Μερες μετραει ο Φλώρος…Μάνα τραυματία: Εσυ m@@@@ αποφασίζεις για τη ζωή του παιδιού μου? Χαμός στο Ν.Ν

«ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ Ο ΦΛΩΡΟΣ» από μάνα βαριά τραυματία. Έφτυσαν, καταράστηκαν και πλάκωσαν στις τσαντιές το όνειδος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Χάος στο Ναυτικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται οι ζωντανοί νεκροί της Λιβύης, με διαλόγους φωτιά! Επιχείρηση «κουκούλα» η ανάθεση της φρίκης στο αμαρτωλό Υ∆ΕΖΙ των ανεξιχνίαστων υποθέσεων της Μαφίας και των πολύκροτων φακέλων με εγκληματίες πολιτικά πρόσωπα.

Ξηλώνεται το «πουλόβερ» του αρχηγού ΓΕΕΘΑ μετά και τα γεγονότα στη Λιβύη. Θέμα ημερών η απομάκρυνσή του, τον «κάρφωσε» και ο αιώνιος… εχθρός του ∆ένδια, ο Άδωνις με εντολή Μαξίμου σε κοινή θέα μιλώντας για αστοχίες, παρέμβαση του Εισαγγελέα με έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση ή αμέλεια!

«ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ Ο ΦΛΩΡΟΣ» από μάνα βαριά τραυματία. Έφτυσαν, καταράστηκαν και πλάκωσαν στις τσαντιές το όνειδος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Άγριοι διάλογοι- και απολύτως δικαιολογημένα «γαλλικά» και μπινελίκια- αντηλλάγησαν μεταξύ συγγενικών προσώπων νοσηλευόμενων στρατιωτικών, με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ που δήθεν πήγε εκεί στενοχωρημένος να δει τι κάνουν. Του επετέθησαν για να τον δείρουν, έπεσαν και κάτι ψιλές -και χοντρές- και η στρατηγάρα της φακής, όπου φύγει- φύγει, φυγαδεύτηκε από την προσωπική του ασφάλεια, κάτι κηφήνες της πεντάρας και ανειδίκευτοι εργάτες με τα κουμπούρια στη μέση και σε κάτι λερωμένα και λαδωμένα τσαντάκια, που κάνουν τους σωματοφύλακες.

Ο διάλογος, άκρως χαρακτηριστικός: •Μάνα τραυματία: «Που έστειλες τα παιδιά ρε να
σκοτωθούν;» •Φλώρος: «Αν ξαναγύριζα το χρόνο πίσω την ίδια απόφαση θα έπαιρνα»

•Μάνα τραυματία: «Εσύ μ@@@@@@ αποφασίζεις για την ζωή του παιδιού μου;»

Μάλιστα και όπως έγινε γνωστό, ο γιος της που είναι τραυματίας με κατάγματα και θλαστικά, έλεγε
συνέχεια ότι «μας χτύπησε ρουκέτα».

Την ώρα που το «σύστημα» σπρώχνει τα ΜΜΕ στον Κασσελάκη, ώστε να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από όσα τραγικά συμβαίνουν γύρω μας, το «Μακελειό» επιμένει στην ουσία. Αυτή η εφημερίδα, που δεν πτοήθηκε ποτέ, θα φέρνει πάντα στο φως τα πραγματικά γεγονότα, αυτά που κρύβουν στο Μαξίμου για να μην «στραπατσαριστεί» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Λιβύη, με τους 5 νεκρούς, δεν θα ξεχαστεί… Και όσα διαδραματίζονται θα είναι για εμάς βασικό θέμα. Όπως αυτά που συνέβησαν στο Ναυτικό Νοσοκομείο, με την μητέρα ενός τραυματία να ξεσπά κατά του Κωνσταντίνου Φλώρου με διαλόγους φωτιά και τον ίδιο, έχοντας την ασυλία του πρωθυπουργού (πόσο ακόμη;), να απαντάει κυνικά και με μεγάλη ψυχρότητα.

Όμως, το πουλόβερ του, έχει αρχίσει να ξηλώνεται και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις. Μέχρι και ο Άδωνις Γεωργιάδης, παντοτινός και κατ εντολήν πολιτικός εχθρός του Νίκου ∆ένδια (σ.σ.κάνει δημόσιες σχέσεις στη Σύσκεψη της Ομάδας Επαφής για την Άμυνα στην Ουκρανία στο Ράμστάιν της Γερμανίας!), άφησε αιχμές για τον ΥΠΕΞ και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ μιλώντας για αστοχίες!

