρόμους και τρώνε και αφοδεύουν σε ένα από τα πιο κεντρικά πάρκα της πόλης, ανάμεσα στο κτίριο των EΛΤΑ & της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου περιμένοντας να μεταφερθούν στις δομές Κω και Λέρου! Η κατάσταση τις τελευταίες δύο εβδομάδες, έχει πάρει πλέον εκρηκτικές και επικίνδυνες διαστάσεις.

Ο Πρόεδρος των Αστυνομικών της περιοχής, Μανώλης Ανδρουλάκης, μιλώντας στην Ροδιακή, χαρακτήρισε την κατάσταση τραγική και τόνισε πως το πρόβλημα οξύνεται ολοένα και περισσότερο εξαιτίας των αυξημένων ροών που καταγράφονται καθημερινά. Την ίδια ώρα, «υπό διάλυση» φέρονται να είναι τα Αστυνομικά Τμήματα του νησιού, σύμφωνα πάντα με την Ροδιακή, με το προσωπικό να ξεπερνάει τον εαυτό του, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των υπηρεσιών του, αλλά και για να αντιμετωπίσει τις ροές των παράνομων αλλοδαπών που έχουν αυξηθεί κατακόρυφα το τελευταίο διάστημα, ιδίως για το νησί της Ρόδου.

Σημειώνεται ότι η Ρόδος φέτος έζησε μία τρομακτική σε μέγεθος καταστροφή καθώς κυριολεκτικά κάηκε και αποψιλώθηκε όλο το νησί από τις πυρκαγιές του Ιουλίου. Μία άκρως μελετημένη στρατηγική ενέργεια υπέρ των Τούρκων.

Έτσι λοιπόν μετά τις πυρκαγιές η κυβέρνηση αφήνει το «σμαραγδένιο νησί» και στο έλεος των παράνομων αλλοδαπών με ότι κι αν σημαίνει αυτό για την ασφάλεια των κατοίκων. Αυτό που συμβαίνει στην Ρόδο έχει δυσάρεστες ομοιότητες με τον Χλώρακα της Κύπρου, όπου η αύξηση του αριθμού των παράνομων αλλοδαπών έχει δημιουργήσει κυριολεκτικά «γκέτο» ενώ οι αλλοδαποί απειλούν καθημερινά τους κατοίκους με ρόπαλα και μαχαίρια, προκαλώντας συχνά βίαια επεισόδια.

makeleio

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button