1.2 δις Κρατικές προμήθειες η πεθερούλα του Κασελάκη για εξυπνους μετρητές της ΔΕΗ .Η Καρεκλα Συριζα δινει μπόνους!!

Θα σου κόβει το ρεύμα ο Κασελάκης με την πεθερά του εξυπνα απο απόσταση με αφθονο Κρατικό Χρημα και ΜΠΙΖΝΕΣ!!

Όλα είναι… μπίζνες! Μπορεί να βλέπουμε το «αθώο» προσωπάκι του Τάιλερ, συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη, στις κάμερες και να αποτελεί θέμα στα κανάλια για την διαφορετικότητά του και τις βερμούδες του, όμως η μητέρα του, Νταϊάνα, που απολαμβάνει την ζωή της στο Palm beach της Φλόριντα, κάνει δουλειές στην Ελλάδα!

Η πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη, η μητέρα δηλαδή του…συζύγου του Τάιλερ, η Νταϊάνα Ρότζερς, σύμφωνα με όσα δηλώνει η ίδια στα κοινωνικά της δίκτυα, είναι ανώτερο στέλεχος σε μια ελβετική πολυεθνική εταιρεία η οποία έχει εργοστάσιο εδώ στην Κόρινθο και παράγει έξυπνους μετρητές.

Πρόκειται για την Landis+Gyr, από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες έξυπνων μετρητών παγκοσμίως. Έχει υλοποιήσει μεγάλα έργα σε Γαλλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Ολλανδία και στις Σκανδιναβικές χώρες ενώ διαθέτει μονάδα παραγωγής μετρητών στην Ελλάδα, στην Κόρινθο.

Προσέξτε! Όπως προαναφέρθηκε, η ίδια διαφημίζει στα προφίλ της ότι είναι ανώτερο στέλεχος. Και πάμε παρακάτω.

Η εταιρεία Landis+Gyr, τον Ιούνιο του 2022, μετείχε στον διαγωνισμό της ΔΕΔΔΗΕ για τους έξυπνους μετρητές, προϋπολογισμού 1,2 δις ευρώ! Μιλάμε για πολλά λεφτά. Δηλαδή, η πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη, μετέχει σε εταιρεία που έδωσε το παρών σε δημόσιο διαγωνισμό!

Εδώ πρέπει να αναφερθεί και ο… στόχος του διαγωνισμού, που απλά σοκάρει! Όποιος επιλεγεί, ο διαχειριστής θα έχει την τεχνική δυνατότητα να κόβει το ρεύμα μιας παροχής από απόσταση, (remotely), χωρίς να χρειάζεται η επί τόπια παρουσία συνεργείου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

H υπόθεση αυτη με τον Διαγωνισμό βρίσκεται στο Συμβούλιο Επικρατείας μετα απο προσφυγή της εταιρείας που εκπροσωπεί η Πεθερά του Κασσελάκη για να κερδίσει το 1,2 δις ευρω..

Η ΠΕΘΕΡΑ απειλεί το Ελληνικό Δημόσιο και την Κυβέρνηση οτι αν δεν τους δώσει το Διαγωνισμό θα καταγγείλει τη Χώρα μας στα Ευρωπαικά Δικαστήρια οτι κάνει κακή διαχείριση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης….Εκβιάζουν επιχειρηματικά και θέλουν να φυτέψουν το Κασσέλακη στο ΣΥΡΙΖΑ παίζοντας επικίνδυνο πολιτικό ρόλο .

Ο Κασσελάκης συσχετίζεται με την εταιρεία που θα κόβει το ρεύμα με τους Έξυπνους μετρητές ..Πληροφορίες αναφέρουν οτι η εταιρεία αυτη συνεργάζεται με την ΖΗΜΕΝΣ..

Η Ελβετική εταιρεία μιλα για καραστημένο Διαγωνισμό γιατι αφαιρέθηκαν εγγραφα..Αυτο σημαίνει οτι ο Διαγωνισμός θα ακυρωθεί..Η πίεση γίνεται απο την Πεθερά για να μην δοθεί στον ομιλο Κόκκαλη οπως στη πιάτσα ακούγεται..

Φανταστείτε τον νεο Αρχηγό του Συριζα να κατεγγέλει στη Βουλή το εργο αυτο για λογαριασμό της Πεθερούλας του!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Back to top button