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η τραγωδία στη Λιβύη, με τους πέντε νεκρούς, και το αλαλούμ που επικράτησε με τα αρμόδια υπουργεία να μην ξέρουν τι γίνεται και να δίνουν λάθος πληροφορίες, έχει εξοργίσει τους πάντες. Κυρίως όμως τους άμεσα εμπλεκόμενους, τις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών.

Έτσι, δεν άργησε η έκρηξη μητέρας τραυματία, η οποία καυγάδισε στο ΝΝΑ άσχημα με τον Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, που τον κατηγόρησε ότι έστειλε τα παιδιά αποστράτευτα στην Λιβύη.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά της απάντησε θρασύτατα ότι την ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθούσε πάλι, αν του ζητούσαν να στείλει Έλληνες στρατιώτες σε ανθρωπιστική αποστολή στο εξωτερικό. Μόλις άκουσε αυτή την απάντηση η μητέρα του τραυματία δικαιολογημένα έγινε έξαλλη, με τις φωνές να ακούγονται σε όλη την πτέρυγα. Ακούστηκαν βρισιές, κατάρες, έφυγαν τσάντες πάνω στον στρατηγό, με τους γιατρούς να προσπαθούν να συγκρατήσουν τη μάνα! (Όλα όσα περιγράφουμε μας τα είπαν αυτόπτες μάρτυρες του άγριου περιστατικού).

Επέμβαση Εισαγγελέα

Προφανώς όλα θα ξεκαθαριστούν- τρόπος του λέγειν- στη ∆ικαιοσύνη, που επενέβη. Άραγε για να ρίξει φως ή να συσκοτίσει το μαζικό έγκλημα; Ειδικότερα και όπως έγινε γνωστό η Υποδιεύθυνση ∆ίωξης Εγκληματών κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (τώρα σωθήκαμε) διέταξε έρευνα για το τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη στις 17 Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό μελών της Ελληνικής Αποστολής Ανθρωπιστικής Βοήθειας.

Το αντικείμενο της έρευνας είναι η τέλεση τυχόν αξιόποινων πράξεων, όπως ανθρωποκτονία κατά συρροή και σωματικές βλάβες κατά συρροή από πρόθεση ή από αμέλεια. Βέβαια, στην κυβέρνηση, ήδη… αποφάσισαν, μετά τις παλινωδίες όπου χάθηκε τελείως η μπάλα. Μιλούν πλέον για τροχαίο, μάλιστα διέψευσαν ότι επενέβη η ΕΥΠ, κάτι που είχε διαρρεύσει στον Τύπο και είχε γίνει πρωτοσέλιδο σε πετσοταϊσμένα ΜΜΕ! Το μεγάλο ερώτημα είναι: Γιατί δεν επενέβη στρατιωτικός εισαγγελέας γι αυτό το ψοφίμι του στρατεύματος και για κάποιους ακόμη που αποφάσισαν να στείλουν στο στόμα του λύκου τα στρατευμένα παιδιά μας;

«Όχημα έμφορτο με καύσιμα έπεσε πάνω μας» Πάντως, στο φως της δημοσιότητας έρχονται μαρτυρίες  φωτιά, όπως ότι το προπορευόμενο τζιπ με Λίβυους στους οποίους υποτίθεται ότι είχε ανατεθεί η ασφάλεια του λεωφορείου, είχε εξαφανιστεί λίγα λεπτά πριν πέσει επάνω τους το όχημα έμφορτο με καύσιμα! Συγκεκριμένα κατατέθηκε, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ότι «…το συνοδευτικό προπορευόμενο όχημα, είχε χαθεί από τον οπτικό μας ορίζοντα. ∆εν το βλέπαμε παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ούτε δένδρα, ούτε κτήρια. Τότε ήρθε από την απέναντι πλευρά με υψηλή ταχύτητα το όχημα που έπεσε επάνω μας πλαγιομετωπικά»!
∆ημοσιοποίηση των νεκρών μετά από δύο ημέρες Να σημειωθεί τέλος πως ύστερα από δύο ημέρες, το ΓΕΕΘΑ έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία των νεκρών στην Λιβύη. Πιο συγκεκριμένα, κατόπιν ταυτοποίησης των σορών, διαπιστώθηκε ότι οι θανάσιμα τραυματισμένοι είναι:

• Η Αντιπλοίαρχος (ΥΝ) Γλυκερία Μεμεκίδου ΠΝ
της ∆ιεύθυνσης
Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ.
• Η Επισμηναγός (ΥΝ) Ευαγγελία Ανδρεαδάκη
της ∆ιεύθυνσηςΥγειονομικού του ΓΕΕΘΑ.
• Ο Αρχιλοχίας (ΠΖ) Γεώργιος Βούλγαρης της ∆ιοίκησης
Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ.

makeleio

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button